Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 949
  • 352
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте момичета
Интересно ми е дали сте повечето доволни от др Македонова?

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 14:07 от zagor4e

# 271
Аз съм доволна - първа процедура, първи опит, СЕТ и последвала бременност Simple Smile

# 272
Това не ми е първи опит , но е първи в тази клиника... Всички ли пиете кортикостероиди при стимулация?

# 273
Здравейте момичета
Интересно ми е дали сте повечето доволни от др Македонова?

Аз не съм доволна, смених клиниката след 3 неуспешни трансфера и се оказа, че главният ни проблем изобщо не е бил мъжкият фактор. Предполагам, че най-вероятно е просто недоглеждане в моя случай, все пак имат много доволни пациенти. Но аз лично изгубих доверие в екипа и не можах да се върна там за нов опит. В предишните теми ставаше дума за това, че при двойките с МФ сякаш неглижират жените, та съвета ми е да настоявате повече да ви се обърне внимание и на двамата.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 16:23 от Tessaria

# 274
  • гр. София
Категорично мога да кажа едно - това не е докторът, който ще помогне, ако говорим за побутване в репродуктивните проблеми, без да се стига до инвитро. Не бих се върнала там.
Иначе, ще срещнете, разбира се доста мнения - тези които са успели я харесват, тези които не са - не.

# 275
Кортикостероидите са практика в клиниката при стимулация и стимулиран ЗЕТ. така беше и в предишната клиника.
До мен все още стига разностранен споделен опит от близки хора относно д-р Македонова. Аз лично, с ръка на сърцето, мога да заявя, че съм приятно изненадана и очарована от нея. Съжалявам за мнението, което имах през годините, формирано основно от чужд опит, както и от мои кратки впечатления.
Историята ми е дълга. Старите момичета я знаят в детайли, така че няма да изпадам в подробности. Новите при желание могат да прочетат назад в годините. Очарована съм от професионализма и човешкото отношение, с което д-р Македонова подходи. Особено след всички онези събития от края на миналата година. Всичко това и предложения подход към моя случай ме спечелиха и се радвам, че след дълго и мъчително лутане и обмисляне на смяна на клиниката, в крайна сметка се спрях да остана. За половин година заедно постигнахме повече от последните две години и най-после видях светлина в тунела. Имам още дълъг път да извървя до щастливия край. Но едно е сигурно, без значение какво ще случи от тук нататък,  винаги ще съм й благодарна. За това, че  подходи човешки в един труден за мен момент, даде ми последен шанс да сложа моя си край в дългогодишната ми борба за деца. Много пъти на шега подмятях и я наричах да ми е на късмет. Ей така напук на цялата чернилка от последните две години. И явно предизвиках съдбата Sunglasses

# 276
Аз имам изцяло положителен опит от срещите ми с др. Македонова, още като пациент на др. Калчев. Правила съм 2 пункции при нея на ЕЦ през 2020 г. . Миналият месец правих ЗЕТ, който беше неуспешен. Подготовката обаче за него ме впечатли. Първоначалната ми идея беше да направим още една пункция и вече да връщаме каквото има. Др. Македонова се съгласи с мен и ме проследи достатъчно дълго, установиха се малки фоликули и лигавица 4,5 и спряхме. Следващият цикъл започнахме стимулация за ЗЕТ с много прегледи, изследвания и контрол върху ситуацията. Трансферът мина отлично. Резултатът не беше целеният, но съм сигурна, че направихме всичко, зависещо от нас, тя като лекар и аз като пациент. Проследяване на ТСХ, витамини, хормони, лигавица, всичко.

# 277
Здравейте момичета. Пациентка съм на др. Македонова от 2013г.Тогава беше още във Малинов. Благодарение на нея имаме едно прекрасно дете. Със мъжки фактор сме. Тази година направихме нов опит но за съжаление не приключи успешно. Въпроса ми е някоя от вас правила ли е ендометриална биопсия във клиниката и как протича.

# 278
Здравейте момичета.  Днес ми беше пункцията. Извадиха една единствена яйцеклетка.  Радвам се че я има и се надявам да е в добри ръце. Но се надявах да са поне двечки.
А всъщност интересното е че бяха 4 фоликула, а днес докторката каза че са били само 3 ... та се чудя дали най големият не се е спукал и да сме го изпуснали. На някой друг случвало ли му се е?

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 18:26 от zagor4e

# 279
Здравейте, момичета. Искам да попитам правили ли сте трансфер при наличието на стрептококи agalactiae . Лекарката настоява, че не я лекуват тази бактерия. Имайки предвид , че аз съм със скъсена шийка след конизация се притеснявам.

Благодаря предварително на отзовалите се!

# 280
Здравейте! Искам да попитам след ЗЕТ 2 бр на 5 ден -тест 9 ден - 8,3 има ли някакъв шанс да е положителен?

# 281
Винаги има шанс, но се подготви психически за БХ. Има всякакви случки. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 282
Здравейте, момичета! Отдавна не съм писала бях си дала малко почивка. Днес минах хистеро и надраскване на лигавицата. Всичко мина добре! Докторката каза няма възспаления сраствания,впредвид 3 кюретажа,които имам! Докторката иска трансфер на следващ цикъл! Чувала ла съм че е хубаво да се изчака поне цикъл след хистеро! Тези от вас които имат как са процедирали? Да чакам ли да мине един цикъл или да правя трансфер н както предлага Македонова.

# 283
Изчаква се, ако е имало някаква корекция и то не всеки път. Индивидуално е и по преценка на лекаря. В случая при теб няма, а има пък и надраскване, чийто ефект не е много дълъг. Затова е добра идея да действате възможно най-бързо. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 284
Изчаква се, ако е имало някаква корекция и то не всеки път. Индивидуално е и по преценка на лекаря. В случая при теб няма, а има пък и надраскване, чийто ефект не е много дълъг. Затова е добра идея да действате възможно най-бързо. Успех Flowers Four Leaf Clover
Bling, ориентировъчно колко дълъг е ефекта от надраскването на лигавицата?
Брагодаря ти.

Общи условия

Активация на акаунт