ДЕКЕМВРИйското човече есента посреща вече!!!

• 10 445
  • 280
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте!
Напоследък само ви чета,че ме мързеше да пиша,пък и няма нищо ново около нас...
Марти,Къдрокоске,Дани,Санимама,Кокита,благодаря за честитките Hug
Хайде и аз да споделя някои неща...
Пелените,които използваме са ''Памперс''-доволна съм от тях и нямам намерение да ги сменям Peace
За тортата от първия рожден ден на Бобчо-нямам представа каква ще е ThinkingЕдна моя позната беше поръчала за рождения ден на детенцето си много хубава и вкусна торта-блатът беше бисквитен,а и кремът беше подходящ,като се има предвид,че детенцето с АБКМ,така че,ще я питам.
Относно кръщенето-планираме да е това лято,живот и здраве Grinning
Детска кухня не взимам,приготвям му манджите в къщи,което ми напомня да се оплача,Марти,че кашата,за която писах хич не му хареса SadМного особен вкус има този мой син Crossing Arms
Купих елда и кафяв ориз да му приготвям разни вкусотийки,ако сте готвили нещо с тях ще се радвам на информация и рецепти Simple Smile
Лека нощ!

# 211
  • София
Зори,жалко,че на Бобчо не му е харесала кашата.Дали ако сложиш малко плодово пюре в нея ще му хареса newsm78?Незнам какво да те посъветвам.Дани от 6 месечен яде млечните и досега никога не ги е отказвал.Сега ти гледах снимките и не мога да не споделя,че съм възхитена от красотата ти.

# 212
Марти,благодаря ти Hug Heart Eyes
Ще пробвам с плодовото пюре,няма да се отказвам yes
Може и да не е бил в настроение,човекът,напоследък го раздава много претенциозен Wink Grinning
След малко отиваме на контролен преглед,ще пиша пак колко сме пораснали Wink

# 213
  • София
 newsm44 newsm68  А на Надето и втория първи горен зъб изби! Сега сме с 4  зъба, ама горните са още замаскирани, видими само за свои хора, хехе!  newsm47

love001

# 214
Честито четвърто зъбче на Надето!
 smile3501
Зори,много са хубави снимките-и твоите и на бебо! newsm10
 lovekiss

# 215
Зори,много са хубави снимките-и твоите и на бебо! newsm10
 lovekiss

10x!

Така...ми то няма какво да се похваля-200 грама е наддал,1 см е пораснал Sad
Педиатърът каза,че това не било добре и ако другия месец покаже същите незадоволителни резултати,ще правим изследвания да се види от какво е болен...
Много зле се чувствам,опитвам се да намеря логика някаква-то нито аз,нито баща му сме едри,такива сме били и като бебета ThinkingБобчо по принцип расте по-дълъг и тънък 75 см е...
Малко е злояд,но не е най-трагичният случай,пък и аз се старая да му давам калорична храна...Много жизнен и енергичен е ,спи добре по 4-5 часа дневно...Блъскам си лавата и се чудя,аз ли бъркам нещо...
Ето,изплаках си мъката,малко ми олекна,отиваме в парка...
До скоро!

# 216
  • Бг-мама
А Зори я не се коси за глупости бе бил наддал 200 гр и изследвания ще му правят я си смени доктора нещо се е пообъркал май ми те сега се движат много колко да наддаде .Аз ако моя е качил 200 гр ще правя банкет.Той си стоя 3 месеца 7.600 и моето дж-пи въобще не се безпокоеше .Никъкви изследвания щом си е добре детето не го слушай съвсем нормален ви е приръста.Ако се върнеш назад в темата ще видиш че повечето от децата са качили по толкова този месец.Айде спокойно аз влезнах само да ти се скарам  Mr. Green

# 217
Зори,я не си мисли такива неща!Нищо му няма на детенцето!Тоя лекар в час ли е? newsm12 Много ясно,че ще наддава малко,спира ли се мирно на едно място?А и щом и вие сте слабички какво очакваш-то да е дебело ли?Всички вече растът само на ръст,то си е нормално в този период на пълзене,прохождане,лудуване,игри.... newsm32 smile3539Не се притеснявай повече и цункай Бобчо от нас! lovekiss 55

