Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 964
  • 352
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Здравейте 🙂
Минавам да се похваля. Щастлива съм! Миналата седмица се роди прекрасната ни принцеса.
Въпреки че не успях с опитите при д-р Калчев в Малинов и Адела, тази група беше много голяма подкрепа за мен по пътя и затова ми се прииска да споделя хубавата новина с вас. А също и да благодаря на всички ви за годините, през които ми бяхте опора! 💗Пожелавам ви най-прекрасни моменти!

# 241
Каква хубава новина, Сорендичка Heart Eyes Как си минава бързо времето отстрани ехх...Да ти е жива и здрава принцесата, а на теб бързо възстановяване и спокойни нощи и дни  😊

# 242
  • София
Така е, Блингче! Благодаря ти Sparkling Heart

# 243
Честито, Сорендичка. Много хубави мигове да те чакат от тук нататък. Kiss Скоро се бях сетила за теб и ето че имало защо. Целувки на принцесата. Heart

# 244
Честито щастие Соренда! Заслужаваш го! Прегръдки на двете ви! Бъдете щастливи!

# 245
  • София
Благодаря ви, момичета! 😍

# 246
Соренда, честито! Да сте здрави и щастливи! Хубаво е да има такива новини по-честичко Flowers Hibiscus

# 247
Честита радост, Соренда! Много забавления, любов и споделени мигове с малката принцеса, голяма колкото целия свят, а на теб скоростно възстановяване! Повличай крак, ръка, цяло тяло! И нека оттук до края на темата да споделяме само радости и приятни тревоги!!!

# 248
  • София
Благодаря ви!
Пожелавам от сърце на всеки тази радост! 💗

# 249
  • София
Соренда, честита щерка! Да е здрава и безгрижна и да й върви по вода!

# 250
  • София
Честито, Соренда! Бъдете здрави и щастливи! ❤️❤️❤️

# 251
Като сме тръгнали да се похваля и аз.
На 07.05 се появиха моите две слънчица, заченати след второ ИКСИ в клиниката! Аз бях пациент на др Калчев, но освен него, огромна роля изиграха прекрасната Мира и ембриолозите, на които надух главата с въпроси и които дойдоха на поне 5 среши с мен за да постигнем по-добри резултати, тъй като имаме едно неуспешно инвитро в клиниката.
Въпреки всички промени, които се случиха малко след като забременях, винаги ще помня с хубаво контактите си с Адела!
Успех на всички и да има много бебенца и щастливи майки в темата!

# 252
Jessito, честита двойна радост! Да сте много здрави и щастливи цялото семейство и нека Господ да ви пази! Heart Eyes Hug

# 253
Честито, Jessito! Flowers Cherry Blossom Да сте здрави и щастливи! Хубаво е, когато домът е изпълнен с такава радост!

# 254
  • София
Джес, честита двойна радост! 🍀🍀❤️❤️

Общи условия

Активация на акаунт