Препарати за съдомиялна?

• 59 475
  • 310
  •   1
Отговори
# 150
здравейте от5месеца ползвам прах на Сано измива добре, НО по дуралексовите съдове има нещо странно-като филм, все едно е минал охлюв. питах в магазин за препарати смятат че слагам повече от необходимото прах. някои има ли подобен проблем

# 151
Ползвам Somat 3 в 1 и съм много доволна. Peace

# 152
здравейте от5месеца ползвам прах на Сано измива добре, НО по дуралексовите съдове има нещо странно-като филм, все едно е минал охлюв. питах в магазин за препарати смятат че слагам повече от необходимото прах. някои има ли подобен проблем
Да и аз имам такъв проблем, но си мислех, че е от гланца. А и ми се съсипаха чашите, на определени места са като надраскани.... ooooh!

# 153
  • Oslo
Ако са стояли 2 дни преди да ги измия, или има загорели тенджери и тави - Сомат, иначе и Медикса върши работа.

# 154
Сомат и Калгонит за мен са ок Peace

# 155
"Кларо" видях, че са пуснали вече и в ХИТ-а, ако някой търси.

"Srategi" купих от "Кауфланд", 6 лв. за 32 бр., но не съм доволна. Не че не ги измива, но нямат блясък и на пипане не са така чисти като с таблетките на "Клагонит" и едно палстмасово шише, което е мито сигурно 20 пъти преди това без проблем се надраска  Tired

Който ползва сол, гланц и прах на "Калгонит" и е правил сметка, може ли да ми каже на ден колко горе долу се връзва като цена  newsm78 въпреки, че в близките 3 месеца няма да купувам нищо, в Метро има промоция на "Калгонит" 88 таблетки за 23 и нещо лв., та се заредих доволно  Mr. Green

# 156
  • София /Абсурдистан

Който ползва сол, гланц и прах на "Калгонит" и е правил сметка, може ли да ми каже на ден колко горе долу се връзва като цена 
Мога да кажа само за гелът Калгонит - 1 опаковка струва 10лв и стига за около 3 седмици при ежедневна употреба.

# 157
Аз ползвам гела на Калгонит.
Много съм доволна. Пробвала съм и праха и таблетките, но гела измива най-добре.

# 158
От Апта имате ли впечаления?

# 159
Да-само такива ползвам повече от година. Нямам забележки Peace

# 160
  • Sofia
Използвам прах за съдомиялни- Aro купувам го от Метро за 11 -12лева-3кг.

# 161
Ползвам отделно сол, прах и гланц на Калгонит, мисля, че така най-добре се дозира  и измива.

Не мога да се ориентирам къде се сипват тези неща newsm78,затова засега съм на таблетки Сомат,обаче все ми светят индикаторите,че няма сол newsm78
Миялната е Електролукс,ако може да ми обясните Praynig

# 162
  • Стара Загора
Упътване нямаш ли, при мен солта се сипва на дъното на миялната АЕГ е. А праха го слагам там където се слага таблетката. Гланца е до отделението за прах при  мен

# 163
до сега използвах Калгонит и Сомат. И двете са много хубави. Но с прахта на Сомат мия по добре - поне така си мисля.. Simple Smile

# 164
аз смених калгонита с апта - не е лош за нашият тип вода пасва идеално  Peace

Общи условия

Активация на акаунт