Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 841
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 235
  • София
Малко за капиите- видях другите марки без оцет, без лимонена киселина - Боркони (има обаче захар) и Пиперка- само вода и сол.

Къде ги има?

# 2 236
При нас чушките си бяха с черни капачки. Ама в петък нямаше ни един буркан.

# 2 237
  • София
Аз одеве взех, черна капачка,имаше си много.Утрр пак ще взема едно бурканче

# 2 238
Малко за капиите- видях другите марки без оцет, без лимонена киселина - Боркони (има обаче захар) и Пиперка- само вода и сол.

Къде ги има?
Слагам в скрит текст, че нали темата е за Лидл все пак. И за да съм и по темата- има ли сега качествен балсам за коса в Лидл, пробвах шампоан и ми хареса (но от същата серия балсами не видях)
Скрит текст:
Двете марки за капиите- във Фантастико има, но сега не съм купувала още, миналата година по едно време взимах и май беше и от двете марки (че не помня точно) и бяха хубави чушките

# 2 239
  • In transit
Соулче, по-добре да не ги беше замразявала...пресичат се. Стават едни тричави изварата и маскарпонето.
Маскарпонето дори след като му изтече срока нищо му няма, защото е запечатано и доста мазно. Бях забравила едно забутано отзад в хладилника. Мислех да го хвърлям ама като го отворих си беше супер. Ако е развалено е с горчив вкус, но това става ако го забравила отворено дълго време. 

Да питам любителите на Бейлис в групата. Като го отворите в хладилник ли го държите или може и на стайна температура?

# 2 240
То ако пораженията са колкото при изварата, пак добре. Не беше за изхвърляне тя. Иначе за маскарпонето четох, че после е подходящо за сготвяне повече. Ще знам вече, че издържа и след срока, благодаря. 🤗

# 2 241
Бейлис може в хладилник,може и на стайна температура.Аз го държа в хладилник,да не му слагам много лед,че скъпа водата Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 242
Соулче, и аз щях да ти кажа същото, маскарпонето поне още една седмица след срока му няма нищо.

# 2 243
О, да, забравих - нашият Бейлис не стои в хладилника след отваряне.

Благодаря, Леми! 🤗

# 2 244
Лидълският ликьор Делукс (приличащ на Бейлис) държа на стайна температура.

# 2 245
  • София
За втори или трети път ми се случва - от скреч картата печеля - последно кроасан, но в магазина нямат. Е, защо са тогава тези печалби? 🤔 Жива подигравка! 😠

# 2 246
И аз държа на стайна температура ликьора и добавям допълнително лед, ако искам. Joy
Феникс, аз съм доволна от тези балсами:

На някой случвало ли му се е ел. каната да пуска капки вода така (известно време след спирането на каната се случва, преди не ставаше така)? Капките вода падат върху "кръгчето" с нагревателя- отначало мислех, че някой е разлял вода по плота...Защо се получава и опасно ли е?

Скрит текст:

Откъм долната част на дръжката идват капките; вижда се в основата и леко като варовик- там където свършва металната част.  

# 2 247
  • Бургас
Леееко извън темата, ама тази вечер отворих буркан с чушки Брей от Кауфланд. Само чушки, вода и сол. Звучи чудесно, ама... умрях от сол! Оляли са се доста. И самите чушки не ми допаднаха: 5 чушки и едно парче от чушка, всички разнокалибрени, 3 скъсани, 2 меки, 2 нормални и 1 леко хрупаща,  не много добре почистени... Та "нашите" чушки определено си заслужават истерията и зареждането, който има къде да ги съхранява Wink

# 2 248
Шшшшттт, тихичко... Wink

# 2 249
Аз други чушки харесвам в К. . тези на Брей не съм ги вземала, май

Общи условия

Активация на акаунт