Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 728
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 220
Първо си помислих, че това е като модерните прахосмукачки за под, само че за маса. Мислех си как така не пада от масата... А то не се движи само - безсмислено.

# 2 221
Виждала съм да ползват подобни в заведения в чужбина. Супер бързо почистваха покривките с тях, но нямам спомен да са бръмчали. Ако не беше шума, бих си купила. Удобно е за бързо събиране на трохи (особено ако хапването продължава и чиниите са още на масата).

# 2 222
долче, феникс, точно това "баунти" не влиза в промоцията сега. То седи над другите видове( при нас) и по принцип май беше малко по-скъпо.
мишка, благодаря!

# 2 223
Здравейте , тези маслини https://www.lidl.bg/bg/p/pri-nas-ne-izbirash-mezhdu-kachestvo-i- … mata-blond/p49193 - натурални ли са или мариновани? Не обичам да ми накиселяват маслините.

# 2 224
  • Буркина Фасо
Някъде в Пловдив дали има останали от оризовите нудъли?
Вчера следобед имаше на Филипово няколко опаковки.
днес сутринта също имаше.
няма го японския соев сос.

# 2 225
С лидълското маскарпоне също става без проблем онази рецепта за чийзкейк без печене и без желатин.
Не знам Соул мен ли питаше за промяна на структурата на маскарпонето, но рецепта не изисква, пък и аз не го слагам във фризер, съхранението е обичайното в хладилник. Пак правих намалена доза от чийзкейка (по принцип е с 400 гр крема сирене, а го замених с маскарпоне - една кутия е 250 гр. и съответно намалих и другите продукти), разпределих го в четирите ринга (вземани от Лидл) и нямаше никакъв проблем отново при отделянето и изваждането от тях.

# 2 226
Феникс, а защо няма снимки....? Stuck Out Tongue Winking Eye
И аз мислех, че това малкото "нещо" ще събира само' трохите без да пада от масата, но... Joy
Скрит текст:
Всъщност, при чинии на масата/някаква аранжировка  и върху покривка може и да има все пак някаква полза от него, но вкъщи покривки има предимно на празници и обикновено се вдигат след хранене, та и аз я гледах с изумление тази джаджа Laughing
Мисля, че Соул иска да замрази няколко опаковки маскарпоне и затова пита как е на вкус/консистенция след размразяване... Grinning

Последна редакция: сб, 23 яну 2021, 15:44 от dolce miele

# 2 227
Днес намерих два конджака,но за суха кожа и пропуснах.Скаморца имаше бол при нас.А кое от сирената стават за дете под една годинка?Само от млечен магазин съм взимала до сега .
На излизане се разминах с мъж с костюм на еднорог,с опашка  отзад и качулка с рог отпред  Grinning .

# 2 228
Dolce, не снимах този път, защото чийзкейкът изглежда по същия начин (или една идея по-красив, като съм вече по-опитна 😄). Бързо се изяде.
Десертчетата тип баунти заслужават ли си (такова неща много не се купуват вкъщи)?
Взех обаче от другия скреч пудинга - с лешник и нещо не е много по наш вкус.

# 2 229
Феникс, вкъщи много се харесват "баунтитата". Е, можеше да са и по-малко сладки, но не са по-сладки от оригинала. И вкъщи не се купуват много такива неща, но взимам няколко пъти в годината. Simple Smile
Бобчита, не знам за вид или марка питаш? За вид- рикота, лидълската извара в кутийки или на РС в кофичката, кремообразната също, бг бяло саламурено сирене. Може би и крема сирене с изчистен състав...За жълтите сирена и мицарелата не си спомням как беше Grinning Моето дете захранвах с бяло сиренце Пилос, Софра, Ливади (това май го няма вече)+ изварите.
А отиваше ли му на мъжа еднорогският костюм? Stuck Out Tongue Winking Eye ха ха

# 2 230
Долче,за изварата в кофа точно мислих.Мерси!
Ми сама прецени,отива ли му Grinning

# 2 231
Малко за капиите- видях другите марки без оцет, без лимонена киселина - Боркони (има обаче захар) и Пиперка- само вода и сол.

# 2 232
При нас този път бурканите с чушките са със зелени капачки, а не с черни. Навсякъде ли е така? Simple Smile
Бобчита, трепач е този еднорог, ха ха Laughing

# 2 233
В Младост 2 имаше с двата цвята капачки (и черни, и зелено, вероятно различни партиди).
Да уточня, че другите марки, за които писах видях в друга верига.

# 2 234
Момичета, наложи се да сложа 2 кутийки маскарпоне във фризера и сега ги жаля, принципно не трябва да се замразява уж. Пак ще се изяде, но няма да е същото. Сутринта така стана с една размразена извара - става, но й личи, че е променена.

Другата седмица в К ще има чушки без оцет, но какво друго са им слагали, не съм гледала.

Общи условия

Активация на акаунт