Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 880
  • 3 112
  •   1
Отговори
# 2 715
Бобчита, поне на мен би ми харесало червеното зеле с кремообразната извара. Simple Smile
Къде стои протеинът, а също и неопреновите колани???
120-125 (по спомен) са нишките на спалните комплекти- като се вгледаш се виждат. Но пък имам 100 % памук ранфорс и дори и на него при взиране се виждат нишки (колкото и фина да е материята). За цената си са повече от приемливи- поне за мен.

# 2 716
Протеинът при нас беше при изреклите седмични.

# 2 717
С тази новата подредба вече не се ориентирам къде е това... Trollface

# 2 718
При нас беше при азиатските остатъци Grinning

# 2 719
Направо по един пътеводител да раздават на входа и това е.

# 2 720
  • в кукувиче гнездо
Провансалската майонеза е страхотна. Аз от години купувам главно от Берьозка, където продават такива майонези и по-хубави от тях не съм открила. Е, оставям вкусът на нашето детство Краси. Тя е топ. Мъжът ми само нея признава.

# 2 721
Да си призная, след като направих домашна, тя ми е топ.
Но и Провансалската според моя вкус я бива. Та Лидл пак печелят точки за мен като клиент- така ме подтикнаха да пробвам майонеза без яйца, Провансалската е такава - хареса ми и вече нямам проблем с чуденето за домашна (там сурово яйце да сложа не смея), а пък и млечната ми допадна.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 15:57 от fenyx

# 2 722
Няма и да се ориентираш никога, тези размествания ги правят периодично. В политиката на Лидл е.

# 2 723
А и не са само Лидл, и други вериги прилагат тази маркетингова стратегия, но може би не толкова често. В понеделник патиците във филиала, в който пазарувам (редовното им място) беше едно, днес вече - и там разместено.

# 2 724
От кой Лидл купихте прахосмукачка, момичета? Една приятелка провери в Лидл до тях и вече няма...Става дума за София.

# 2 725
Здравейте, ще ми помогнете ли с мнение за парната четка от предстоящата брошура от 01.02, функцията и за гладене искам да използвам най- вече.

# 2 726
  • Варна
Тези сливи са един път.
Поне за моя вкус Grinning

# 2 727
В осем часа днес при нас имаше 1 прахосмукачка, взех я. После изкараха още 3 бр.
Като цяло ми се струва слабичка, трохи и прах събира от пода, но от килима се затруднява, явно от килим само току що паднали ще успее да изсмуче.
Много бързо й падна батерията, не мисля че изкара 20 мин. Сега я зареждам. Дано на второ зареждане изкара 20 мин. Пише, че времето за зареждане е 5 часа. Много е това.
Иначе е много лекичка и сравнително тиха.
И за детска играчка е супер.

П.П. На второто зареждане е една идея по-добре. Все още не може да чисти килима добре. Иначе за фуги, паяжини, боклучета от ламината става. Изкара 20 мин и още има батерия.

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 17:24 от steli4ka s

# 2 728
За кюнефе ще трябва и специално турско сирене. С какво от Лидл може да се замени?
Моцарела , не от саламурената а от тази жълтата дето е по 0.400гр.

# 2 729
Момичета върнах назад да чета, но не открих мнение за ръчната прахосмукачка. Мощна ли е? Събира ли наистина боклучета?
И бадемовото и кокосовото брашно къде стоят? От скоро започнах НВВМХ и ми се иска да де заредя. Дали са изгодни, имате ли наблюдения?

Общи условия

Активация на акаунт