Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 722
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 205
Аз и днес нямам кяр от скреча Sad. Десертчетата са намалени само тези два вида, които са показани в брошурата( различни са:) ).Кафявата опаковка и другите кокосови са на редовна цена.

# 2 206
  • Маниакалното чистене е признак за неудовлетвореност.
Преди няколко страници някой чакаше шевната машина. Тази седмица е в католога с текущите оферти в Италия, скоро ще я пускат явно и в България.
Скрит текст:

# 2 207
Долче, и на мен от скреча днес се паднаха такива - като баунти, за един вид десертчета явно се отнася:
Скрит текст:

# 2 208
Феникс, тези са, да Blush
Това пускали ли са го в България? Laughing
https://m.youtube.com/watch?v=REzxgmw6HC0

# 2 209
  • Пловдив
Търся зимно яке за бебеносене 38ми размер. Някой да е мяркал накъде? Тънкото го имам, но ми е студено с него. По принцип става въпрос за Пловдив, но съм готова да си платя доставка, ако ми го намерите в друг град Hug

# 2 210
Долче, и аз съм виждала закуска на тяхна марка( не помня Пилос или Милбона) доста отдавна, но днес със сигурност нямаше.
Беше в асортимента и много я харесвах, но я махнаха от асортимента.

Сухата мая и пудинга не са отлистени.

# 2 211
  • до най-прекрасния мъж
Като че ли съм го мяркала някъде, но май не в БГ. Иначе, щеше да има фурор в темата. Иначе, то докато обере трохите, ще съм изчистила масата на ръка и ще съм забравила.  Мислех, че го пускаш  и то само обикаля Joy

# 2 212
Оле, каква е тази бръмчалка. 😂 Пък и иска ти да я търкаляш, ама че нахално. 🤪

Много ми харесва планинския чай, много уханен, а е натурален, не е напарфюмиран. Едва сега го открих, покрай ХХL седмицата.

Маскарпонето след размразяване много ли е съсипано?

# 2 213
  • София
Преди няколко страници някой чакаше шевната машина. Тази седмица е в католога с текущите оферти в Италия, скоро ще я пускат явно и в България.
Скрит текст:

Ееей, супер! Колко щеше да е хубаво, ако не ми се беше отщяло вече! Извадих старата машина.
Дано Хепи поне се зарадва.

# 2 214
  • Мадрид / София
Пудингите при нас от години ги няма. Харесваше ми този с какао, но уви, няма никакво вече.

# 2 215
Търся зимно яке за бебеносене 38ми размер. Някой да е мяркал накъде? Тънкото го имам, но ми е студено с него. По принцип става въпрос за Пловдив, но съм готова да си платя доставка, ако ми го намерите в друг град Hug
на България беше пълно с такива якета в четвъртък сутринта - в намалените кошове...И дънки за бременни. Нямам идея обаче какъв вид и размери.

# 2 216
  • Бургас
Скрит текст:

Не мисля... Като гледам другите артикули на страницата, това са същите шивашки и плетачески неща, които в момента са на промо и при нас. Просто при италианците има И шевна машина, а при нас само дреболяците са решили да пуснат.

# 2 217

Егати глупостта Joy

# 2 218
  • софия
Дали ще минеш с парцала да събереш трохите/боклучетата или с това все едно. По-вероятно е с парцала дори по-добре да се почисти. Пълна безсмислица.

# 2 219
  • Пловдив
Някъде в Пловдив дали има останали от оризовите нудъли?
Вчера следобед имаше на Филипово няколко опаковки.

Общи условия

Активация на акаунт