ДЕКЕМВРИйското човече есента посреща вече!!!

• 10 467
  • 280
  •   1
Отговори
# 180
Уф, ще се оплаквам....
Стени ми е сополив Sick. Снощи не сме спали, #Crazy на всеки час милото ревеше от запушен нос и се успокояваше, чак когато от рев ги извади сополите. Сигурно е от горния зъб, който излезе вчера, ама тва не решава проблема... Crossing Arms
и покрай това да кажа... Галче, разбира се, че топлим. В хола, където седим през деня, климатика си върви, а в детската пускам радиатора преди къпане и за вечерното мляко и приспиване само, защото мисля да го свиквам Стени да спи на студено.

# 181
  • Добрич
Привет!  Laughing
Честито прохождане на бебе Иви! Да са бързи крачетата и да не се спъват!  Wink

Елси, искрено ти съчувствам, мила, за безсънната нощ и пожелавам скорошно оправяне на Стени!  Praynig
Галче, и ние пускаме отвреме навреме духалка, а преди къпане на Борис климатика в спалнята, но само да затопли стаята. В момента през нощта спим на 17 градуса.  Mr. Green Борис е в спален зимен чувал с ръкави.  Laughing

Бягам, че не ще да спи!   bouquet

Последна редакция: пт, 20 окт 2006, 10:50 от kadrokosa

# 182
  • Бургас
Добро утро! Днес доста се успахме с беба и сега още ми е сънено и пия кафе.
Елси, дано Стени се оправи бързо, че това запушено носле е много неприятно. Даваш ли му нещо? Аз съм правила промивки с физиологичен разтвор такъв случай, ползвах Стеримар, но тогава още не го впръсквах директно в нослето, защото Инес беше много малка /на 4м./
Пачикрак, хайде пиши стига само се радва  Laughing
Мимишка,Галакси,Марти, Янич,Къдрокоска - казах на Инес, че такива видни мами са я харесали...с шапка  love001
Весе, честито прохождане на Иви и скоро да тича юначето!
Хайде за сега ще приключвам, че Инеската вика и се сърди.

# 183
  • Добрич
Сани, откъде си, бе мила? Какво значи - "На морето..."  Wink Mr. Green Hug

# 184
Добро утро    bouquet
Елс[/i],дано Стени се управя по-бързо и да се размините само със сополки,че тук чувам за някакъв ужасен грип и направо настръхвам  Crazy
И ние снощи не сме спали  #Crazy ,това мое диване става през час и реве малко,давам да суче и заспива.След час същата история и това е постоянно  Thinking Всички зъби избиха и вече си мисля че или и е навик или е прекалено емоционална и дори когато спи пак мисли за игра  Rolling Eyes
Мимиска,благодаря за инфото  Hug
Приятен и слънчев ден   Nature Partly Sunny

# 185
  • Бургас
Сани, откъде си, бе мила? Какво значи - "На морето..."  Wink Mr. Green Hug
Бургас  Simple Smile

# 186
  • Бг-мама
Здравейте и от нас .Много се радвам на активноста.
Веси честити ви крачета и твоите от сега нататък много ще се пораздвижат .Не че досега не са били ама то сега нататък ...................
Честито и на озъбилите се.
И моят мушмуроке малко болничък отново с екстрата разстройство и баткото е така та сигурно от него го лепна и малкото.А може  и от зъби да е .Ще видим ама днес сменям пямперси като луда.
На разходка излизаме с яке боди  блузка ританки и панталон и дебели чорапи тип шушони защото още не търпим обувките - как ще свиква с тях незнам
Ваксина на малкия не сложих но на баткото сложих защото с него съм се видяла в чудо.
Друго дете поне за сега не планираме че и нервички не ми останаха.
Галче аз тайничко ти завиждам за килограмите.И аз много грижи имам ама от 60 кг не мърдам.
Сега съм на тема столче за кола та ако някой има да дава съвети че скоро ще купувам и още не съм много ориентирана а и не ми се ще да е много скъпо.
Честито и на навършилите 10 месеца.
За друго не се сещам за момента.
чао за сега.

# 187
  • София
Сега съм на тема столче за кола та ако някой има да дава съвети че скоро ще купувам и още не съм много ориентирана а и не ми се ще да е много скъпо.

Много зависи какво е цялостното ти възприятие на столчето за кола. Ако основното, заради което искаш да го вземеш, е сигурността на детето, по-добре да не взимаш от най-евтините. Аз разбирам, че "не много скъпо" е субективно понятие...  Thinking

След дълго ровене из нета и най-вече в магазина на ДаНет  bowuu , избрах едно на CAM - ето това . Купих го обаче не от ДаНет  Embarassed , а от кварталния магазин, където ми казаха, че този модел дето е на картинката, всъщност е старият, и аз купих новия. Разликата не е съществена.  Peace

Доволна съм, да ти кажа, макар че смятам, че не става за деца под 6 месеца. Но за група 1 е супер. Надето направо си потъва в него, като в същото време не може да мръдне, колкото и да се пъне да се надигне, милата.  Heart Eyes

Ето и няколко сайта с инфо за свободното ти време Wink За столчетата за кола & За правилния избор и използване на столчетата за кола
Успех!!!
Hug

