Препарати за съдомиялна?

• 59 469
  • 310
  •   1
Отговори
# 195
ами калгонит е най-добър мисля

# 196
в момента със Сомат.ама съм мила и с Медикс нямам проблеми

# 197
Момичета от Бургас, нашата вода твърда ли е, на колко да нагласям солта? Имам усещането, че на колкото и да я направя, все е кофти..... Едни бели петънца имам по чашите и дуралекса, каквото и да правя, все нещо не ми е както трябва...

Водата в Бургас е твърда, винаги слагам сол. А на мен по дуралекса ми се появиха едни лилавеещи петна, но чашите ми се измиват идеално. Така и не съм успяла да ги махна тези петна.
Някой да се е отървал от тези петна? От какво се получават?

Мерси много;но не е от програмата ,защото винаги ги мия на висок градус  около час и половина
и миялната ми беше почти празна като я пуснах,за да видя дали 3 таблетка ще се разтвори.
Ходих при техник и тои ми каза че тези таблетки са голям боклук
Аз ги купих от метро.

# 198
Исках да цитирам Джеммна,но се обърках

# 199
  • Балчик
За Аро ли говориш? НА мен не михаресват изобщо- също съм на мнение, че са боклук.

# 200
  • София
Здравейте,
след като изчетох всичките ви мнения, реших и аз да се включа. Ползвам Основно таблетките  5 в 1 и 7в 1 на Калгонит и СоМат. Но след като прочетох  мненията ви за българският Медикс, взех една кутия да пробвам. Тъй като сме малко домакинство, а сме с голяма съдомиялна събирам съдове по 4-5 дни, обикновенно събраните от през седмицата мия чак в Петък. Следствие от това са засъхналите чинии и тенджери. Мога да кажа че Медикс-а се справи толкова добре, колкото Калгонит и СоМат. Всичко беше перфектно чисто! Благодаря ви за постовете и мненията, от където черпя идеи и вдъхновение!

# 201
Момичета от Бургас, нашата вода твърда ли е, на колко да нагласям солта? Имам усещането, че на колкото и да я направя, все е кофти..... Едни бели петънца имам по чашите и дуралекса, каквото и да правя, все нещо не ми е както трябва...

Ако в Бургас е като в Царево, то в нашата миялна слагам само таблетки 3 или 5 в едно и се измива идеално, без допълнително сол и без да остават бели петна. Може би трябва да увеличиш гланца /ако ползваш отделни препарати, а не комбинирани/.

# 202
  • Oslo

Ако в Бургас е като в Царево, то в нашата миялна слагам само таблетки 3 или 5 в едно и се измива идеално, без допълнително сол и без да остават бели петна. Може би трябва да увеличиш гланца /ако ползваш отделни препарати, а не комбинирани/.

Ползвам трифазни таблетки плюс отделно сол и гланц, който е на 3. нещо не правя както трябва...

# 203
А пробва ли с половин таблетка.И аз в началото бях така ,но откакто съм с половин таблетка всичко е идеално

# 204
Калгонит Heart Eyes

# 205
Калгонит гел в момента.

# 206
И аз също съм с две ръце за калгонит и калгонит гел, но и сол слагам отделно.
Аро и Сомат изобщо не стават. Просто трябва да се пробват отделните прапарати за да се прецени кое пасва най добре на съответната миална.

# 207
  • Oslo
А пробва ли с половин таблетка.И аз в началото бях така ,но откакто съм с половин таблетка всичко е идеално

Не съм, но ще опитам и така тази вечер.

# 208
Здравейте! Поздравления за страхотната тема. Информирах се от тук за таблетките, геловете, солите и гланца, но остана едно нещо под въпрос. Миналата седмица ми подариха съдомиялна машина Midea WP5G и утре ще я монтираме. Днес я извадих от кашона и я отворих. Разглеждах я като идиот и не разбрах къде какво се слага?  newsm78 На вратата има един отвор с капаче което се развива, в него какво се сипва? Също така за какво служи ваничката на която пише "DFETERGENT", все пак като се затваря нали съдържанието ще се разсипе/разлее? Нищо не разбирам и съм доста объркана  Confused Трябва ми помощ и ви моля за съвет. Благодаря!

# 209
  • Ямбол
Джулс, това, на вратата, което се развива е за гланц. Ваничката е за препарата, аз също имам Мидея, но е друг модел и моята е с капаче, което според програмата се отваря в различно време, когото мие. При теб явно няма програма, която да започва с предварително плакнене и нагряване, а направо започва да мие. По друг начин не мога да си обясня липсата на капаче.
Най-долу на дъното би трябвало да има също винтов капак, където да се слага солта.

Сега я видях, от малките е твоята, явно препаратът се слага директно и дали ще го изсипваш върху съдовете или ще го поставяш във ваничката - няма значение.

Общи условия

Активация на акаунт