Клиника Адела Фертилити - ново начало Тема 13

• 44 928
  • 352
  •   1
Отговори
# 285
Криси6, по спомен около 3 мес

# 286
Здравейте!
За да раздвижа малко темата минавам да се похваля, че на 06.10 се роди моят син, чиято поява беше подпомогната от екипа на клиниката. Той е резултат от първа процедура и първи успешен свеж трансфер.
Моята съкровена мечта се сбъдна,пожелавам на всяка от вас подобно щастие Heart

# 287
Честото, Kalestia 🙂🎈👣 Прекрасна новина! Колко бързо мина времето....Спомням си, когато сподели радостта от положителния тест и благодарността към екипа на клиниката, а вече гушкаш сбъднатата си мечта! Много здраве и щастливи дни желая и нека има още много такива новини в групата 🙂

# 288
Честито, Клестия! Да расте здрав и щастлив малкия юнак!
В клиниката се сбъдват мечти!

# 289
Честито Кали! Най-хубавите новини! Да сте живи и здрави! Heart

# 290
Kalestia, честита сбъдната мечта Blue Heart Да бъде много здрав и благословен!
Скрит текст:
От много време се каня и все не събирам смелост да изрека на глас и споделя, но док Македонова се оказа моята вълшебница и съм в очакване на моето второ чудо Gift Heart Предстои все още дълъг път, който отново не е гладък, но стискам зъби и се моля за щастлив финал.

# 291
Супер новина Блинг! Честито! Откога ти стискам палци,  само ако знаеш! Лека и до финал!

# 292
Блинг, честито Heart Нека всичко е наред с вас до края Heart

# 293
Момичета, честито и на двете. Heart
Блингче, явно правилно си решила да се довериш на д-р Македонова. Стискам палци всичко да е перфектно и ако може безстресово до края. Hug Flowers Four Leaf Clover
Следя темата, но все по-рядко някой пише. Дано се включат и други стари познайници с хубави новини. Аз нямам с какво да се похваля освен, че се надявам скоро да започна с трансферите, които така дълго чакам. Не ми остава нищо освен да се надявам, че някой от тях ще е успешен.
Скрит текст:
Ох, забравих да пиша. Боби съм ама временно си смених името, уж да ми е на късмет. Grinning Само че като гледам какъв "късмет" ме е налегнал, по-добре да си връщам старото име.

# 294
Благодаря, момичета ♥️ Стискайте стискайте палци, че имам нужда още много.
Боби, добре, че се разкри Grinning Изобщо не подозирах, че си ти и се чудех къде се изгуби в последно време. Стискам палци за удобен още първи трансфер! Вярвам, че ти е дошло времето.

# 295
Стискам палци, Боби! Този път ще станат нещата!

# 296
Честито и на двете ви! Желая ви спокойна и безпроблемна бременност. С риск да се издам, но на мен това 9 месечно чакане ми действа много напрягащо 😄 Имаме положителен резултат от Турция, макар и да е много рано все още, вярвам, че всичко ще бъде наред. Не смеем да се зарадваме вкъщи.

# 297
Kalestia, честит да ти е и тук Явор! Bling, браво на вас с др. Македонова, отличен екип сте, ще има и чуден резултат, уверена съм! ❤️ Повличайте крак за всички ни! Bobby, тези дни те мислех, че не пишеш в никоя от темите ни, та се чудех дали си отпочнала трансферното време. Успех! Kре10, честита ви радост, да е до финал! Хубаво раздвижване се получи, браво на вас!

# 298
  • София
Много хубаво новини! Честито на всички и с нетърпение чакам още ❤

# 299
  • София
Kalestia, честита рожба! Много здраве и много щастливи моменти ви пожелавам ❤️

Блинг, стискам палци всичко да е наред, да си бременееш леко и до термин. Flowers Hibiscus

Кре, стискам палци и при вас всичко да е наред! Flowers Four Leaf Clover

Боби, хайде връщай снежинките и да са ти на късмет! Flowers Hibiscus

Аз пък мога да се похваля с вече две ходещи момичета, оле!

Последна редакция: сб, 30 окт 2021, 17:45 от delisardeli

Общи условия

Активация на акаунт