Препарати за съдомиялна?

• 59 486
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
Точно така, слагам един препарат и пускам на нормална програма-при мен е това био на 65градуса за около 1,5часа.След това миялната е като нова!

Препаратът отвън изглежда като гел за тоалетна, маха се лентичката и се слага в празната миялна.

Май в кауфланд го купих, ей така щото звучеше интересно, пък то хубава работа свърши. Пак трябва да си набавя за този месец.
Сега се сещам, че видях на Кларо някакъв препарат за почистване за миялни перални в съседния магазин за препарати. Ще пробвам. Аз нямам Био програма, имам Еко.
Благодаря за отговора!

# 121
моето мнение е следното - ако не разположиш правилно съдовете в миялната и най-скъпата машина да е и най-скъпите препарати да са - пак няма да има ефект....

п.п. аз купувам от двуфазните таблетки на АРО, сол пак на АРО и препарат за блясък на АРО и съм много доволен...

# 122
- ако не разположиш правилно съдовете в миялната и най-скъпата машина да е и най-скъпите препарати да са - пак няма да има ефект....

точно така! newsm10

много добър съвет!Това си е "изкуство"да наредиш правилно съдовете в миялната, така че хем да побере много, хем всички да са измити.

# 123
- ако не разположиш правилно съдовете в миялната и най-скъпата машина да е и най-скъпите препарати да са - пак няма да има ефект....

точно така! newsm10

много добър съвет!Това си е "изкуство"да наредиш правилно съдовете в миялната, така че хем да побере много, хем всички да са измити.

Точно! Подкрепям на 100%!

# 124
  • Някъде на път....
А как така ги подреждате "правилно"? Я дайте малко съвети моля!  Hug Hug

# 125
Ползвам Сомат - таблетки, сол и гланц. Веднъж пробвах Калгонит и друга разлика освен в цената не видях.

Попаднах преди време в Метро на промоция Сомат Джъмбо кутия - 88 таблетки за около 18 лева.

Аз съм опитала почти всички препарати за съдомиялни на пазара, но Калгонит почиства наистина най-добре! Това се вижда особенно когато става въпрос за измиване на мазни съдове, белтъчни кремове, .... и др. упорити   chef

# 126
моето мнение е следното - ако не разположиш правилно съдовете в миялната и най-скъпата машина да е и най-скъпите препарати да са - пак няма да има ефект....

п.п. аз купувам от двуфазните таблетки на АРО, сол пак на АРО и препарат за блясък на АРО и съм много доволен...

Напълно съм съгласна, всички препарати мият добре! Но, ако трябва да препоръчам някой това е Калгонит. Безупречен е! Особенно таблетките на които пише "All in 1". Мисля че са нови!? Опитайте ги  Peace

# 127
И съпругата ми ползва Калгонит от много време, доволна е!

# 128
  • Ямбол
Гостите, подозирам, че сте едно и също лице, което натрапчиво рекламира марката Калгонит.
Аз пък няма да я ползвам, при положение, че на пазара има три пъти по-евтини препарати със същото качество. Crossing Arms

# 129
  • София
Гостите, подозирам, че сте едно и също лице, което натрапчиво рекламира марката Калгонит.
Аз пък няма да я ползвам, при положение, че на пазара има три пъти по-евтини препарати със същото качество. Crossing Arms

И аз това си мисля!
След като АРО-то си мие идеално при моите условия, защо да давам повече пари за нещо друго?

# 130
  • София
Аз пък си купувам от Кауфланд полски таблетки 3в 1- Strategy- измиват перфектно и струват 6 лв. за 32 броя  Twisted Evil

# 131
  • Ямбол
Аз пък си купувам от Кауфланд полски таблетки 3в 1- Strategy- измиват перфектно и струват 6 лв. за 32 броя  Twisted Evil
Еех, вчера ги гледах тези в Кауфланд и не посмях да си ги купя. Имаше и на Бинго.
Значи казваш хубави са.

# 132
Само да напомня,без да е реклама... - в новата промоция на Метро има специална промоция на перилни и почистващи препарати, вкл. и на препарати за миялна....

# 133
ами аз,последно си купих  на апта хапчета!ми не са лоши мият хубаво!
бях първо на сомат,но после риших да ги сменя!
сега като ги свърша мисля на калгонит!някой от вас ползвал ли ги е?
какви отзиви? Hug

# 134
  • София
Еех, вчера ги гледах тези в Кауфланд и не посмях да си ги купя. Имаше и на Бинго.
Значи казваш хубави са.

Да, същите като Калгонит  Peace

Общи условия

Активация на акаунт