Няма интерес, но твърди обратното.

• 7 095
  • 69
  •   1
Отговори
# 15
Аз съм Бил Гейтс, прати ми хиляда лева, за да ти пратя твоята награда от интернет лотарията.

# 16
Авторке, аз си мисля, че когато един мъж има сериозен интерес към теб, ще го знаеш абсолютно недвусмислено до мозъка на костите. Ако искаш неангажиращ секс и срещи - продължавай, но ако искаш нещо сериозно, май не е твоят човек.

Явно все пак си видяла нещо в него, щом толкова време го мислиш и ти се иска да е сериозен към теб, или?

# 17
Авторке, аз си мисля, че когато един мъж има сериозен интерес към теб, ще го знаеш абсолютно недвусмислено до мозъка на костите. Ако искаш неангажиращ секс и срещи - продължавай, но ако искаш нещо сериозно, май не е твоят човек.

Явно все пак си видяла нещо в него, щом толкова време го мислиш и ти се иска да е сериозен към теб, или?

Преди всичко искрен, бих казала.

# 18
Така се учи този урок - не слушай какво казва, гледай какво прави реално. Явно още време трябва, за да го затвърдиш.
Това като на моя приятелка любовника - ама той каза, че ме обича, ама той каза, че ще се съберем, ама той каза, че ще остави жена си...Познай от всичките неща кое изпълни, нито едно. Но тя много се впечатляваше какво ѝ казал и обещал. Жена на близо 40 години.

# 19
Ахааа, да си ти каже в прав текст, ако иска само секс. Ясно.

Може да е от онези мъже, които са научени, че трябва да свалят звезди на една жена, за да получат секс, затова така да те обсипва с красиви думи. Аз на твое място щях да си изтълкувам поведението му като мекушаво. Simple Smile

Ако повече от година се луташ, слушаш празни обещания, той ти изчезва, като пробваш да проведеш разговор удряш на камък... Той толкова си може. Няма намерение да си промени отношението към теб, в неговата глава може да си мисли, че постъпва и по най-правилния начин.

Гледай делата, наистина. Когато срещнеш човек, който те желае и иска да бъде с теб, ще си толкова сигурна, че няма и да ти хрумва да пишеш теми във форум - обещавам ти.

# 20
За година и половина колко пъти се видяхте?
Твърди той, нали виждаш, че лъже. Унизително е това положение за теб, но ако теб те устройва - него пък още повече.

# 21
Ти, нормална ли си!?😡
Заради такива патки, мъжете си мислят, че могат да лъжат всяка жена!
Изтръгни го от сърцето си и го прати по дяволите. А  ти, ти ще си намериш друг, пълно е с мъже без жени или нещастно ангажирани.
Успех!!

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 16:07 от Benichka56

# 22
  • Out of the Mix
Скрит текст:
Здравейте дами,

Занимавам се с мъж, който ме убеждава, че се заблуждавам в притесненията си. Често твърди в телефонни разговори колко съм му важна и колко много иска да прекарва време с мен, но видиш ли е адски зает с каквото се сетиш. В същото време е неинициативен, виждаме се рядко, по мое предложение. Опитала съм да говоря много пъти, но без промяна. Човекът ме засипва с красиви думи, обещания и до там.

Писала съм по темата преди година. Имахме прекрасна 1ва среща и не се появи известно време след това. Историята се разви, срещаме се все още и сме интимни.

Смятам, че си четка егото и си държи отворена опция за секс. Аз съм на разстояние, но все пак ангажирана. Време е да започна да излизам с други хора и да затворя тази страница, но е трудно когато желанията са в разрез. Може би имам нужда от малко външен стимул.

Благодаря, предварително.
Въобще не бих поддържал отношения с жена от разстояние.
Няма такова нещо, като "прекалено зает".
Всички сме заети и ангажирани по един, или друг начин.
Не се ли отговаря на желанието ми за виждане, прекарване на време колкото се може повече, отношенията изстиват, и няма да се задълбочат, ясно е, не сме един за друг.
Усетил ли съм липса на инициативност, ако аз я проявявам и желая, декларирам, прекратявам отношения, не се занимавам повече.
Не водя прекалени телефонни разговори, всичко очи в очи, тела е за чуване, уговаряне, някое друго съобщение бързо за уговорка кое какво.
Външен стимул?
Дадох ти го.
Дерзай и нови запознанства с мъже, хора, като цяло, без значение в личен, или професионален план, които ти импонират.