# 218
Момичета,благодаря newsm51 newsm51(притесних се сериозно и писах,и в другата тема...)
Размишлявах си,докато бяхме навън двамата и се поуспокоих,а като прочетох отговорите на майките-съвсем Grinning
Много е важна навременната подкрепа в такъв момент, Hug
Отиваме да се храним,до скоро Heart Eyes

# 219
  • Добрич
АААААА, тоя нормален ли е?!?!? Какво като е качило детето 200гр.? Дори и да не качило, това не значи, че му има нещо. Жив пример - Стени на Елс, беше качил по 150гр. май два месеца и си беше супер детето. Нищо му нямаше! Да е жив и здрав! Уффф, Зори, много се ядосах на това вашето педи.  Twisted Evil Close Аз пък ти предлагам да не чакате др. месец, ами още сега си искай направления и газ да му направите изследвания на Бобчо и като се окаже, че всичко е наред, вземи резултатите и му ги наври в лицето на тоя лекар дето шашка майките за щяло и нещяло.  Peace Hug  bouquet
А, за красотата на Зори.....там няма две мнения!!! Wink

# 220
  • София
Зори,изглежда,че на педиатъра трябва да се направят изследвания от какво е болен,а не на Бобчо.
Много си е добре детенцето и въобще не се връзвай на глупостите на лекаря.Той какво иска бебе на 10 месеца да наддава толкова,колкото бебе на 2.Ей,аман от некадърни доктори #Cussing out.
Да ви е жив и здрав Бобчо и го цункай по д...то от мен Heart Eyes.

# 221
Ей,за един ден колко изписах... EmbarassedПоне дадох нова скорост на темичката ни Wink
Пак благодаря за подкрепата и комплиментите  bouquet  bouquet  bouquetЗа второто-засрамихте ме  Blush
Марти,идеята ти за пюрето в кашата свърши чудесна работа!Прибавих около 50 грама пюренце от банан и ябълка на Хип-получи се към 250 грама всичко-изяде си го цялото с апетит Grinning
Както обичам да казвам в такива моменти-След дълъг дъжд денят ухае
Прегръщам ви всички Heart Eyes

# 222
здравейте и от мен
напоследък ви чета ма не ми се пише, ти на работа по цял ден на компа и в къщи не ми се сяда. Ма понеже ме подразни педито на Зори, да си кажа и аз-Мирела 2 месеца подред качва по 150 грама и расте единия път с 1 см другия с 2 см, т.е. сега е 73 или 74 нрзнам точно и е към 9 кила. Вече си се успокоила, но и аз да ти кажа няма нищо притеснително в това
по другите теми ще се включвам в събота и неделя повече, сега ме мързи
лека вечер и спокойни и слушкащи бебоци  Hug

# 223
Привет и от мен wavey
Аз хич не съм влизала да пиша тук при вас  Embarassed ама постоянно пиша във връзка с храненето и затова тук не съм влизала да пиша Embarassed
Надявам се че ще ми простите Praynig
Правде незнам дали знаеш ама аз си промених ника от ivonka на IVKA&MIMI Ии молбата ми е да ми го промениш в списъка на родените през Декември Peace
Простете ми още веднъж и много целувки от мен и моето съкровище

П.П.Да ви се похваля-...ние вече направихме няколко крачки сам- самички newsm44 newsm74.. иначе вече си ходим доста стабилно ако се държим
  bouquet  bouquet  bouquet

# 224
Здравейте и от нас!
Напоследък само чета и от доста време не съм писала. ПРи нас новото е, че от около 4-5 дена Калина се пуска и прави сама крачици. НАвън почти не смее, само ако се разсее и иска да вземе някоя играчка правипо една крачка и после търси опора.
Другото ново е, че отново чакаме зъби, но е тото 2 кой първи ще се покаже. Точи страшни лиги, има прозрачни сополи и понякога както си играе и започва да пищи без нищо да е станало - но не ми дава да погледна кой зъб се е подул. В резултата на всичко това си буди и нощем, но като изникнат всички зъби се надявам да спре.
Зори, не се коси на педиатърката, и Калина малко наддава, а си хапва добре, но и се движи много. Но чак пък болен!!! #2gunfire не се притеснявай!
Ами засега толкова, че трябва да къпем Калина и тя да заспива, че откакто прохожда, така се изморява, че в 21:00 вече едва се движи!
Лека нощ!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт