Няма интерес, но твърди обратното.

• 7 090
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
Едно си баба знае,едно си баба бае...
Той демонстративно ти е показал каквото иска,но ти продължаваш да се натискаш насилствено.
Едно дете ще го разбере,а ти...?!
Живей си в заблуда,и не пускай безсмислени теми!

Последна редакция: ср, 10 юли 2024, 14:15 от Анонимен

# 61
Авторке, бягай с 1000 и не се обръщай! Била съм в подобна ситуация, и те разбирам, но бягай! Ще си загубиш времето, нервите и нищо няма да се промени. Не се моли за срещи и каквото и да било друго, защото чета, че ти си инициатор ( това е огромен червен флаг ). Трудно или не продължи си напред, защото този човек не те иска, не иска нищо от теб! Съжалявам, че съм груба, но това е истината и съм минала по този път, за да ти го казвам. Ако искаш да стигнеш до нервна криза продължавай! Не си мисли, че като ти говори мили думи иска да е с теб или нещо повече. Ти си опция за скучни дни и дали си единствената? Ще ти кажа- не си! Дали ще си объркаш живота е твое решение!

Последна редакция: пт, 12 юли 2024, 15:45 от d.dimitrova1

# 62
Здравейте дами,

Занимавам се с мъж, който ме убеждава, че се заблуждавам в притесненията си. Често твърди в телефонни разговори колко съм му важна и колко много иска да прекарва време с мен, но видиш ли е адски зает с каквото се сетиш. В същото време е неинициативен, виждаме се рядко, по мое предложение. Опитала съм да говоря много пъти, но без промяна. Човекът ме засипва с красиви думи, обещания и до там.

Писала съм по темата преди година. Имахме прекрасна 1ва среща и не се появи известно време след това. Историята се разви, срещаме се все още и сме интимни.

Смятам, че си четка егото и си държи отворена опция за секс. Аз съм на разстояние, но все пак ангажирана. Време е да започна да излизам с други хора и да затворя тази страница, но е трудно когато желанията са в разрез. Може би имам нужда от малко външен стимул.

Благодаря, предварително.
Аз ако искам да съм с някоя жена, нищо не може да ме спре.

# 63
  • София
Здравейте дами,

Занимавам се с мъж, който ме убеждава, че се заблуждавам в притесненията си. Често твърди в телефонни разговори колко съм му важна и колко много иска да прекарва време с мен, но видиш ли е адски зает с каквото се сетиш. В същото време е неинициативен, виждаме се рядко, по мое предложение. Опитала съм да говоря много пъти, но без промяна. Човекът ме засипва с красиви думи, обещания и до там.

Писала съм по темата преди година. Имахме прекрасна 1ва среща и не се появи известно време след това. Историята се разви, срещаме се все още и сме интимни.

Смятам, че си четка егото и си държи отворена опция за секс. Аз съм на разстояние, но все пак ангажирана. Време е да започна да излизам с други хора и да затворя тази страница, но е трудно когато желанията са в разрез. Може би имам нужда от малко външен стимул.

Благодаря, предварително.

Според мен цялата работа е свързана с това, че е неинициативен. Познавам такива типажи - половината ги е срам да поемат инициативата или живеят с идеята, че е прието дамата да го прави, другата половина просто са темерути, които не си падат по честите излизания с приятели или гаджета, заради което ги смятат за неинициативни, а те са най-обикновени отшелници по манталитет. С други думи - хора, които не обичат често да са сред други хора и се претоварват лесно от социални контакти. Не е невъзможно да има някакъв интерес, ама да не го показва така, както очакваш.

Това не отрича другите предположения по темата, просто споделям моите впечатления от неинициативните хора.

# 64
  • София
На думички всеки е силен-вилен, трябват действия особено в отношенията.

# 65
Дори и тези показват инициатива, когато имат интерес. От личен опит го казвам. Другото е да си търсиш извинение за нечие поведение, ама срам го било, ама бил затворен...глупостииии.. Авторката да го разкарва този Нарцис.. това си е забава за този плужек, не се унижавай! Докато се мънкеш/чакаш този, правилният човек може да е на съседната маса, но ще го изпуснеш, заради Г-н Его  Wink

[/quote]

Според мен цялата работа е свързана с това, че е неинициативен. Познавам такива типажи - половината ги е срам да поемат инициативата или живеят с идеята, че е прието дамата да го прави, другата половина просто са темерути, които не си падат по честите излизания с приятели или гаджета, заради което ги смятат за неинициативни, а те са най-обикновени отшелници по манталитет. С други думи - хора, които не обичат често да са сред други хора и се претоварват лесно от социални контакти. Не е невъзможно да има някакъв интерес, ама да не го показва така, както очакваш.

Това не отрича другите предположения по темата, просто споделям моите впечатления от неинициативните хора.
[/quote]

# 66
Да, да не заблуждаваме авторката с истории за отшелника, който не показва любовта си, но веднъж щом го хванем, ще ни скове хижа в планината и ще ни лови риба. Просто няма интерес. Хората, които имат интерес, го показват. Историята познава милиони такива случаи - темерутът, неангажираният, незаинтересованият стават страшни романтици за някоя друга.

# 67
  • София
Често твърди в телефонни разговори колко съм му важна и колко много иска да прекарва време с мен, но видиш ли е адски зает с каквото се сетиш. В същото време е неинициативен, виждаме се рядко, по мое предложение. Опитала съм да говоря много пъти, но без промяна. Човекът ме засипва с красиви думи, обещания и до там.

Честно.. не прочетох до край.
Какво повече искаш от него? Simple Smile

# 68
Наистина имам чувството, че се занимаваме с един й същ мъж 😀

# 69
  • София
Заключено по молба на автора.

Общи условия

Активация на акаунт