Да попитам как ще облечете днес децата за разходка в този студ?
)
).Нямаме и деца на въzрастта на Ники,всичките са колкото Вальо или по големи от него.За това смятам да си спестим иzлиШния панаир,zа да мога да обърна повече внимание на децата си на тоzи важен ден.
.
.
.Каzва само "дай,ето" ,като е напечено положението каzва и "мама".Китайския определено го владееме
.В началото го приспивах като лягах до него.Отучих го от това,но сега пък трябва да съм в стаята.Иzляzа ли ,наддава страхотен рев.Как е при вас?
mimishka записах си ги!
.
.
на двете нови мамчета и техните бебоци.
. 
Но конкретно от другото лято започваме забременителния процес.
Разни за похапване и похрупване не потребява, само разкашква и после плюе.
, къдрокоса ти не знаеш ли нещо за Елси
на Хотмама ,че раздвижи темичката!
на новите мамчета и бебчета!
.Не ми пречи неспането , свикнала съм , той откакто се е родил цяла нощ още не е спал,но ми е кофти ,че го боли и плачка.
.Приятен ден на всички!Целувки от нас! 
)! 
! Моето мнение е, че повече вредят и редовното им слагане само скапва имунитета. Пример - мъжът ми. От много години наред всички у тях си слагат ваксини и всяка година боледуват въпреки това. Мъжът ми миналата година, когато заради новороденото бебе Стени, трябваше всички вкъщи да сме здрави боледува трипъти и трите пъти много тежко и с антибиотици. Та тази година съм му забранила да се ваксинира, каквото и да му говори майка му, ще вземем да пием нещо имуностимулиращо и това е. А свеки, понеже напоследък го играе обидена и сърдита, не вярвам да отвори дума за ваксина на детето.
, а аз точно сега в студа се надявах да си ходим взаимно на гости, та да не скучаем и ние и децата ( но това е друга тема на разговор). Другите две дечица, които бих могла да поканя са по-малки от Стени и нищо няма да разберат. Та и гостите са проблем, дори и да реша да ги събирам в къщи. А да не забравяме и фактора от предходния абзац - задължително по това време вече ще са почнали болестите и как да събираш много хора заедно? Та най-вероятно ще се съберем с бабите и дядовците, сестра ми надявам се да си дойде, семейството на брата на мъжа ми.... и така. А може би отделно ще си съберем да почерпим и приятелите.
. На който се даде от питата пък, трябва да даде на детето една желязна пара, за да са му здрави крачетата и една книжна(не е задължително да е едра банкнота), за да си купи нещо.
Честито на всички проходили,порастнали и рожденници! 
но не по-рано...