Напоследък само ви чета,че ме мързеше да пиша,пък и няма нищо ново около нас...
Марти,Къдрокоске,Дани,Санимама,Кокита,благодаря за честитките

Хайде и аз да споделя някои неща...
Пелените,които използваме са ''Памперс''-доволна съм от тях и нямам намерение да ги сменям

За тортата от първия рожден ден на Бобчо-нямам представа каква ще е
Една моя позната беше поръчала за рождения ден на детенцето си много хубава и вкусна торта-блатът беше бисквитен,а и кремът беше подходящ,като се има предвид,че детенцето с АБКМ,така че,ще я питам.Относно кръщенето-планираме да е това лято,живот и здраве

Детска кухня не взимам,приготвям му манджите в къщи,което ми напомня да се оплача,Марти,че кашата,за която писах хич не му хареса
Много особен вкус има този мой син 
Купих елда и кафяв ориз да му приготвям разни вкусотийки,ако сте готвили нещо с тях ще се радвам на информация и рецепти

Лека нощ!
?Незнам какво да те посъветвам.Дани от 6 месечен яде млечните и досега никога не ги е отказвал.Сега ти гледах снимките и не мога да не споделя,че съм възхитена от красотата ти. 

А на Надето и втория първи горен зъб изби! Сега сме с 

Много ясно,че ще наддава малко,спира ли се мирно на едно място?А и щом и вие сте слабички какво очакваш-то да е дебело ли?Всички вече растът само на ръст,то си е нормално в този период на пълзене,прохождане,лудуване,игри....
Не се притеснявай повече и цункай Бобчо от нас!
Аз пък ти предлагам да не чакате др. месец, ами още сега си искай направления и газ да му направите изследвания на Бобчо и като се окаже, че всичко е наред, вземи резултатите и му ги наври в лицето на тоя лекар дето шашка майките за щяло и нещяло. 
.

.. иначе вече си ходим доста стабилно ако се държим
не се притеснявай!