Saturday night fever

• 8 165
  • 228
  •   1
Отговори
# 150

Това е ясно - не се коментира
  Mr. Green

# 151
Уауууу, младежа изби рибата Wink
Надявам се не си забравил сърмената панделка на мъжкото си достойнство, та да е удоволствието на партньорката ти пълно Wink, само дано не са и съвсем оклюмали панделките,  Laughing че ... кофти тръпка Баро   bouquet

# 152

Евала жорка,евала фешън!
Искаме обаче и в цял ръст до мерджана!

# 153
daffodil, приемаш ли още във фен клуба на ”добросъвестния християнин, честния човек и истинския мъж”  Joy
ама да не се уплашите от
Цитат
миризмата (ми) на чесън
  Mr. Green

на спечелилите комплименти от жорето - честито! и на тези с чистите гащи   Joy Joy

# 154
Тенкю Жоре,не беше сложно да те видиме Wink

# 155

Може да те е яд, но има дете и въпреки това изглежда като чистак нова. Какво ще кажеш, скаут съм, а?

чудя се дали и аз да не си избацам един аватар с малката, да ме видят, че и аз дете имам, пък и съм като чисто нова newsm78

жоре, а ти откъде знаеш, че е като чисто нова, или "приятелка" в най-личния смисъл на думата? newsm78
щото всички знаем какво е да си като чисто нова след раждането Wink

# 156
Авторът  не е пълно разочерование, както  очаквах , въпреки, че много трябва да се работи по стайлинга Peace  Разбира се, съм почти 100% убедена, че това не е той, ама хайде!
Девойката спокойно можем да копнем я пейстнем в темата за Звездни компромати, ако имаше нещо звездно в нея.
Керастас е бранд на Л'Ореал, тоест доста слаба марка, няма да ти спаси косата, не си давай парите.
Дребноеснафските ти напъни да ни докажеш, колко си напред с материала  се провалят с гръм и трясък ( наливни парфюми, керастас ампулки, мерцедеси, леопардови дрешки, червило и  ланци...).

При това положение нищо не ми остава , освен да си прибера гащите от простора и да отида да запържа една глава лук Mr. Green

# 157
А, недей прави тази грешка, струва ми се, че е пооредяла косата ти и ако вземеш да я пускаш, ще си съвсем карикатура NaughtyМацката отпред да не е от "пичетата"-ужасна е просто, ако все такива ти се лепят-срам и позор за изписаното до тук.... Crazy

Момичето е една приятелка от Белите Брези и искам да ти кажа, че е най-точното и вървежно пиче в квартала. Баща и има строителна фирма ако се сещаш за какво става дума. Може да те е яд, но има дете и въпреки това изглежда като чистак нова. Какво ще кажеш, скаут съм, а?
хахахахахахахахахахахахахахаха hahaha, ако т'ва е най-вървежното пиче в  Белите брези значи имаш е..си вкуса, мога да ти покажа поне 5 по-вървежни пичета, включително и едно адски готино маце, което се е снимало в плейбой,всички от този кв, ама к'во ли се чудя, кат' те гледам теб вече нищо не ме учудва Peace
ае със здраве и по-малко млати жената Peace

В Плейбой повечето са кокалести защото ги лансира гей мафията. Ти на мен ли за пичета ще обясняваш?

# 158

Евала жорка,евала фешън!
Искаме обаче и в цял ръст до мерджана!

Като ходим на среща може да повозя жена ти, Сопранов. Grinning

# 159
Дай да видим Мерджана,дай!

# 160

Може да те е яд, но има дете и въпреки това изглежда като чистак нова. Какво ще кажеш, скаут съм, а?

чудя се дали и аз да не си избацам един аватар с малката, да ме видят, че и аз дете имам, пък и съм като чисто нова newsm78

жоре, а ти откъде знаеш, че е като чисто нова, или "приятелка" в най-личния смисъл на думата? newsm78
щото всички знаем какво е да си като чисто нова след раждането Wink

Значи на мен по принцип всяка ми е тесничка, но това не е някаква хвалба ами истина - момичето си е като чисто нова защото разбирам от геометрия.

# 161
Авторът  не е пълно разочерование, както  очаквах , въпреки, че много трябва да се работи по стайлинга Peace  Разбира се, съм почти 100% убедена, че това не е той, ама хайде!
Девойката спокойно можем да копнем я пейстнем в темата за Звездни компромати, ако имаше нещо звездно в нея.
Керастас е бранд на Л'Ореал, тоест доста слаба марка, няма да ти спаси косата, не си давай парите.
Дребноеснафските ти напъни да ни докажеш, колко си напред с материала  се провалят с гръм и трясък ( наливни парфюми, керастас ампулки, мерцедеси, леопардови дрешки, червило и  ланци...).

При това положение нищо не ми остава , освен да си прибера гащите от простора и да отида да запържа една глава лук Mr. Green

Едни ходят в Червило и лъщят, а други четат на децата за Лукчо с трипъл смел съраунд.

# 162

Ти си яко изпаднал, бе човек Tired Ние тук повечето сме над 25, раждали, амортизирани, с целулит и стрии, миришем на манджа и по цял ден сменяме памперси. Кажи сега честно какво търсиш тук? Whistling

Не искам да ти развалям илюзията защото искам да я ползваш. Едни слушат гънс и садят рози, а други ми пускат бележки със снимков материал. Пичета има тук и ти го знаеш. Джентълмен съм и няма да разкривам кои от вас са сила, но мисля, че ме разбра за какво става дума.
Пък аз подочух обратното. Че ти си досаждал на някои мацки от форума с неприлични предложения Mr. Green
Не смятах да го споменавам, но клюката така или иначе върви.

Някоя ще събере ли смелост да си признае тук, че е получавала "любовни послания" от Жоро01? Whistling

# 163

Едни ходят в Червило и лъщят, а други четат на децата за Лукчо с трипъл смел съраунд.

хехе,със сигурност не си нито от едните , нито от другите.

# 164
  • при най-добрия мъж...
Куче дето много лае,не хапе.Те баровците с пичетата не дремят в БГ-Мама. atwork

Общи условия

Активация на акаунт