Януарски сладки беборани със щастливи и красиви мами!

• 13 107
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
 Как сте майчета !!??!!

Тук времето е страхотно. Вчера прегледа мина страхотно, всичко е ОК, малчуганът расте изпреварващо дори и май се очаква да бъде едно ГОЛЯМО бебе, което малко ме притесни, но докторката много му се радва. По-интересната информация е, че този път като се гледахме с бебчо и докторката категорично заключи, че е МОМЧЕ   Joy А по-рано (около 17 г.с.) при Балев  на прегледа видяхме, по-скоро той видя 95% момиченце. И така сега малко се чудя точно на кого да вярвам и дали да си сменям щъркелчето ?!?! newsm78 Но иначе ми е много весело, а и важното е да е живо и здраво.
 Все пак ще заложа на последната информация и ще помоля Добито, когато е възможно да ме премести в отбора на футболистите   Laughing

За мамите от варна училище в Окръжна ще има на 02.10. от 17.00ч-много ми се идва но ще зависи от работата за сега.

# 76
  • Варна
 в тази връзка добре, че не съм сварила да купувам още нищо, че едва ли щях да се удържа да не взема нещо розовко. hahaha

# 77
Да Ви призная, такива нерви ме тресат, толкова съм избухлива и едва търпя хора около себе си (без изключение)... smile3514 Сигурно подивявам...  Някоя от Вас да е полудяла също? Или само аз........ Banghead
   Ивонске!Не си самотна в подивяването!Аз вече от няколко седмици приличам на тия кокошки,дето си имат пилета! #Cussing outСамо някой по-крива дума да ми каже или да ми се изпречи на пътя!Започвам да нападам,да викам.Само дето още не се бия!Но...само да ме предизвикат!(надявам се дотам да не стигне,обаче!)Предполагам,НЯКАКЪВ ХОРМОН ни играе в кръвчицата,затова някои от нас стават по-агресивни.
    За дрешките....Аз съм към малцинството,което още нищо не е купило.Все ми се струва,че има достатъчно време до януари.Донякъде се бавя,защото чакам и друг лекар да ми потвърди пола на бебето,макар че първия уж беше 100% сигурен.Донякъде и по-сериозни семейни разходи на този етап ме спират.Ами..надявам се все-пак да не отложа всичко до последен момент.Трябва да се подготви гнезденце за МИЛОТО МИ ЯНУАРЧЕ.

# 78
  • София; Дружбето
Такааааам, относно Шейново. Аз съм много доволна от ЖК-то. Винаги са ми обяснявали всичко каквото попитам, винаги ме преглежда лекарят, който е на смяна, морфологията я правят всеки път, заедно с мерене на килцата, кръвното и питане как се чувствам. За повръщането си ми казаха в началото че е нормално и не се дава болничен за това. Ако си много зле на 25 кабинет ще ти включат системи и ако се наложи ще те приемат, след което ще получиш болничния - 33 дена. БХС-то си влиза в цената и се прави задължително там, така че няма да те пропуснат по никакъв начин. Друго, друго...... АБе ако имаш желание избери си наблюдаващ кекар, тогава ще се угпваряш лично с него за прегледи и ще ти е по-спокойно. Така че незнам коя акушерка си уцелила, но на мен не ми се е случвало лошо отношение - да чукна на дърво де newsm78

# 79
  • София
ivonska е адски права, всичко е до това как се възприемаш. Аз кажи-речи едно 9-10 месеца бях в депресия след раждането, ама не следродилната депресия, ами такава, моя си, че не съм същата, както преди да родя. Докато не се докарах във вид дори по-добър, от преди да забременея не ми мина.  Wink И от секса се бях отказала по едно време, щото сама не можех да се дишам, а камо ли да си представя, че ще се покажа гола на мъжа ми. Милия беше издивял с мене, криех се като се преобличам, бягах от него...а съвсем не бях в някакъв отчайващ вид.  Embarassed Ама пусто, като ми беше бръмнала главата и не можех да се примиря с килограмите и увисналия бюст. Добре, че всичко се оправя. Виж, за стриите толкова не съм се косила, може би защото знам, че така или иначе без операция няма как да се оправят, та не ми бяха на дневен ред нещо. Иначе най-вероятно на мъжете не им пречат, защото моя не е показал никаква промяна в отрицателна насока към мене, даже напротив. Май на тях за стриите точно хич не им пука.
Обаче момичета, тези които вече имат стрии, да не се откажете от борбата с тях? Напротив, никакво отказване, защото ще стане още по-зле. Имахте впредвид, че истинското опъване на кожата ще се получи в 8 и 9 месец. На мен лично стриите на корема, около пъпа ми се появиха 1 седмица преди да родя, т.е. 5 дни преди термин. Така че...борба до дупка!!!

