Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами!

• 13 218
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добре дошла отново, toni_ls!
Радвам се, че и двете сте добре. Наистина ни притесни, но вече всичко си е по местата.
  bouquet

# 181
  • София
Аз утре ако успея да дам малката на ясли до към 8:30 ще дойда на училището!!! Laughing

# 182
  • Русе
Здравейте, майчета! От няколко дни сутрин се опитва да ми става лошо и ме връхлитат едни горещи вълни от които се потя. Искам да питам дали някоя от вас има подобни оплаквания? Как сте с отичането на краката? При мен след една по-дълга разходка или ако стоя по-дълго седнала глезените ми направо се изгубват и краката ми там стават почти толкова дебели, колкто при прасеца....

# 183
Здравейте  Simple Smile
Моите крака все още не отичат, обаче така жестоко ми се схващат нощем прасците, че чак вия от болка! Тази нощ и на двата крака последователно и днес доста ме болят! Мисля си, че е от това спане наляво - откачам вече, също като Анджи,  отляво всичко ме боли  Confused

# 184
Здравейте и от мен!
Краката ми взеха да отичат като стоя повече време седнала-не се виждат кокалчетата-но какво да се прави.Защо трябва да се спи постоянно на ляво-аз си спя и на двете страни и по гръб  Wink   
Относно схващането на пръсците-не ми се е случвало и дано не ми се случва, но знам по принцип като ти се схване веднага се стъпва на ходилото и всичко се оправя Party

# 185
  • София; Дружбето
Сутрин задължително ми е лошо, докато не хапна нещо. А след дълга разходка стоя с вдигнати крака поне час, защото ме болят ужасно и най-вече петите. А като знам всяка сутрина като отивам на работа, че като се прибирам трябва да катеря 6 етажа............. ноу комент Crazy

# 186
Приемете и мен в отбора на лежащите. Днес ходих при лекарката си, заради болките в кръста. Прегледа ме да не би да имам разкритие. Слава Богу, нямам, но бебо е много ниско и рита много ниско долу. От там натиска на матката се увеличава и боди до болки в кръста. Увеличи ми магнерота на 4 по 1 и на-шпа и папаверин 3 по 1. Каза, че съм за болница, но да изчакаме няколко дни. Сега ще лежа и дано ми се размине хоспитализацията Praynig
Пазете се много, бебетата са най-важни!
 Hug

# 187
Анджелина, щом са ти казали да лежиш, ще лежиш в името на здраво бебче. И аз съм така от 1 месец, но няма как. Пожелавам ти да не стигаш до болница, че най-малкото там е адски депресиращо.
Но на никой не го пожелавам де.

Много здраве на всички!

love001   love001   love001

# 188
  • София
Стискам палци и се моля всичко да се оправи при мамчетата, които се налага да топлят матрака... Praynig
При мен се схващат ходилата като пощъкам малко, дано не ми се сплесне ходилото от тежестта  Crazy Но най- ми тежи въртенето нощем до към 2 - 2.30!!! Полудявам!

Купих си Гино-певарил за милите влагалищни любимци... Някакви коментари? Още се колебая да го ползвам ли...

# 189
ivonska не се притеснявай за Гино-певарила, аз си го ползвам за пореден път заедно с пастата Певарил. Аз отглеждам цяла колония любимци и то постоянно.Няма отърваване  #Cussing out Явно не е вреден щом го предписват масово

# 190
момичета, относно "влагалищните любимци": една акушерка ми каза, 4е това може да се дължи и на употребата на сапун (или интимен гел) и на използването на ежедневните превръзки (жива синтетика!). Тези работи нарушават киселинното (ph-) равнище в областта на влагалището, което пък благоприятства развитието на бактериите. Така 4е майката му е само вода и ежедневна смяна на белыто (sorry, ама не6то не можах да намеря ер малък Rolling Eyes)

# 191
(sorry, ама не6то не можах да намеря ер малък Rolling Eyes)

На фонетичната клавиатура е на Х Wink

# 192
  • София
Ехоо!  wavey Завръщам се след малко ремонт  pironi и мноооооого чистене  newsm75 ! Всъщност това второто не е приключило още, но поне вече вързахме компа и нета   typeuu Имам още доста за чистене, но и доста отхвърлихме! С гордост мога да заявя, че нашият тати наравно с мен бърса и ми, че даже и повече от мен, защото аз спирам за почивки! Гледам обаче с повод и без повод да спирам, защото тялото ми може повече, отколкото трябва и първия ден се претоварих и бая се уплаших да не стане някоя беля  ooooh!

Сега едва ли ще мога да изчета всичко, но полека-лека тия дни ще наваксам. Утре за училище не ме чакайте, защото имам час във Фемина за УЗ. Да стискате палци, че не съм я виждала беба от феталната морфология  Whistling Ще гледам до 1-2 седмици като си вляза в релси и се видя малко във време, да обобщя лекциите и да ги кача някъде на самостоятелно място в нета, че тук май се губят (предложението всъщност е на Галина)

И да се похваля - геройски издържах семейната среща с роднини на мъжо по повод 70 годишния юбилей на свекър ми. Всички се държаха кротко и тамън си мислех, че няма да има изцепки, когато всички започнаха да дават акъл как трябва да се казва беба.  Close Накрая с най-ангелското си гласче заявих, че след като мъжът ми ще даде презимето и фамилията, е редно от мен да е първото име - довод, с който явно никой не се съгласи, но пред който всички останаха безмълвни, явно не можаха да измислят какво да отговорят!  Joy А иначе за протокола името още не сме го измислили, защото таткото се дърпа и наистина не ще и не ще да си каже позицията! Но живот и здраве и това ще го измислим! Хайде, отивам да почета малко и да си продължавам с парцала  clean

# 193
Момичета, днес бях първи ден на лекции и искаха още от първия час да ни почнат, но ние протестирахме и ни пуснаха. smile3512 Видях част от колегите, всички много ми се радваха на коремчето и разпитваха за бебо. Уж сме 4 ти курс, а часове бол, само в петък нямаме лекции.

Събота и неделя бях в Асеновград - ако знаете колко много бебета има в града, не е за вярване. Мими 81 може да потвърди. Със свеки обикаляхме по магазините, а мъжо имаше работа в Пловдив. Всички съседи ми обсъждат корема и дават свойте прогнози за момче, била съм се разкрасила, нямала съм задник и разни такива... smile3534 Бабишки истории. А свеки се гордее с мен и на всички познати който среща ме представя. Мими 81 мислех да ти се обадя, но нито знам къде работиш, нито имам твои координати, но следващия път като идвам ако искаш ще се видим, най-вероятно вече с бебоците.

Утре съм на линия за училището. Темата е важна и интересна. Не е зле да вземем маса по-напред, че ще има показно с кукла и да имаме по-добра видимост. Shocked

Като се прибирах видях бебето на една съседка, която роди преди 2 седмици, много сладко спеше 1stroller , а колко е красиво нямам думи. Искам си и аз мойто бебе.  ylinfant Направо не издържам, не знам вие как сте!?

# 194
  • София/Варна
toni_ls, радвам се, че всичко с вас е наред, това сега е най-важно.

Аз ще съм отпускарка 2 седмици, броено от днес. Следващата седмица ще бъда в Боровец, но тази мисля да не пропускам училището.

Колкото до болежките - забелязах, че колкото повече се движа (ходене пеша бавничко), толкова по-малко оплаквания имам.

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 17:40 от KayRenn

Общи условия

Активация на акаунт