Тази нощ ни споходила феята на зъбките и така - вече сме приети в отбора на озъбилите се , хах:)) Днес вече след 2-седмични мъки проряза, обаче стана по-неспокоен човечеца...
Хайде по-късно или сутринта ще се включа по-дълго:)
. Иначе вчера ми дадоха идея - да слагам дъждобрана на количката, ама ми се вижда малко странно да го разхождам така - като подпохлупак...
Ама пък знам ли може да е вариант наистина...

Да са бели и много здрави! 
Браво на него, ама той като бебе не качваше по толкова май?
Да ви е жив и здрав и да продължава така да си хапва кухнята. Впечатлена съм и от 79-те му сантиметра. Бравоооооооооо!
За сухарите - ами Борката не яде попара, а кухнята става и без сухар да я давам, та, не яде. Обаче яде др. глупости от сорта на кроасан/ без крема естествено/, солети, кори хляб. 
Няма как да търкаляме питата и той да тича след нея, щото той едва се пусна да направи три крачки сам, та, камо ли да бяга. 

.
Ама пък знам ли може да е вариант наистина... 
И ние влизаме вече в "отбора на ходещите"! 

А когато има реклами...все едно го няма,много ги харесва! 

Мъжо почива пет дни и реши да прави на половиното поделение ДВД-ита с игри
.А сега пиша като мишка,защото малкта се събужда и от тракането на клавиатурата 
Пожелавам ви безаварийно тичане

!Дано всичките излязат неусетно за мама Яни

На последната консултация бяхме 10.200кг. (има ли по тежка мома от нас
)Та,хапва всичко което и предложа и за сега не е мухната.Предимно апваме храната от кухнята,а за закуска и правя попара(с два сухара,масло и сирене),кус-кус,грис със сирене или грис с банан.Понякога слагам сухар и в обедното миню(ако е редичко).
Докато издържа и съвсем не се стопя(за сега съм 51кг.)

А една друга позната каза че сложила на детето си цигари 

Но аз я научих да мирише цветята и парфюмите(и сега като иска едно от двете неща и почва да мирише,за да я разбера какво иска
),научих я като пея хей рачички и скрила баба(за мишлето) да ги показва с ръце,също показва как се кара мама(с пръст),къде в стаята се намира тик-так,приспива куклите и им пее песнички,прави браво,колко е голяма,маха за чао,даа ръка за здрасти,дава целувка и долу-горе е това.А любимото ми е когато с баща и се целунем и тя ни гледа и си отваря устичката ичака и нея да целуним
А днес ми направи впечетление чекато види на някой филм да сецелуват и ги гледа с интерес(какво ли си вика "аха,това ми е познато''
) Иска ми се да я уча още,но вече не знам на какво
Споделете и вие 
и си лягам.
Ние включваме радиатора вече една седмица(голям бъхър)

Това съм го преживяла. Когато бях бременна с Надето, до последно не можах да свикна с мисълта, че ще имам още едно бебе (направо не мога да си простя загубеното врме, но това е друга тема). И начинът, по който разсъждавах, беше следният: "момче не искам, а момиче си имам". 

Аз давам на Надето 1 месец и ние ще сме сред самостоятелно придвижващите се на 2 крака...