Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами!

• 13 097
  • 282
  •   1
Отговори
# 210
Добре де,ако спим по корем много ли е лошо за бебето?На мен ми е удобно по корем.А като легна по гръб почва да се движи най-много и аз не мога да спя.

# 211
  • София
Мамите, които ще ходят утре на у-ще: моля пазете ми място, аз първо ще мина през Бодимед да ми вземат кръв... Sick така, че няма да се класирам с първите...  Sad

Боже, как мразя да ми взимат кръъъъъъв.... newsm45

# 212
  • София/Варна
ivonska, пожелавам ти да успееш да се сбориш с бабите в Бодимед - като ходих последно там една бабка едва не събори на земята една бременна за да седне на стола  #Crazy. Добре, че бременната жена беше оправна и си взе стола и вдигна скандал (не че бабката се впечатли ...)

# 213
Здравейте мами, аз нямам мъжко име, но ако все пак е мъж ще се казва Пресиян. Ей така, просто ми харесва. А за момиче си имам - мисля да е на майка ми Аксиния. Аз си обичам нестандартните и рядко срещани имена и затова не мога да се примиря че кръстих дъщеря ми на свекито. Ама жива и здрава да е. Аз също спя по гръб - няма по-удобна поза в този момент за мен. Не ми става лошо, а ако легна настрани все някой крайник ще ми изтръпне Crossing Arms А напоследък нещо много бързо се наспивам и като ококоря едни очи към 3 - 3.30 ми идва да ревна. И така до към 6. После що ми се спи на работа Joy
Toni_ls, радвам се че всичко с вас е наред  bouquet

# 214
Ние вече взехме да спорим за името Wink
Първородния е кръстен на татко си - Николай и аз казах, че на втория ще му измисля име сама. Таткото предлага Иван или Борис.
Баткото предлага - Любослав.
Аз пък им казах, че когато го видя ще разбера как се казва Grinning

# 215
Здравейте момичета,
направо се запилях все не мога да се класирам, но ей ме на. Да ви кажа поне че на феталната се видя че пак ще си имаме момченце.
Иначе сме си добре малко вече ми натежава да вдигам баткото ама няма как Simple Smile
Не знам вачите бебоци, но моето е някаква невероятна шуга ако не го млати брат му от вън (в опити да го погали), то само се блъска от вътре

Целувки на всички мами и тумбачета от нас  Heart Eyes

# 216
Здравейте момичета  Simple Smile
Имам една питанка - дали вече усещаме когато хълца бебето? Питам, защото понякога целия ми стомах някакси подскача, незнам как да го обясня. Не е като обичайните ритничета, а е нещо по-различно като усещане  newsm78

# 217
Здравейте Мамчета...
Ние отнисно имената сме решили отдавна.Детето ще е кръстено на свекър ми-така,че ще сме Тодор или Теодора.Не съм привърженик на тезата децата да се кръстят на някой си,но мъжа ми е по-консервативен в това отношение,а и свекър ми определено заслужава този вид уважение....Невероятен човек е. Hug
elimi честита мома baby_neutral

# 218
Здравейте мами, аз още не знам пола на беб4ето, оба4е си имаме две имена избрани единодушно.Ако е мом4е ще се казва Фьодор на свекъра, а пък ако е моми4е на баща ми буквата ще вземе и ще бъде Катя.

# 219
  • София
Здравейте мами, аз нямам мъжко име, но ако все пак е мъж ще се казва Пресиян. Ей така, просто ми харесва.

WOW, Пресиян и на мен мнооооого ми харесва, бих плагиатствала даже, ако не бях твърда, че свекъра ще удари бингото, а името е ГЕОРГИ (победоносец)! Hug

# 220
Здравейте и от мен!

По отношение на името: ние още от самото начало сме единодушни с татито. Ще се казва Кристиян (на баща ми и на свекър ми). А ако реши да се появи момиче - Кристалина.  newsm03

Цитат на: eleonora_petrova
Здравейте момичета 
Имам една питанка - дали вече усещаме когато хълца бебето? Питам, защото понякога целия ми стомах някакси подскача, незнам как да го обясня. Не е като обичайните ритничета, а е нещо по-различно като усещане 
И при мен коремът ми напоследък започна да "подскача", но си мислех че бебока рита просто по-силно  newsm78

Забелязвам, че съм станала адски тромава и се изморявам от най-малкото нещо, sweating направо оставам без въздух. Особено пък ако се налага да изкачвам стълби, на всеки 5 стъпала си правя почивка  smile3532

А за спането: спя само на една страна. Схващам се, но няма как. Като легна по гръб не ми прилошава, но започва нещо да ме боли  Thinking

love001  love001  love001

# 221
Ние пък още не сме наясно по въпроса с името  newsm78 Чудиме се
Аз спя предимно на ляво, но не защото така трябва, а защото така ми е удобно. Спя и по гръб, но понякога ми става много тежко и едва дишам  Whistling

# 222
При нас за името още не сме единонодушни-ако наистина е момче ще е Мартин (таткото иска Милан, но на мен не ми се нрави нещо) , а ако се окаже мома ще е сиурно Мила  Wink

# 223
И ние още не сме решили какво ще е името на детенцето ни.Мъжа ми само настоява то да е интернационално.И във всяка (или почти всяка)точка на света името да звучи естествено за местността.Не знам  дали ще успеем да изберем нещо ТОЛКОВА универсално.
    За спането по гръб разбрах ,че изобщо не се препоръчва  за тези бременни,които случайно имат проблеми,като хемороиди или кървене от ректума(а това доста често се среща при бременните,за съжаление).Като спиш по гръб,уголемената матка притиска с тежестта си правото черво и се получават(или се засилват)горепосочените проблеми.НО ТОВА НЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРИ ВСИЧКИ!

# 224
И ние все още не сме решили нищо за името. Живи и здрави ще го измислим.Той нашия татко ми казва, че аз трябва да си избера име, ама аз все още не съм решила. Иначе и при мен бебчето се усеща различно.Понякога ритка по-сериозно, а понякога съвсем го няма. Мами, да ви попитам, трябва ли да носим някакви специални сутиени?

Общи условия

Активация на акаунт