Saturday night fever

• 8 155
  • 228
  •   1
Отговори
# 135
Жоро, голяма грешка, сега вече знам че приличаш на човек, а досега те мислех за Бог! Защо ми развали всичко Crossing Arms

# 136
Ауууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу

Знаех си, че ще размислиш, бейби.

# 137
А, недей прави тази грешка, струва ми се, че е пооредяла косата ти и ако вземеш да я пускаш, ще си съвсем карикатура NaughtyМацката отпред да не е от "пичетата"-ужасна е просто, ако все такива ти се лепят-срам и позор за изписаното до тук.... Crazy

# 138
  • София
И с къса коса пак си номер едно Жоре

Кажи в кои други cool местенца ходиш да те видим на 100%

# 139
А, недей прави тази грешка, струва ми се, че е пооредяла косата ти и ако вземеш да я пускаш, ще си съвсем карикатура Naughty

Косата ми е много добре, а и ползвам ампули от Керастасе. Стига глупости.

# 140
Виж, ще бъда честна Laughing Разминавайки се с теб на улицата повече би привлякла вниманието ми блузата ти прилепнала по тялото и тези африкански мотиви по нея. Не се обиждай, но си ми прекалено перверзен за вкуса, а и нямам големи цици къде да се бутам при теб. Предпочитам гъзоманите-естети Wink

Сетих се на кой ми приличаш.... Laughing Има един сериал " Сам за снимка " еми фотографчето там ти е конкуренция Mr. Green

# 141
А, недей прави тази грешка, струва ми се, че е пооредяла косата ти и ако вземеш да я пускаш, ще си съвсем карикатура NaughtyМацката отпред да не е от "пичетата"-ужасна е просто, ако все такива ти се лепят-срам и позор за изписаното до тук.... Crazy

Момичето е една приятелка от Белите Брези и искам да ти кажа, че е най-точното и вървежно пиче в квартала. Баща и има строителна фирма ако се сещаш за какво става дума. Може да те е яд, но има дете и въпреки това изглежда като чистак нова. Какво ще кажеш, скаут съм, а?

# 142
А, недей прави тази грешка, струва ми се, че е пооредяла косата ти и ако вземеш да я пускаш, ще си съвсем карикатура Naughty

Това съвсем сериозно-така поне се вижда от снимката-от страни и някак от горе...струва ми се, че въпреки ампулите-генът ще си изиграе ролята.Също така смятам, че си предразположен към коремче, спортувай....ако се отпуснеш-ще го лепнеш трайно.
Ми не е вървежна никак да ти кажа Белобрезката-това е вече най-скапаният квартал в София, пък баща и не ме интересува, при положение, че тя си е кофти...
Пък сега се сетих от къде ми е позната, щом , казваш в Белите брези живее... hahaha

# 143
Виж, ще бъда честна Laughing Разминавайки се с теб на улицата повече би привлякла вниманието ми блузата ти прилепнала по тялото и тези африкански мотиви по нея. Не се обиждай, но си ми прекалено перверзен за вкуса, а и нямам големи цици къде да се бутам при теб. Предпочитам гъзоманите-естети Wink

Искаш да кажеш: '..разминавайки се с Мерцедеса ти на улицата'. Няма как. Затъмних си стъклата веднага щом го купих.

# 144

Това съвсем сериозно-така поне се вижда от снимката-от страни и някак от горе...струва ми се, че въпреки ампулите-генът ще си изиграе ролята.Също така смятам, че си предразположен към коремче, спортувай....ако се отпуснеш-ще го лепнеш трайно.
Ми не е вървежна никак да ти кажа Белобрезката-това е вече най-скапаният квартал в София, пък баща и не ме интересува, при положение, че тя си е кофти...

Кофти е тя - това от позицията ма мъж или жена го казваш?

# 145

Пък сега се сетих от къде ми е позната, щом , казваш в Белите брези живее... hahaha

Това е тъпото - снимката не показва моята фигура, моят ръст, моите панталони, обувки и бижута. Друго ще си говорим.

# 146
Егати возилото Simple Smile Не спря да го рекламираш....Щом е със затъмнени стъкълца задълже трябва да има и цветомузика на предния и на задния джам и от онази тромба, с която като дадеш задна се чува писък на жена Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 147

Момичето е една приятелка от Белите Брези и искам да ти кажа, че е най-точното и вървежно пиче в квартала. Баща и има строителна фирма ако се сещаш за какво става дума. Може да те е яд, но има дете и въпреки това изглежда като чистак нова. Какво ще кажеш, скаут съм, а?
хахахахахахахахахахахахахахаха hahaha, ако т'ва е най-вървежното пиче в  Белите брези значи имаш е..си вкуса, мога да ти покажа поне 5 по-вървежни пичета, включително и едно адски готино маце, което се е снимало в плейбой,всички от този кв, ама к'во ли се чудя, кат' те гледам теб вече нищо не ме учудва Peace
ае със здраве и по-малко млати жената Peace

# 148
Аз чета и не вярвам на ушите си ... Жоре, верно ли хвана 20 дузини жени, за да им обясниш за мерцедеса, панталончето, красотата ти ...?! Кажи, че се ебаваш, моля те ...

# 149
Аз чета и не вярвам на ушите си ... Жоре, верно ли хвана 20 дузини жени, за да им обясниш за мерцедеса, панталончето, красотата ти ...?! Кажи, че се ебаваш, моля те ...

то една неземна красота  Wink

Общи условия

Активация на акаунт