Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 875
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 730
  • София
Момичета върнах назад да чета, но не открих мнение за ръчната прахосмукачка. Мощна ли е? Събира ли наистина боклучета?
И бадемовото и кокосовото брашно къде стоят? От скоро започнах НВВМХ и ми се иска да де заредя. Дали са изгодни, имате ли наблюдения?
Явно не си чела изобщо ,точно 2 мнения над теб пише за прахосмукачката.

# 2 731
Сливите, които е показала Киса, наистина са много хубави (и за нашия вкус вкъщи), наскоро вземах и забравих да ги похваля.

# 2 732
  • Козлодуй
pvacheva, а как е постелката като материя, мека като кърпа или нещо като неопрен.
Мека като хавлия без да е рошава Simple Smile
И аз исках неопренов колан но при нас няма Simple Smile

# 2 733
Тия сливи ги хвалим от 10 години..

# 2 734
Определено съм им изпуснала хвалбата.

Да кажа, че моите капризи не харесаха десерта от скреча за 1 ст. (и такова имах)  - подобие на Киндер Пингуин, ама лидълски.

# 2 735
pvacheva, абе...много тлъсти и окръглени за обикновени врабчета, някак различни ми се сториха, може би на снимката не си личи... Joy Но може и Лидъл просто добре да си ги гледат Sweat Smile
Скрит текст:
Соул, пробвах много бързо прахосмукачката- минутки преди 14 ч Smile От раклата над леглото, скрин, шкаф и подобни събра прах идеално. С течности не съм тествала, гледала съм клипчета онлайн- вярвам им. От текстил обира само една част. Ще мисля вариант да и' пригодя четка, че иначе ми харесва (засега). Лекичка е. Косми, влакна, мъхчета и др. от килимите обирам нсй-често с една силиконова четка за домашни любимци и дамаски (мразя да вадя прахосмукачйара- чудовище чести, действам на гладки повърхности с вертикална Бош)- може би след като почистя с четката по-едрите неща, би обирала праха и от текстил...От теракота също събира добре. Има приставка за фуги/ъгли.
Разсмяхте ме с тия врабчета... горкичките най-вероятно просто са настръхнали от студ, затова изглеждат така Grinning

Никой не каза да е пробвал да опече порцията лазаня в еър фраер, значи... ще трябва да я мятам сам-самотна във фурната довечера.

# 2 736
  • софия
pvacheva, а как е постелката като материя, мека като кърпа или нещо като неопрен.
Откъм рошавата страна ли се ползва? Аз рошавото го слагам отдолу 🙃 Реших, че така е правилно, защото етикетът е от неговата страна. Върху неопреновата страна слагам 🙄

# 2 737
Откъм рошавата страна ли се ползва? Аз рошавото го слагам отдолу 🙃 Реших, че така е правилно, защото етикетът е от неговата страна. Върху неопреновата страна слагам 🙄
Ползвай постелката за колан от неопреновата страна 😂😂😂

# 2 738
Натка, разбира се, че можеш да метнеш лазанята във фрайъра- та той си е като мини фурна, защо да не може? Wink

# 2 739
Момичета върнах назад да чета, но не открих мнение за ръчната прахосмукачка. Мощна ли е? Събира ли наистина боклучета?
И бадемовото и кокосовото брашно къде стоят? От скоро започнах НВВМХ и ми се иска да де заредя. Дали са изгодни, имате ли наблюдения?
Явно не си чела изобщо ,точно 2 мнения над теб пише за прахосмукачката.
Много си мила, благодаря ти...докато съм писала, са публикувани мнения.

# 2 740
Ами факт е, че прахосмукачката я коментираме от дни, има множество коментари за нея на последните страници.

Бъркам ли, че Лидл имат един модел вертикална прахосмукачка, която е 2 в 1, има разкачаща се малка прахосмукачка, която е като акумулаторната? 🤔 Дали пък тя няма да е по-мощна..определено искам нещо, което да смуче сериозно, не симпатична играчка.

# 2 741
И на Бош са пускали вертикална.

Лично мнение, но вертикална/ръчна/робот са само за ежедневно.
За дълбоко и цялостно почистване, мощно, си трябва да се вади голямата/основна...

# 2 742
+1! Grinning Е, имаше опция за 80-85 лв да се поръча куфарче с накрайници и четки за вертикалната Бош, но в този случай (ако ми се даваха толкова пари) щях да гледам направо по-скъпи модели...Все пак, разликата между 38 лв и 10 пъти по толкова очевидно е и в мощността и целите за които човек иска прахосмукачката. От мини такава за 38 лв няма как да се очакват чудеса Simple Smile "Чудовището" което ми е неудобно за ежедневна употреба го вадя само при по-основно почистване вече и на места където не става с вертикална...

# 2 743
  • СОФИЯ
Имам  Бош, въпросът не е в цената. Свалящата се част , за да стане малка, съдържа мотора=не е лека. Тежи повече от мини прахосмукачка за автомобил или малка парочистачка. Иначе е мощна.

# 2 744
Имам  Бош, въпросът не е в цената. Свалящата се част , за да стане малка, съдържа мотора=не е лека. Тежи повече от мини прахосмукачка за автомобил или малка парочистачка. Иначе е мощна.
Мощна прахосмукачка на батерии? ЖДНБ.

Общи условия

Активация на акаунт