Последна редакция: пн, 08 юли 2024, 16:06 от Revoker

# 23
Заради такива патки, мъжете си мислят, че могат да лъжат всяка жена!
Как беше онова - системата е толкова здрава, колкото е най-слабото й звено Smiling Imp

# 24
Имах подобни отношения, които продължиха много години, бях толкова влюбена в празни приказки и обещания, бях зарязвана и искана по 5 пъти в месеца. Наслушах се на празни любовни изблици за единия секс...
Простих поне 5 пъти, в последния път ,в който не простих, отново имаше обещания и клетви за любов, след което ме заряза за пореден път със смс по вайбър-без обяснения ,без жив разговор, дори имах някакви неща у тях,които така и неблаговоли да ми даде-просто нищо...
Не мога да ти опиша каква зверска болка изпитвах, също гняв и всякакви пагубни емоции.
Точно в тоя момент обаче срещнах моя мъж, просто нещо стана и си паснахме, просто с него всичко беше лесно и все още е!
Въпросният зарязвящ герой не спира да ме търси вече 4 години, като последния месец се е активирал най-усилено - бил влюбен,искал мен ,бляля...нещата обаче са различни, научих си урока.
Бягай с 1000 от такива нарцистични л..на, защото емоционалното опустошение,когато се влюбиш, е убийствено с такива!

# 25
  • Столичанин ама не в повече :D
Здравейте дами,

Занимавам се с мъж, който ме убеждава, че се заблуждавам в притесненията си. Често твърди в телефонни разговори колко съм му важна и колко много иска да прекарва време с мен, но видиш ли е адски зает с каквото се сетиш. В същото време е неинициативен, виждаме се рядко, по мое предложение. Опитала съм да говоря много пъти, но без промяна. Човекът ме засипва с красиви думи, обещания и до там.

Писала съм по темата преди година. Имахме прекрасна 1ва среща и не се появи известно време след това. Историята се разви, срещаме се все още и сме интимни.

Смятам, че си четка егото и си държи отворена опция за секс. Аз съм на разстояние, но все пак ангажирана. Време е да започна да излизам с други хора и да затворя тази страница, но е трудно когато желанията са в разрез. Може би имам нужда от малко външен стимул.

Благодаря, предварително.
Прочети втората част от последното ми мнение. Успяват тези жени, които имат реална преценка за себе си, има поговорка по-добре птиче в ръката отколкото орел в небето, сега това че ти искаш орела си е твой проблем.

# 26
Нито е влюбен в теб, нито те желае дори само за кекс силно. Държи те там за разнообразие и резерв.
Колкото и да го искаш, подобно отношение не си заслужава.

# 27
Имах подобни отношения, които продължиха много години, бях толкова влюбена в празни приказки и обещания, бях зарязвана и искана по 5 пъти в месеца. Наслушах се на празни любовни изблици за единия секс...
Простих поне 5 пъти, в последния път ,в който не простих, отново имаше обещания и клетви за любов, след което ме заряза за пореден път със смс по вайбър-без обяснения ,без жив разговор, дори имах някакви неща у тях,които така и неблаговоли да ми даде-просто нищо...
Не мога да ти опиша каква зверска болка изпитвах, също гняв и всякакви пагубни емоции.
Точно в тоя момент обаче срещнах моя мъж, просто нещо стана и си паснахме, просто с него всичко беше лесно и все още е!
Въпросният зарязвящ герой не спира да ме търси вече 4 години, като последния месец се е активирал най-усилено - бил влюбен,искал мен ,бляля...нещата обаче са различни, научих си урока.
Бягай с 1000 от такива нарцистични л..на, защото емоционалното опустошение,когато се влюбиш, е убийствено с такива!

Тоз е бил егати  и боклука.
Имаше термин за такива, но го забравих.

# 28
Прочети втората част от последното ми мнение. Успяват тези жени, които имат реална преценка за себе си, има поговорка по-добре птиче в ръката отколкото орел в небето, сега това че ти искаш орела си е твой проблем.
Извинявам се, но от кога некоректните постъпки на мъжете са признак за високо извисени личности (орли)? И защо смятате, че нямам реална преценка за себе си? Възможно е да не съм разбрала метафората, не знам.
Нито е влюбен в теб, нито те желае дори само за кекс силно. Държи те там за разнообразие и резерв.
Колкото и да го искаш, подобно отношение не си заслужава.
Да, това вероятно е така. Забелязвам тенденция, че след всяко мое връщане отношението му става все по-зле. Ще трябва да пия 3 студени води и да сменя приоритета.

# 29
Авторке, не се притеснявай, тук просто все ще се намери някой мъж да ти обясни как нямаш право да изискваш нищо и трябва да си гледаш гьола. 🥴 Не си слагай присърце такива кисели коментарчета, казват повече за самите автори, отколкото за теб.

Общи условия

Активация на акаунт