Лидл 147 - Януарска оптимистична :)

• 177 709
  • 3 112
  •   2
Отговори
# 2 820
Има ги в брошурата. На същата страница е и сиренето Бурмалъ. Нищо особено като вкус, дори леко гумено, само изглежда ефектно. Сигурно и конците са такива. Аз мисля за кадаифа да ползвам скир. Не ме влече да слагам моцарела или конци.

# 2 821
Скоро хвалехте немска шунка, крайни парчета. Може ли снимка на шунката? Къде да я търся? Днес няколко пъти обиколих щанда, но не открих такава, никаква немска, поне по етикет. С какво име е - Пикок, Барони?! Всичко, което хванах имаше (моно)натриев глутамат/ нитрит и пак взех от серията Клийн Лейбъл. Кренвиршите от серията и аз не ги харесвам, много са ми гумени, но пак към тях посягам понякога. Какво е съдържанието на немската шунка?
Отидох заради помелото днес и намалено помело нямаше.

# 2 822
  • в кукувиче гнездо
Здр. търся мнения за слухов апарат в брошурата тази седмица.Майка ми е с глухота 90%,дали ще свърши работа?Имахме ,друг от слухов център ,който счупи и сега търся алтернатива.
В никакъв случай не експериментирайте с тях. Абсурдно е, най-много да навредят.

# 2 823
  • Бургас
То повече от това няма какво да навреди,най-много да не помогне.

# 2 824
  • Сливен
намаленото помело беше до сряда

# 2 825
За пореден път ми се затвърди мнението, че не трябва човек да ходи на пазар гладен Grinning
 Тъкмо се връщам от Лидл. Взех от френските макорани  /плодовия микс/много повече ми харесват от тези от делукс серията, но пък са ми далече от вкуса на макароните от 100 грама сладки например Simple Smile
  Кръглата шунка нарязана клиин лейбъл мога ли да давам с чиста съвест на детето или въпреки липсата на натриев нитрит пак не е особено окей?

Някой търсеше коланите за отслабване. Има доста в Лидл под руски паметник Simple Smile

# 2 826
В Младост 2 все още има достатъчно наличности френски макарони (този път пропускам, че ще пробвам да правя, отлежава им крема - с лидълски продукти, остава да направя и формите този път 😁).
Погледнах за търсените неща днес - не видях нито гофретници, нито малките прахосмукачки, който търси - да пробва в Лидл Ринг Мол- там май повече им се задържат неща. Даже и мъжките пижами днес никакви не видях.

# 2 827
Друи хора са ми хвалили Лидълските Испански вина. Може би не се изразих правилно.
Аз не купувам и не ги харесвам.

# 2 828
и на сточна не видях гофретници. за сметка на това имаше плешка на 4.49 лв. взех, както и грах, червено зеле, лазаня, малиджано, маслини и т.н. падна ми се отстъпка за питки за бургери, не знам дали ги бива /от американската серия/.
взех и ел. четка за дребния, че много искаше, но не мога да отворя отделението за батерии.

# 2 829
Има ги в брошурата. На същата страница е и сиренето Бурмалъ. Нищо особено като вкус, дори леко гумено, само изглежда ефектно. Сигурно и конците са такива. Аз мисля за кадаифа да ползвам скир. Не ме влече да слагам моцарела или конци.

По-добре недей. Ще стане "манджурляк", по Манчев.

# 2 830

По-добре недей. Ще стане "манджурляк", по Манчев.
Май не си яла истинско кюнефе и не си наясно...

# 2 831
  • Mostly in my mind
ако ще правите кюнефе с кадаифа, с моцарелата става идеално. както и повече масло, да се запържи добре кадаифът. и после захарен сироп...абе калорийна бомба отвсякъде, но пък не ядем всеки ден. наслада е за сетивата. Grinning мм го прави вкъщи, дори си поръча от амазон от специалните метални чинийки.

# 2 832
Каква е рецептата на кюнефето? Никога не съм правила.

# 2 833
  • София
Аз правя Мухалебили Кадаиф /с млечен крем/, още не съм се осмелила да пробвам кюнефе, а и нямам от въпросните метални чинийки, иначе много го харесвам.

# 2 834
  • Варна
Предполагам, че soul81 няма да прави кюнефе, а просто сиропиран кадаиф. Аз много го обичам кадаифа сиропиран, с бита неподсладена млечна сметана, поръсен с шамфъстък.
Много е вкусно това кюнефе, ама много тежко.... Но винаги в турския ресторант са го сервирали с моцарела (или кашкавал - усеща се солен вкус)
Интересно решение - в турската седмица - кафе Нова Бразилия Grinning
Купих си рукола - много добре изглежда. И заредих доволно бутер тесто - като знам на ябълков щрудел какви количества заминават....

Общи условия

Активация на акаунт