# 188
Ето ме и мен!Малкия спинка и аз сядам да използвам малко,че иначе няма как...дърпат се мишки,клавиатури и т.н. Joy
Как са бебешоците?Времето се оправи малко и всички са на разходка сигурно? newsm44И ние вчера и днес излязохме,а за утре-незнам!Ако даде Господ хубаво време...Незнам на зима какво ще правим....малкия свикна да излиза и доиде ли му часът почва да мрънка,за да излезе!
Вчера пак се пусна два пъти и направи по 2 крачки самичък! smile3501
Кажете ми моля Ви,кога се прави прощапулник?Сега или като стане по-стабилно?
Незнам какво да правя,един казва сега,един-после... newsm12
За друго дете...мисля да поизчакам малко.Поне 5 години!Аз с това се видях в приключение...
А за килограмите-когато се регистрирах като бременна,бях 48кг,когато отидох да раждам бях 72кг,а сега пак сам 48кг!Само първия месец дето имах мания да отслабна и погладувах малко,ама се отказах после и ей така от самосебеси(и малко нервички) пак съм толкова!Без диети!
Ваксина...незнам,мисля още,ама май няма да правим...  33uu
За храненето...да ми е живо и здраво Ивито-ако цял ден му давам-цял ден ще яде!Няма проблеми!Яде храна от кухня,яде всичко и не избира храни!И от както сме на тази храна спим по цяла вечер,а така и аз се наспивам! newsm44
Казва "мама","баба","кака","тата",пляска с ръчички за "Браво",маха за чао,прави пет-пет...слагам го на гърне,е не всеки път прави нещо,но...да свиква!Имаме 8 зъбчета!Цял ден си бърбори негови си неща и така..общо взето това е!
Всички бебешоци да се оправят бързо!
Приятен ден на всички!
 55

# 189
           Привет на всички! Hug
 Не пиша често, защото нямам време. Но все пак ви чета постингите Simple Smile
 Ние сме добре, тормозят ни зъбките от време на време, но все пак е поносимо. Лазим и постоянно търсим компания, сама НЕ ЩЕ и за минута да стои, което хич не ми се нрави.
 Много сладурчета са проходили  Simple Smile БРАВО!!! Hug Simple Smile  Hug Simple Smile
                 Hug Heart Eyes ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ,КОИТО СКОРО СА ПРАЗНУВАЛИ НЕЩО! Hug Heart Eyes (прохождане, мини денчета и т.н)
     На новите мамета и бебетаwelcome
  За прощапулник доколкото знам се прави ,когато бебчо ходи вече по- устойчиво.
  За празнуването на рождения ни ден, не съм мислила, но най- вероятно ще е вкъщи с най-близките ни роднини.
  За любима играчка- май,такава нямаме (поне за сега) всичко и омръзва много бързо. Онзи ден и подариха едно GSM-че, с което си поигра час, два, след това му измъкна копчетата и го разглоби. Плюшените играчки обича да ги гледа повече, отколкото да си играе с тях.
  За ваксината- НЕ. И аз миналата зима се убедих, че няма файда от тях.
  За друго дете- ПАЗИ БОЖЕ!!!!!  Shocked Поне за сега не ща и да си помисля.
        Искам да ви питам, понеже ще сменяваме марката на памперсите- какви ще ми препоръчате? (до сега бяхме на Pampers ама нещо ги развалиха(направиха ги по тънки и взеха да пропускат))
                    ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ ОТ НАС! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 190
Привет на всички  bouquet
Кокита ние бяхме на Либеро ,но сега използвам Мамия и съм много доволна Peace

# 191
Kokita, и ние сме на Мамия от доста време. Доволна съм. За момиченцата казаха, че и Хъджис са добре, на нас нещо не ни паснаха, пропускат:)
Прощъпулник според мен се прави катоз апочне да се пуска само детенцето. Иначе версии сигурно 1000:)
Аз си имам гостииииииии:) Мама и тате пристигнаха за 5 дни:)
Бягам!

# 192
коки ние сме с либеро и съм много доволна, те са най добри, мамия ползвах но изобщо не съм доволна
хайде по късно ще се включа че мъника мрънкоти нещо

# 193
  • Добрич
Коки, ние ползвахме по-рано Либеро и бях супер доволна, а от доста време сме и ние на Мамия и пак съм доволна. Не правя разлика от Либерото котж кочество, а в цената разликата е достатъчно, за да се избере Мамията!  Wink Hug
Веси, аз писах, че вече правихме прощъпулник в деня, в който Борис се пусна сам. То, ние с теб сма си в една мера дето се казва и тук такъв бил обичая, ама ти си реши. Когато и да го направиш, все ще е добре. Нали си хапваме за здраве!   bouquet

# 194
Здравейте момичета!

Имам няколко въпросчета към тези, чийто бебчета са вече на детска кухня:
- имаше ли период на адаптация към храната от кухнята?
- супите застройват ли се с яйце (ако да - само жълтък или белтък се слага)?
- какво мляко се слага - прясно, кисело, сухо или АМ?

Предварително ви благодаря!
Записала съм Фани на кухня от ноември, но още не съм й давала нито жълтък, нито кисело мляко.

Общи условия

Активация на акаунт