Няма интерес, но твърди обратното.

• 6 080
  • 69
  •   1
Отговори
Здравейте дами,

Занимавам се с мъж, който ме убеждава, че се заблуждавам в притесненията си. Често твърди в телефонни разговори колко съм му важна и колко много иска да прекарва време с мен, но видиш ли е адски зает с каквото се сетиш. В същото време е неинициативен, виждаме се рядко, по мое предложение. Опитала съм да говоря много пъти, но без промяна. Човекът ме засипва с красиви думи, обещания и до там.

Писала съм по темата преди година. Имахме прекрасна 1ва среща и не се появи известно време след това. Историята се разви, срещаме се все още и сме интимни.

Смятам, че си четка егото и си държи отворена опция за секс. Аз съм на разстояние, но все пак ангажирана. Време е да започна да излизам с други хора и да затворя тази страница, но е трудно когато желанията са в разрез. Може би имам нужда от малко външен стимул.

Благодаря, предварително.

# 1
  • Далечният изток
Не слушай какво говори - гледай делата. Не случайно има такава поговорка. Ти хем сама си отговаряш на въпросите и виждаш за какво става дума... Та за какво е темата?! Някой, който не ви познава, да ти каже да го зарежеш? Твърде несериозно...

# 2
Какво всъшност питате? Вие сама си отговаряте на въпросите.Срещайте се с други хора,не си губете времето,пък ако искате си го дръжте за резерва и да си говорите мили думи.

# 3
Точно той ти подава перфектния външен стимул - хвърля въдицата, ти кълвеш. След известно време повтаря процедурата, но предвидливо чака да се успокои водата.

# 4
Сама си прозряла.
Спри да му вдигаш.
Прави се на заета.
На четвъртия път вдигни, бъди мила, даже си уговори среща.
Направи се и ти на заета.
И като дойде срещата, не отивай.
А се обади в часа на срещата, че си заета.
Или прати смс.

# 5
Върти няколко без много зор.

# 6
  • София
Та вие дори сте и на разстояние един от друг.
Не си губи времето, живей си живота, наслаждавай се на всичко "тук и сега", а не на някакви празни приказки.
Ако е добър в леглото, докато срещнеш по-сериозен, може да се забавляваш, когато изобщо успеете да се напаснете.
Кое те енгажира толкова много, че да не успяваш да живееш в ежедневието и да разчиташ на някакъв, който я се сети, я не?

# 7
Хващам се на приказки, защото ми се иска да е истина точно това, което чувам. Представям си как докато ми рецитира телефонни поеми чака да му се отвори парашута на друго място. В случай, че не стане - може да се появи на моята врата, за да "докаже" думите си. Scream

По-добре да се преориентирам късно, отколкото никога. Накрая може да си намери майсторката и сам да се изпари. Което е по-лошият вариант.

# 8
  • Далечният изток
Преди година и половина си ги писала същите неща. Нищо ли не схвана за толкова време?! Иначе както виждам умееш добре да ги обясняваш, психологически и философски, ама все едно като преподавател, на другите, а не вникваш в това, което самата ти заявяваш.

Или нещо се гъбаркаш с аудиторията...

# 9
Цяла година си изтърпяла това? Разбирам го, ако не си влагала чувства и надежди. Ама така... унижаваш се безсмислено. Давай нататък, явно е, че тоя човек няма да ти даде желаното, дори и ако някога сте в сериозни отношения.

# 10
  • INFJ
Имаш нужда от външен стимул?
Това, че една година от животът ти сама си изхвърлила на боклука, не е ли достатъчен стимул?

Според него, освен за секс, за друго не ставаш. Даже за това се налага да го търсиш ти.

# 11
Изчакай още две години.
И му давай да те оправя, щом ти е толкова акъла.

# 12
  • София
Понякога най-недостъпният плод ни се струва най-сладък. Съвсем нормално е понякога колкото повече се дърпа един мъж (или една жена), толкова повече да лапваме въдицата.
И тук е въпрос на здрав разум да се съхраним и да не си хабим нервите и времето с такива хора. Повярвай ми, сега се кахъриш за него, защото ти се струва недостъпен и съотвено - много готин. Но всъщност не си заслужава.
Направо режи и късай и забравяй за него.

# 13
Грам не бих се занимавала, историята ми се вижда и малко детска.
А пък да се обяснявам и обсъждам защо ме разкатава - съвсем.
И аз както те е посъветвала Елора бих почнала да се правя на заета, да не вдигам, иначе съвсем мило бих отговаряла от време на време и  накрая една много хубава тенекия бих му вързала. Надали ще иска повече срещи след това.
Подразбира се, че твоят социален и любовен живот трябва да се активизира от други източници.

# 14
  • INFJ
Човек се прави на зает пред някой, който реално го търси? Този случай май никога не е бил такъв.
Време е авторката да приеме, че човекът няма нужният интерес към нея и да спре да се унижава. Чак разговори водили по този въпрос? Какви разговори? За да го убеждава да я харесва повече ли?
Малко жалка картинка.

Общи условия

Активация на акаунт