Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 174 014
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 90
А може и да е такъв, само не знам сменя ли си посоката 😏
Скрит текст:

# 91
  • София
Едва ли,тънък ми се струва.

# 92
Даже страшен Joy
Мале, ако верно пуснат вибратор от Лидл, ще е фурор...

# 93
Хайде сега, претенЗии, има размери 😁
Скрит текст:

Мале има да трият модераторите 😁
Хепи, ми хората и анкети пускат, за идеи за подобряване на асортимента. 😎

# 94
  • София
Я глей Леми,знае нещата и си трае и не хвали прОдукта.

# 95
Ама веднага си личи кои сме мръсниците, наскачахме като маймуни за банани. Joy (Както си пролича и кои сме пиЕниците, когато пуснаха ликьора. Animal See No Evil)

# 96
  • София
Не знам за модераторите, но аз седя и се хиля като тиква, форума взе да става все по-забавен Crazy

# 97
Как мръсници, кои, защо... аз тука вибратори за бетон ви пускам 😏😸😀

# 98
  • София
Лемо,без оправдания ти тури снимки.

# 99
  • Русе
За много години на всички! Идвам с два въпроса. Кой е сапунът реплика на "Дав" и колко струва? .......
0,69 лв.

# 100
Добро утро.
От Лидъл зареждаме по няколко кувертюра вместо шоколад за ядене - бял, черен и млечен, да има за всеки вкус. А серията Белбейк е уникална - куветтюрът им е мммм... А какао Белбейк е едно от най-качествените и със сигурност най-евтините особено на промоция, винаги зареждам по 4-5. Немска шунка (печен бут от крайчетата) на цена около 14 лв. - най-евтината  и качествена шунка за.мен. Балсамовия оцет на Делукс. Зрялото сирене гауда, горгонзола долче, скаморца - все на цени най-ниски от навсякъде. И още много, много...
Коя е тази шунка печена от бут крайчета? Може ли снимка? Simple Smile

# 101
Хм, мислих, мислих...дали пък не е мелничка от Делукс седмицата? Thinking Това е май единственият Делукс продукт който се върти в каквато и да е посока Thinking

# 102
  • София
По повод скаморцата, наистина е страхотна. Моята рецепта, руска е, даже намерих и снимка в нета Simple Smile

Пушена скаморца се настъргва(аз използвам робот) и се обърква със същото количество майонеза, подправя се с чесън по желание.
Нарязва се домат на филийки с дебелина 0,5см и се намазват с тази смес, това е предястието, което компанията ме кара да правя непрекъснато през лятото. Другата седмица ще го пробвам с кумато доматите, да видим как ще е Simple Smile

# 103
За много години ,момичета!  Аз също чакам къв е тоз вибратор Grinning
Също може ли една снимка на уискито дун дългун или там какво беше Wink

# 104

Ей го. Тъкмо го дегустирам, ама много парфюмирано нещо ми идва.

Общи условия

Активация на акаунт