Няма интерес, но твърди обратното.

• 7 021
  • 69
  •   1
Отговори
# 30
Държите 3 резерва.Като не върже никоя и се сети за теб.

# 31
И тогова ти го казахме ама ти пак се вреш между шамарите.
Човека не те иска ,но пък явно му харесва секса,спри да се натискаш и си намери сериозен партньор

# 32
Авторке, не се притеснявай, тук просто все ще се намери някой мъж да ти обясни как нямаш право да изискваш нищо и трябва да си гледаш гьола. 🥴 Не си слагай присърце такива кисели коментарчета, казват повече за самите автори, отколкото за теб.

Напротив. Никой не ви пречи да си изисквате каквото ви душа иска.
Свобода на изискванията Simple Smile
Отделен въпрос е как ще задължите някого да ви изпълнява тези изисквания ?
С рядкото изключение ако сте дъщеря на директор на банка и изисквате от кредитополучател Wink
Или с други думи - взискателност се проявява спрямо зависим.
Към детето си, ако сте родител, към учениците, ако сте учител, към работниците си, ако сте работодател ( и то единствено в рамките на работните му задължения).
Спрямо независим, свободен човек, няма как да сте взискателни.
Повечето жени инстинктивно разбират този основополагащ принцип в отношенията, и отново инстинктивно правят възможното (според способностите си) за да приведат съответния (желания) от тях мъж в някаква форма на зависимост.
На някои им се получава, на други - не.
А най-неприятен е случая, в който тъкмо сте решила, че сте го впримчила, и той се изплъзне Simple Smile
Лошо заточена кукичка, или пък по-сръчно замятаща конкурентка Wink
Trollface

# 33
Ъъъ. Не е толкова сложно. Както аз се старая да се държа коректно с другия човек, така очаквам същото от него, ако ли не - постъпвам подобаващо. Или нима е много в една връзка да искаш неща като искреност, доверие, щастие, уважение, взаимност, и да ходиш да си търсиш щастието другаде, ако не може някой да откликне на нормалните ти човешки нужди (като се има предвид, че, естествено, ти даваш от себе си също)? Или по-добре през ден да пишем теми в бг-мама как сме нещастни в личния си живот, ама нямаме смелост и себеуважение да поемем контрол над живота си?

ps. Това с кукичките, конкурентките, впримчванията, създаването на обсесии и зависимости ми е много като от ситком от 80-те, или с други думи, идва ми старомодно за съвременна мома като мен. 🥴

ps2. Никога не изисквам нещо, което аз самата не мога да предложа.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 03:42 от Анонимен

# 34
  • София
Изглежда да те държи за лесна секс опция, ама даже и за това не си дава зор. Ако се разкараш, като нищо ще си отдъхне. Дори за толкова не си му особено интересна видимо, защото отношението му е на някой, който е безкрайно отегчен от теб. Искреност ще получиш, само ако му досадиш на макс и вече не издържа. Не мисля, че си заслужава унижението.

# 35
Bowerick Wowbagger, ти май си слънчевка, като се хванеш на куката късат и хвърлят, но се мислиш за сом.
Мъже и жени се събират всеки ден, имат връзки, живеят заедно, излизат и се забавляват, споделят, обичат да прекарват време заедно.
Авторката не иска чудеса по принцип, просто от този мъж няма да се получи.

# 36
И тогова ти го казахме ама ти пак се вреш между шамарите.
Човека не те иска ,но пък явно му харесва секса,спри да се натискаш и си намери сериозен партньор

Видях и другите теми. Покъртително.
Авторката ще го чака този още доста дълго време. Joy
Няма оправия. Напускам темата. Скучна тема.

# 37
Явно е влюбена или е наивна ,не знам ,но жалко за нея

# 38
  • София
Или самотна и отчаяна, което води до това да си плюе на самоуважението. Което е още по-жалко за нея, защото си губи времето и се унижава.

# 39
Или самотна и отчаяна, което води до това да си плюе на самоуважението. Което е още по-жалко за нея, защото си губи времето и се унижава.

Самотна - да. Отчаяна не бих казала, защото съм сравнително млада и като при всяка друга кандидати има.

По-скоро не разчитам правилно сигнали на не до там заинтересовани изначално хора или се позиционирам по някакъв начин в началото, който води до незаинтересованост. Нещо такова, вероятно. Thinking

# 40
Кое му е трудното на разчитането на сигнали? Thinking
Обещания само на думи,измъчени срещи за секс,ми повече от ясно са нещата,само че авторката не иска да вдене,не че не може.
Не знам колко си млада,но времето бързо лети,особено когато си се вглъбила в подобен екземпляр.
Чакай си,де...
Някой ден ще те заобича,може и годежен пръстен да ти подари.Trollface

# 41
  • София
И аз едно време налитах само на мъже, които не си падаха по мен...

# 42
Не е до отчаяние, просто има страшни манипулатори,които, опитвайки се да задоволят само своите нужди, много точно напипват бутоните на хората, в случая маже ушите й с паста, а тя е хлътнала!
За това се гледат действията, които при тези мъже нямат общо с думите. Дори може да пробваш неговата игра на топло-студено и да го игнорираш 2-3 дни, но тази игра не си струва, защото с мъж,който е нормален, няма да е нужно всичко това.
Такъв тип играчи като лирическия герой обожават да има покрай тях интрига, да се чувстват искани, жената да се състезава за тях, винаги смятат, че тревата е по-зелена някъде другаде...
А тези, цитиращи кукичките и тем подобни малоумни изказвания, са точно от тоя род помии!

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 13:40 от Ismena89

# 43
  • София

Самотна - да. Отчаяна не бих казала, защото съм сравнително млада и като при всяка друга кандидати има.

По-скоро не разчитам правилно сигнали на не до там заинтересовани изначално хора или се позиционирам по някакъв начин в началото, който води до незаинтересованост. Нещо такова, вероятно. Thinking

Може да не си отчаяна, но за съжаление, такъв сигнал изпращаш с поведението си. И отстрани на нас и на мъжете, с които си преценявате интереса. Което пък на свой ред ги отблъсква, защото се поставяш ниско с това си поведение. Може би ти е трудно да разчиташ сигналите, но според мен ти е още по-трудно да приемеш, че не са това, което ти се иска. Защото доколкото разбирам това ти е втора тема за някакво време, а ти все още стискаш кокал, който мирише на гнило.

# 44
Годините нямат значение, и на 20 можеш да се държиш, като готова на всичко за малко внимание. Това винаги е непривлекателно, и за мъже и за жени, хората инстинктивно се дърпат и не желаят такъв партньор. Ако сама не вярваш, че имаш стойност, защо очакваш някой друг да те оцени?

Общи условия

Активация на акаунт