Препарати за съдомиялна?

• 59 493
  • 310
  •   1
Отговори
# 105
  • Ямбол
А къде ги има таблетките на Медикс в София?
Не знам за София, но тук в Ямбол ги има навсякъде, където има и Сомат и Калгонит. Потърси ги, кутията е червена и много прилича на тази на Сомат.

# 106
А къде ги има таблетките на Медикс в София?
Не знам за София, но тук в Ямбол ги има навсякъде, където има и Сомат и Калгонит. Потърси ги, кутията е червена и много прилича на тази на Сомат.
А каква е цената и бройката?

# 107
  • Ямбол
Цената е 4,20лв. за 15 таблетки. Има 3 таблетки бонус в моята кутия.

# 108
Мерси, ще трябва да потърся.

# 109
опитай с таблетки "Calgonit All in 1" това са най-новите и са наистина най-доброто на пазара. ако решиш да ползваш гел, също Calgonit. ползвала съм почти всички други, но това е марката, повярвай ми!!!

# 110
"Calgonit All in 1" това са най-новите

Супер съм доволна от тези таблетки......Измиват много добре! Peace

# 111
  • Ямбол

Каква е цената и бройката?

# 112
  • София

Каква е цената и бройката?
Цената е 19,50 вътре има 28 таблетки.

# 113
Има промоция в Метро на таблети "Calgonit All in 1" - 17 лв. за 35 броя + подарък флумастери Simple Smile бях отишла да купувам прах, ама като ги видях и не се сдържах  Mr. Green

# 114
  • София /Абсурдистан
В София в супермаркети Европа същите са по 5.60 Simple Smile Вие минавате тънко Mr. Green

# 115
  • Ямбол
В София в супермаркети Европа същите са по 5.60 Simple Smile Вие минавате тънко Mr. Green
Аз тук вече ги купувам за 4,80лв. Вчера бях в София и ми направи впечатление, че цените ви наистина са доста по-високи от нашите тук. А производителите са същите. Значи надценката е по-голяма. Явно софийските търговци залагат на печалба от надценки, а не на оборот.
Извинете за отклонението.

# 116

Да се присъединя и аз  с добри отзиви за тези таблетки. Бях писала в друга тема 10 в 1, но след това погледнах, че са All in 1. Наистина измиват перфектно.  Peace

# 117
Пробвайте към тези таблетки и гел за гланц, в Кауфланд има един тяхна марка и ще видите резултата Laughing
Нищо че са All in One, разликата и огромна!

Не забравяйте обаче че много зависи и от машината качеството на измиване, не само от препаратите. Имам Zanussi multi in и за сега съм много доволна от нея. Но 1 път в месеца я пускам да се самопочиства.

Таблетките са ми Калгонит и Сомат, не им вярвам нещо на другите...

# 118
................. Имам Zanussi multi in и за сега съм много доволна от нея. Но 1 път в месеца я пускам да се самопочиства.

..........
Какво имаш пред вид? Пускаш я празна с някакъв препарат ли?

# 119
Точно така, слагам един препарат и пускам на нормална програма-при мен е това био на 65градуса за около 1,5часа.След това миялната е като нова!

Препаратът отвън изглежда като гел за тоалетна, маха се лентичката и се слага в празната миялна.

Май в кауфланд го купих, ей така щото звучеше интересно, пък то хубава работа свърши. Пак трябва да си набавя за този месец.

Общи условия

Активация на акаунт