Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 953
  • 352
  •   1
Отговори
# 255
Честито, Джеси. Да са ти живи и здрави мъниците. Hug Heart

# 256
Честито, Jessito! Много щастие да ти носят двете слънчица ❤

# 257
Честито, Jessito! Много да ви радват и много красиви моменти да имате с тях!

# 258
Джеси, честито и тук, всичко най-най хубаво ви желая Heart
Някой знае ли тази година кога планират отпуска в клиниката ? Всяка година по едно и също време ли е?

# 259
Тази година е по-различна от предишните, така че не се знае. Последно нямаше инфо, но ако науча нещо ще пиша.
Джеси, честити принцеси! Прекрасни мигове заедно♥️

# 260
  • Благоевград
Честита радост, момичета! ❤
Пътят не беше лек и съм безкрайно щастлива за вас!
Пожелавам на тези толкова чакани и обичани деца да са здрави и късметът да е с тях ❤ Майчината обич я имат, ще им дава сила и смелост да постигат мечтите си! ❤

# 261
Благодаря ви прекрасни борбени момичета! Още не мога да повярвам,  а минаха толкова седмици!
Честито и на Сорендичка! Heart
Бъдете здрави всички и всеки с бебче в ръце в най-скоро време!

# 262
Доктор Македонова няма да я има за две седмици през август, но самата клиника няма да затваря. Акушерките ще се въртят кога да почиват. Нямам идея това какво значи за процедурите.

Джеси, честито щастие ❤️

# 263
Много ви благодаря за информацията момичета Hug Аз днес започвам противозачатъчни като подготовка преди стимулация, така че се надявам да се вместя до отпуската на докторката....

# 264
А дали имате информация кои две седмици от Август ще отсъства д-р Македонова?

# 265
Здравейте!
Възможно ли е при установено истмоцеле на преглед (доктора каза, че е сигурен, че е това), няколко месеца да имам +2,3 дена отгоре към цикъла ми с кафяво течение, а предния месец нямах, тоест беше точен като период цикъла ми? Това възможно ли е при истмоцеле? Така и така ще съм на преглед, но след месеци, но все пак искам да попитам!
Благодаря!

# 266
Възможно е. Много зависи къде е тази ниша, дали матката може да контрахира точно там при цикъл и колко силно е контрахирала. Аз също забелязвам такива девиации от нормалното ми

# 267
Благодаря Ви!
А това означава ли, че се задържа кръв в матката и вреди ли по някакъв начин?

b][/b]
Възможно е. Много зависи къде е тази ниша, дали матката може да контрахира точно там при цикъл и колко силно е контрахирала. Аз също забелязвам такива девиации от нормалното ми

# 268
Истмоцеле означава ниша, която задържа кръв в матката да. А това дали е проблем и колко голям е... Лекар може да каже и обясни.

# 269
  • София
А дали имате информация кои две седмици от Август ще отсъства д-р Македонова?

В петък ми казаха, че последните две седмици няма да е на работа, но клиниката ще работи.

Общи условия

Активация на акаунт