Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами!

• 13 105
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
  • ville de Quebec
 Сега да Ви попитам някой имал ли си на идея какво представлява "скрит" диабет.

smile3524

Биляна, изобщо да не те притеснява диабета. Звучи наистина сериозно, обаче си е просто поредната болежка на бременността. Имам тук приятелка, която роди сега на 15 септември и по време на бременността й бяха открили диабет. Слагаха й някакви инжекции, инсулин май, и тоя диабет вместо да се оправяше ставаше все по-зле и на диета беше и т.н. И накрая като роди, направиха изследвания на нея и на бебчо и нито тя, нито бебето имаха диабет - всичко си е изчезнало, точно както се е появило, както става с всички болежки на бременността.
Та, не се притенявай, неприятно е, но няма страшно Grinning

Последна редакция: пн, 02 окт 2006, 19:15 от dalala

# 196
  • Willebroek, Belgium
здравейте корем4ета Hug
toni_ls,радвам се 4е вси4ко при вас е наред и двете с бебка сте добре. Grinning
4естита ти девойка,много да те радва  bouquet
нашите ритници стават все по силни.понякога ми става толкова смешно кат си гледам корема как подска4а Laughingа таткото седи като ударен и ми вика:боже ама тази малката ще ти разпори корема.няма ли да я пускаш ве4е да излиза Joy hahaha
а да ви се опла4а 4е на мен разходките не ми идват въобще добре ooooh!ако е надолен път добре ама нагорнище немога ве4е.тежи ми много корема а и ми става лошо и днеска се наложи на 5 минути да спираме с майка ми да си по4ивам.толкова зле се по4увствах Cryсега се прибрах вкъщи и ще ходя да си полегна малко 4е да си по4ина Rolling Eyesлек ден от мен и се пазете  bouquet

# 197
  • ville de Quebec
toni_ls, и аз много се радвам на добрите новини Laughing Само такива новини, за здрави, малки, сладки януарчета от всички ни! Laughing Grinning

А, как наистина ще си кръщавате малчовците? Нашият юнак ще е на баща ми - Димитър, а ако се окаже в крайна сметка мома, пак ще е на баща ми, ама незнам точно как ще е, защото относно женското име, сме в малки разногласия с мъжа ми. Та, от тая гледна точка ми се иска да е момче, че за момиче нямаме име Grinning

# 198
  • Willebroek, Belgium
нашата принцеска ще се казва Емили Grinning baby_neutralтова е избора на татито.решихме да не го кръщаваме на роднини за да няма сърдити после.а и искахме име което да ни харесва Mr. Green

# 199
  • София
Ние сме в чуденка с името, този път таткото се включи с идея - Симеон. На никого, просто ей така. На мен ми харесва като име, ама пусто ме гризе, че той го е измислил.  Joy

# 200
Здравейте  Simple Smile
Моите крака все още не отичат, обаче така жестоко ми се схващат нощем прасците, че чак вия от болка! Тази нощ и на двата крака последователно и днес доста ме болят! Мисля си, че е от това спане наляво - откачам вече, също като Анджи,  отляво всичко ме боли  Confused

И на мен ми се случва това с прасците и то винаги нощем като се завъртам, първия път направо се уплаших, такова усещане не бях имала през живота си. Добре че беше мъжа ми до мен и ми го разтри и ме успокои, че се случва понякога. Сега ако стане аз сама си го размачквам, на другия ден малко по  наболява, но вече не ме притеснява. Колкото до спането аз си спя и на двете страни, на гръб по рядко просто защото така ми тежи повече. Защо трябва само на ляво?

# 201
(sorry, ама не6то не можах да намеря ер малък Rolling Eyes)

На фонетичната клавиатура е на Х Wink

Анджелина, благодаря   bouquet

# 202
  • София; Дружбето
Нашата девойка ще е Михаела

# 203
B_nadi, моят доктор ми каза, че е най-добре да се спи на лявата страна, защото така се осигурява оптимален приток на кръв към плацентата и съответно към бебето, а като се спяло по гръб се притискала някаква голяма вена. На някой мами дори им става лошо като лежат по гръб, доколкото знам.

Относно имената - с таткото се разбрахме, че ако е момче ще избирам аз името и аз го избрах - Константин, а ако е момиче ще го избира той, ама май няма да стане така, май ще се намеся доста сериозно и в женското име  Simple Smile Но още не сме избрали окончателно  Simple Smile

# 204
Много благодаря за информацията, Елеонора!
Моят доктор нищо не ми казва, освен ако не го питам, но аз мога ли винаги да знам какво да го питам. Но това за "отношението" на докторите, в нашия малък градец е друга тема.

Колкото до името - нашето момиченце ще е Нина. По принцип е на свекърва ми, но и моето име започва с "Н", така че с един удар..........

# 205
  • София
Аз пък най-добре спя на гръб...и първия път бях така. Нито ми става лошо, нито нищо. Пък и като гледам как расте дребния, не мисля, че му нарушавам кръвния поток.  Crazy Crazy Crazy

# 206
  • ville de Quebec
На мен с Вики наистина ми ставаше лошо по гръб и цяла бременност се измъчих, направо се схващах отвсякъде. Но пък сега, ми е супер удобно по гръб да спя, даже така ми е най-удобно, настрани не ми е удобно и аз се кефя, защото по принцип така си ми е най-удобно за спя. Клеми, мерси за успокоението, защото и аз го бях чувала това, че по гръб не било хубаво...

# 207
  • София
Ами то навсякъде пише, че не е хубаво, но пък и пише, че тялото ти усеща, т.е. ако ти стане лошо, не лягай така, ако не, значи всичко е наред. Никол се роди 4кг, т.е. беше доста едро бебе, а аз последните месеци все така си спях. Не ми е ставало лошо, пък и на нея нищо и нямаше.  Crazy

# 208
  • София; Дружбето
И аз спя по гръб, най-удобно се чувствам. Нощем колкото и  да се въртя и да се опитвам да спя на ляво, най-накрая по гръб заспивам.

# 209
  • София
Здравейте мили Мами!
Аз също мога да се оплача от схващане в прасците - моето е нощем или рано сутрин. И двете докторки ми препоръчаха допълнителен прием на магнезий.
Иначе и моето бебе е много активно, а тъй като е и седалищно притиска......
Подскача най-много  вечер след като се нахраня и се опъна на леглото.
Поздрави,
бъдете здрави!
Разказвайте за училището

Общи условия

Активация на акаунт