# 80
Ама Ивонска винаги изскача с някаква житейска мъдрост и винаги е права. Гале, аз бях така с първата бременност, една - две семици преди да родя ми се появиха стрии около пъпа и изпаднах в супер депресия. Още повече, че водя няколко годишна и безуспешна борба с целулита #2gunfire #Cussing out и се чуствах много зле. Обаче, в един момент, си дадох сметка че от всички глупави терзания само аз губя, защото пропусках сума ти хубави моменти - историята на Клеми ми е много позната. Сега съм много по-спокойна, а мъжа ми за една секунда не ме е накарал да се усъмня че за него съм си пак оная стара хубавелка Crazy Така че продължавай да се мажеш и си свиркай  bouquet

# 81
Имам въпрос към мамчета,които са на възраст 30+ и ще раждат за първи път.
 Вече знаете ли как ще раждате?Имам предвид нормално или секцио?Някой казвал ли ви е,че след 30 годишна възраст е по-нормално да се предприеме РАЖДАНЕ СЪС СЕКЦИО?Аз дочух нещо такова и се чудя какво ли знаят другите по въпроса?Може ли възрастта да е критерий в случая?

# 82
Sta4iteldаз също ходя в Шейново и съм доволна даже днес взех болничен за 32 дена само че аз си плаштам.Ако не можеш да плашташ лежиш няколко ден и пак ти дават след това взимаш епикризата и личния ти продължава болничния/мои та не ми дава по принцип но сега ще и се наложи/.А преди това имаш право на 7 дена.А за чането ако ти се наложи да ходиш без час след 12ч няма почти никои.
За стрийте мога да ви кажа че след време леко избледняват но пак ги има сама не си съсипвалите живота заради това.
Направо съм възмутена колко са станали лоши хората днес се возих в рейс 280 които се е возил знае каква е лудница.Седят си младите момичета и момчета оглеждат ме от горе до долу и никои не ми направи място не знам даже как да коментирам това.......

# 83
Уф, a.nedeva, това е адски неприятно. Мисля, че всяка от нас непрекъснато се сблъсква с това всеки ден. Май ще трябва да го преживеем, но наистина и аз не проумявам как може да си седиш така и да не реагираш при това положение, просто недоумявам...

# 84
Хората наистина като че ли се правят, че не ни забелязват! Аз не ползвам градски транспорт, но като се прибирахме от сватбеното пътешествие, на една бензиностанция спряхме да пишкам - обаче толкова се ядосах, че стисках до Русе!!! Виждат всички че съм бременна, че потропвам от крак на крак, а колко народ ме пререди!!! Ама като казвам пререди - аз съм на вратата и аха да вляза и хоп - някоя нахална лелка се шмугва! И това два-три пъти!!!  И тя беше обща тоалетна и само една! Жени, мъже, като пътен знак ме подминаваха!!!
Същата работа в някой голям магазин, като прочутия Кауфланд - всеки се бута, ще минат през тебе! И ми прави впечатление, че най-нетолерантни са жените на средна възраст, към 40-45 год. А би трябвало те да са най-съпричастни, но уви, явно наистина ще трябва да го преживеем!

Днеска нещо ме е хванало да критикувам  Embarassed Сигурно защото от два дена не съм си подавала носа навън  Confused

# 85
 Вече знаете ли как ще раждате?Имам предвид нормално или секцио?Някой казвал ли ви е,че след 30 годишна възраст е по-нормално да се предприеме РАЖДАНЕ СЪС СЕКЦИО?Аз дочух нещо такова и се чудя какво ли знаят другите по въпроса?Може ли възрастта да е критерий в случая?

аз все още незнам как ще раждан, но в никакъв случай не приемам че заради възрастта трябва да избера секцио. Имам 2 приятелки които родиха нормално на по 35 и 36 год.
Мене секциото ще ми го определи здравословното състояние - очни дъна и разположение на плацентата (ако не се появи нещо друго  Wink)

# 86
  • Пловдив
здравейте и от мен.за първи път влизам в този форум и съм изумена,че всички пазарувате роклова рано.аз също чакам бебе януари,но ми се стува рано.все пак вие ме разтревожихте...аз дори не съм ходила по магазините.знаете ли какжо трябва за изписване от болницата?аз още не съм попитала.

# 87
е не са всички. Аз нищо не съм купила - и на мен ми е рано

# 88
И аз си мисля,че не са проблем годините,по скоро е важно лекарското мнение а и твоето лично.Ако всичко е наред и бебчето не е много голямо няма проблем да си родиш нормално.Поздрави

# 89
  • София
Toni_s, къде се ''потопи'', наистина??? Я да се обозначиш... Naughty

Алоууу, като сме 30+ да не би да не можем???? Twisted Evil Всичко може/можем!!! Цезаровото - ако няма накъде! Тая мускулатура е по-добре да се пощади (ако е възможно) за бъднините, никога не се знае... Не можеш да реализираш кой-знае-колко коремни операции, а пък ако искаш 4-5 деца??? К'во ще те правим???  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт