Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами!

• 13 024
  • 282
  •   1
Отговори
# 225
Днес за първи път отидох на личния си лекар,след като си възстанових задравноосигурителните права.Исках да си спестя разходите и да ми се направят ред изследвания през здравната каса.ОБАЧЕ.............Процедурата се оказа толкова дълга и отегчителна,че направо се замислих струваше ли се изобщо да ги възстановявам тези здравни права.Прибрах се в къщи толкова изморена и неудовлетворена,не мога да ви опиша.
  Това нашето не е здравеопазване,а си е чисто ЗДРАВЕЗАРЯЗВАНЕ!

# 226
  • Варна
Здравейте!
Ние сме се спрели единодушно на името Илина, но за момче не сме мислили. Дори се обръщаме вече по име към бебето.
Ако се окаже момче................. не знам, ще се наложи да свикваме с друго обръщение.

# 227
  • Пловдив
здравейте и от мене мами.Почти всеки ден чета какво се случва на вас и бебовците и все не успявам да напиша нещо Simple SmileОбаче днес вече и аз се включвам.И аз като повечето си имам болки в кръста,а също и в дупето.Особено ако се пруморя малко и легна,просто след това нито мога да стана,нито да се завъртя. #CrazyЗа пола на нашето бебе още не сме сигурни,но вървеше на момиченце последния път.Ще видим сега в събота как е положението.Смятам да я кръстим на баща и,но и това не съм решила на 100%.Щях да питам мамите,които са на Гино-певарил правили ли са микробилогично изследване?

# 228
Здравейте. Ние също не сме решили окончателно как ще кръстим бебка. Спряли сме се на Анна и Ема засега. За всеки случай сме подготвили и Максимилян и Даниел , да няма изненади Laughing.
Но съм категорична, че бебето няма да е кръстено на никой от бабите и дядовците. Винаги съм искала да кръстя бебчето си Любов на баща ми, но свекър ми и свекървата ще направят живота ми черен, плюс този на мъжа ми. А ми е писнало да се боря и да се правя на силна. Искам и аз мъъничко спокойствие. Crazy А не цял живот мрънкане и натяквания. Поне детето ми да не тормозят с глупости, как майка му ги е пренебрегнала за пореден път. smile3516
По въпроса са спането, вече не ми е удобно да спя никак. Въртя се ту наляво , ту надясно. В крайна сметка заспивам по гръб с крака във форма тип жаба и с възглавници под колената да ги крепят. Сутрин от спането по гръб пък няма ставане,кръста ми е изтръпнал направо. С две думи ужас Sick
Днес ми е кофти ден. В никъкво настроение съм. Нищо не ми се прави. Поздрави

# 229
Любов е името, което съм избрала за момиченце Grinning Като майка ми, тя е Люба.

Аз от вчера лежа у нас и вече се чудя какво да правя. След като имах толкова работа, сега съм сама с телевизора и компа и не мога да правя нищо, заради болките в кръста и корема.
Хей, лежащи мами, как минава денят ви? Трябва да си създам някаква програма за деня, докато се върнат момчетата от училище и работа newsm78

# 230
tani_p аз съм на Гино-певарил за втори път и веднъж бях на Полижинакс но не съм си правила микробилогично изследване. Моят лекар ми каза 4е бременните били имали гъби4ки доста 4есто и ми ги изписва просто.Дори не ме е преглеждал а просто като му кажа какво ми е и ми ги изписва.Чудя се дали знае какво прави Thinking

# 231
  • София
tani_p аз съм на Гино-певарил за втори път и веднъж бях на Полижинакс но не съм си правила микробилогично изследване. Моят лекар ми каза 4е бременните били имали гъби4ки доста 4есто и ми ги изписва просто.Дори не ме е преглеждал а просто като му кажа какво ми е и ми ги изписва.Чудя се дали знае какво прави Thinking

Каквото и е - все едно, стига да не се изключва употреба при бременност. Вие да не мислите, че докторята знаят кое ще ни повлияе????......

# 232
и аз да си кажа за спането. Гледам да съм наляво но винаги се будя по гръб - яво така си му харесва на организъма  newsm53

# 233
  • София; Дружбето
Я дайте някакви идеи- кръвното си ми е наред, току що го измерих , а ми е черно пред очите и незнам как да се прибера

# 234
Да не си гладна, на мен ми причернява като съм гладна.
Обади се да те вземе някой от работа с кола.

# 235
  • София
Девойки, моя мъж днес е рожденник, черпя ви, макар и виртуално:

# 236
  • София/Варна
tsveta, хапни нещо сладко и ако не се оправиш иди с такси на лекар - не е нормално това ... втори път за днес ...

Klemy, да ти е жив и здрав мъжа и да те слуша много Wink.

# 237
Клеми, олеле каква торта Grinning. Благодаря  и да ти е жив и здрав пожденика   bouquet

ТоНи, писах ти на ЛС. Чак се възмутих от лекарката в Терапията...

# 238
  • ville de Quebec
Леле, Клеми, какви са тия вкусотии, аз талия пазя Laughing Честит ти рожденник, да ти е жив и здрав и много да те слуша! Laughing

Анджи, отиваш в най-близката видеотека и взимаш възможно най-много филми и ще видиш как времето няма да ти стигне докато се върнат мъжете Grinning Майтапче...... аз се моля да не ми се случва тая ситуация на мен, че ще издивея окончателно

# 239
  • ville de Quebec
Хехе KayRenn, колко еднакво мислим за пожеланията Laughing

Общи условия

Активация на акаунт