Saturday night fever

• 8 179
  • 228
  •   1
Отговори
# 105
Искам да поздравя всички майки, които обичат да се забавляват и се грижат за външния си вид. Става дума за козметици и фризьори, за чисто и модно бельо, за Моторола и Рено/Пежо/Опел.

Не влизам в групата, карам Митсубиши Колт и Фиат.
Но пък  имам черна МоторолаV3 и чисти гащи... .  newsm78

Както и да е. Ще преживея някак си, че не съм поздравена!

# 106
Хахахахаха, как го измисли това за гащите бре жена?! Simple Smile Като някакъв лозунг направо..

# 107
  • густо майна Филибето
Жорката е рядко интересен пи4! Отдавна не съм се кефила така на тема Grinning Давай Жоре в същия дух, то тук всичкото е завист, че си нямаме такива мъжове.
Събота вечер мириша яко на манджа, щото мъжът ми е балканец дето обича да маа по много чинии с повечко мръвка, особено през уикенда. И докато се храни не му пука , че съм с прашки.(пропуснах да отбележа - чисти)

# 108
Боже, дали Жорката не е мъж ми-казва-има Нокиа човека...ама освен да страда от раздвоение на личността, друго не виждам, щото чалга не понася, както и не се е случвало да ме понаплеска ThinkingИначе и аз съм с чисти гащи, не е да не съм, боядисах си косата-да съм в модната гама, лакирах се, но пък не се връзва с парфюмеца нещо... newsm78
... Не пия много защото е дебело...

О, не! Вие нали казахте, че сте богат?
Какво стана? Или само днес така , един вид пред заплата сте?

Гледам да не харча над 20 - 30 лева на вечер (освен ако няма да има гарантиран секс) защото излизам по 2 пъти седмично ако се сещаш за какво става дума. Издържам Мерцедес, дете и жена.

E,това ме закопа, нали беше богат?Той моя си излиза по повече на седмица и харчи по толкова на вечер, а издържа дете,чака второ такова да зареве скоро, жена, Мерцедец, Опел Зафира, а може би и куп други неща.Дали ги подредих във възходящ ред?... hahaha hahaha hahaha hahaha

И аз да имах грижите на твоя и аз щях да се разпорвам от пичета.

Ма той поне си е заслужил  моя! hahahaНе виси по форуми да се обяснява на домакините , а бачка, че да има с какво да поддържа всичко това hahaha

# 109
Хахахахаха, как го измисли това за гащите бре жена?! Simple Smile Като някакъв лозунг направо..

да, приземяващо е някак пред  "чисто и модно бельо"  Wink
земно е почти колкото наливния парфюм ( не от къде да е, а от ЦУМ!) с който се 'пръска' жената ( ако има такава) на автора.

# 110
Хахахахахахаха! Joy Joy Joy

Жоро е гениален! Браво! И ако е истински, и ако играе, заслужава да му закачат медал - ето това е то, театър на абсурда. Удхаус, Дъглас Адамс, Монти Пайтън, Алеко Константинов, Пайнер и Планета, Нощен Труд и Блясък, всичко накуп......

Не мисля, че това е смешно.

# 111
Хахахахахахаха! Joy Joy Joy

Жоро е гениален! Браво! И ако е истински, и ако играе, заслужава да му закачат медал - ето това е то, театър на абсурда. Удхаус, Дъглас Адамс, Монти Пайтън, Алеко Константинов, Пайнер и Планета, Нощен Труд и Блясък, всичко накуп......
Ха така!Откога чакам тва мнение  Peace
Тенкю симка!
Ей изядохте човека   Joy  Joy  Joy бе..

И ти ли ми се подиграваш, Сопранов? Не знам с какво съм заслужил това отношение. Патриот, българин, левскар, социалист.

# 112
Не мога да си отговоря защо на един тежкар на национално ниво му се занимава с форум на "родилките"... нито кинти може да вади от тук, нито пичета newsm78 При толкова ангажименти- семейство, любовници, държавни отговорности, поддържане на класа и стил... той кибичи в бг-мамма да се прави на интересен пред непознати домакини Thinking Аз дето не работя мога да му завидя на свободното време Twisted Evil

Има лични бележки, нали се сещаш там какво става в момента? Явно има нещо, което ме задържа тук.

Ти си яко изпаднал, бе човек Tired Ние тук повечето сме над 25, раждали, амортизирани, с целулит и стрии, миришем на манджа и по цял ден сменяме памперси. Кажи сега честно какво търсиш тук? Whistling

Не искам да ти развалям илюзията защото искам да я ползваш. Едни слушат гънс и садят рози, а други ми пускат бележки със снимков материал. Пичета има тук и ти го знаеш. Джентълмен съм и няма да разкривам кои от вас са сила, но мисля, че ме разбра за какво става дума.

# 113
  • София
Кое не е смешно?
Твърде си абсурден, за да си истински, Жоро!
Ако пък си истински, ще призная, че хората имат още мноооооого с какво да ме изненадват.

# 114
И ти ли ми се подиграваш, Сопранов?
Как ше ти се подигравам бе?!Та за какво сме мъжете,ако не се поддържаме!
За "гениален" я подкрепих колежката..

# 115
Нали щеше да идваш на вчерашната форумска среща, какво те спря?

А може да е дошъл, какви са тез мировци и пешовци неидентифицирани??? Grinning

Ако бях се явил на срещата днес форум нямаше да има защото всички щяхте да ми звъните на лесния номер (Вивател все пак) и да молите за аудиенция.

# 116

Отне и ден да отговори. Сигурно е чакала гащите да съхнат на простора.

# 117
Момче, понякога имаш попадения, но в повечето случаи леенето на мозъка ти граничи с простотия. Спри се човек, ставаш смешен!

# 118
Жорката е рядко интересен пи4! Отдавна не съм се кефила така на тема Grinning Давай Жоре в същия дух, то тук всичкото е завист, че си нямаме такива мъжове.
Събота вечер мириша яко на манджа, щото мъжът ми е балканец дето обича да маа по много чинии с повечко мръвка, особено през уикенда. И докато се храни не му пука , че съм с прашки.(пропуснах да отбележа - чисти)

Винаги съм знаел, че всичко е густо във Филибето. Как да не му завиждам аз на момчето? Манджа, мръвка и майна по прашки. Тракийска утопия.

# 119
Момче, понякога имаш попадения, но в повечето случаи леенето на мозъка ти граничи с простотия. Спри се човек, ставаш смешен!

Буч Касиди и Сънданс Кид.

Общи условия

Активация на акаунт