Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 720
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 190
В кимчито освен екстракт от скариди има и от аншоа.

# 2 191
Ясно, мерси за информацията за кимчито.

# 2 192
Мнения, за намалените ученически раници (малко кичозни, но големи и удобни изглеждат), с нова цена 19,99лв?

# 2 193
За тези не мога да кажа нищо, от другите по-големите по 30лв., които са сега взех лятото за осмокласник, за сега е добре, но и само месец е носила тежести...

# 2 194
  • София
Другата седмица ще има ръчна акумулаторна прахосмукачка. Имахме подобна, но след повече от 20 г. сдаваше багажа и я изхвърлихме.
Въпросът ми е, дали имате представа дали са добри.

Мненията са противоположни. На някои им върши работа за трохи и подобни.
Други споделят, че не става. ММ я искаше за почистване на кола - според него не става и я върнахме.
С 2 думи -  вземаш, пробваш, ако не ти харесва връщаш до 90 дни. Само пази касовата бележка и опаковката.

# 2 195
  • Буркина Фасо
Скрит текст:
Другата седмица ще има ръчна акумулаторна прахосмукачка. Имахме подобна, но след повече от 20 г. сдаваше багажа и я изхвърлихме.
Въпросът ми е, дали имате представа дали са добри.

Мненията са противоположни. На някои им върши работа за трохи и подобни.
Други споделят, че не става. ММ я искаше за почистване на кола - според него не става и я върнахме.
С 2 думи -  вземаш, пробваш, ако не ти харесва връщаш до 90 дни. Само пази касовата бележка и опаковката.
може и да е споменавано , но ако имаш приложението Лидл + и го сканираш на касата касовите бележки ти се запаметяват в акаунта. с тях може да връщаш стоки без да е необходима кас.бележка. отпада изискването и за опаковка в този случай.

# 2 196
  • Пловдив
Някой взел ли е от минимоцарелата Lovilio тази седмица? В сряда в един филиал ми казаха, че не са я получили, а днес в друг филиал - била свършила. Нямаше и в двата филиала и от миникроасаните с нуга пълнеж по 5 броя, които са от скреч картата.

# 2 197
Соул, вече е отменено това със задължението да преобладават в магазина Бг стоки.

# 2 198
marzeliva, взех днес мини моцарела, но докато я открия...напоследък ставам разногледа с тези размествания и дори и със списък в ръка, пропускам да взема някои неща.
долче, сетих се днес да погледна какви са активиите- от тези тип закуска с мюсли няма, от лидълската марка също няма(само с бонбоните), Активиите бяха само три вида плодови и натурална.

# 2 199
Някой взел ли е от минимоцарелата Lovilio тази седмица? В сряда в един филиал ми казаха, че не са я получили, а днес в друг филиал - била свършила. Нямаше и в двата филиала и от миникроасаните с нуга пълнеж по 5 броя, които са от скреч картата.
[/quote
Да, взех. При нас имаше и от двата вида в сряда- класик и лайт.

# 2 200
Детето е с раница от тези които от около 40 лв са намалени сега на 28-30 лв...Доволни сме, но си има от известно време и количка за раницата...Когато избирахме обаче имаше много бройки с криви или различна дължина презрамки/каишки...та избирахме. За нас и симетрията имаше значение Grinning Харесва ми, че има светлоотразители.
Дени, сигурна съм, че съм купувала Пилос (или др. лидълска марка) кисело мляко тип Верея Закуска/Активия. Но може би е било в седмична акция, не в постоянен асортимент...

# 2 201
Долче, и аз съм виждала закуска на тяхна марка( не помня Пилос или Милбона) доста отдавна, но днес със сигурност нямаше.

# 2 202
Долче, а и другата дама с въпрос за отлистени артикули- не знам да има някаква промяна.
В настоящето инфо за следващата седмица от тези, за които се интересувате ги няма по списък. Може да съм изпуснала нещо от предно инфо- къде съм почивала, къде съм била в болничен. Утре ще проверя докъдето имам достъп..

# 2 203
Точно днес взех една минимоцарела.

# 2 204
От скреч картата ми се паднаха мини десертчетата тип Баунти- дано да го има налични...Днес точно от този вид нямаше намален...имаше други 2 вида. Нали пишеше "различни видове"?

Общи условия

Активация на акаунт