Мъж Телец -19

• 49 073
  • 746
  •   1
Отговори
# 120

Как така да стане щедър? Laughing
Laughing Поне не стиснат Simple Smile

# 121
Край. Всичко приключи. Той ми заяви, че не ни чувства като семейство. Че няма желание да опитва повече. И въпреки молбите ми си тръгна.

# 122
  • Варна
И въпреки молбите ми си тръгна.

От опита ми във връзка с подобен човек..той това иска, да му се молиш. И краят е доста вероятно да не е край, а просто да го извърта в своя полза, за да си действа точно както на него си му харесва, без да му мрънкаш на главата, защото допуска, че те е страх да не го изгубиш.
Разбира се, възможно е и наистина да си е тръгнал, но каквато и да е истината - не смятам, че можеш да си напълно спокойна с такъв мъж. Не го търси.
P.S. Доколкото виждам от други твои коментари в съседна тема, и за него това е по-добре. От два стола най- лесно се пада на земята.

# 123
След доста бурен скандал,защото наистина исках и него да го заболи си събрах нещата и си тръгнах. А той ме остави да си мъкна багажа сама и да шофирам по нощите в момент на афект. Да спомена,че три седмици не намери време да пренареди гардероба си и багажа ми си беше по куфарите. С тежки думи му казах,че щом бившата и 200лв. са му по-важни,приключвам с него. Снощи звъня,но аз не вдигнах. Днес цял ден не се е обадил. Боли ме,не знам как да постъпя и какво да мисля.
Върнах се да прочета първия ти пост. Прочети го пак и ти и ми кажи така ли се решават проблеми от възрастни хора?

Разбирам те прекрасно, телците са царе да предизвикват такова поведение и изблици у жените. Темерутщината в комбинация с ината им и смесените сигнали води до там. И въпреки това и ти си прекалила и си се оставила на емоциите да те контролират, вместо ти тях. Това би писнало и на разбран човек рано или късно.
Не знам какво да ти кажа иначе. Сега ще боли известно време, но си мобилизрай ината, разума и достойнството и не го търси, няма смисъл. И все пак да кажа, че може и той да се върне, но НЕ трябва да се събирате, повярвай ми.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 14:28 от Анонимен

# 124
  • Варна
Така е, но не разбирам и как може да правиш скандал в стил "аз съм невинна и никога не бих ти причинила нещо подобно", докато паралелно имаш връзка с друг мъж от 1 година?!?!?!
Ами те просто и двамата на са щастливи един с друг. Какви молби, какви надежди, какви 5 лева.

# 125
Опа, каква връзка с друг мъж?? Нещо съм пропуснала.

# 126
  • Варна
Опа, каква връзка с друг мъж?? Нещо съм пропуснала.

Моя грешка, надявам се. Писано е преди доста време, освен ако още не продължава. Върнах се да чета.
Ако е така, моля за извинение, но държа на горното си мнение за това, че ще е по-добре да не се събират.

# 127
Не съм имала паралелна връзка. Явно е станала грешка.
И сигурно сте прави. Просто не разбирам как само преди седмица говорихме за деца и семейство и така рязко си тръгна. Боли,з ащото наистина се надявах, че ще споделим бъдещето си.

Последна редакция: пн, 05 апр 2021, 11:44 от LINY9

# 128
  • София
тези 200лв. ги дава като инвестиция в спокойствието и доверието между нас

защото наистина исках и него да го заболи си събрах нещата и си тръгнах. А той ме остави

Телците са доста резистентни на манипулация по мои впечатления, независимо оправдана иши не. Не можеш да гониш някого или да си тръгваш от него с целта да го заболи и да се затича след теб.

# 129
През последната седмица много анализирам защо стигнахме до тук. Знам колко много сгреших. Осъзнавам,че подхода ми беше почти нетърпим. Искам да поправя грешките си. Не само заради него, а заради себе си. Имахме големи мечти. През последните дни си говорим. И той твърди, че му липсвам. Уж осъзнава и той своите грешки. Дори ми говори колко съм изумителна и колко ясно виждам нещата, когато съм емоционално спокойна. Все още не съм готова да се откажа от всичките ни мечти, ей така с един замах.  Иска ми се да опитаме да поправим разрива. Не знам как! Говорим си доста, но е много отдръпнат и не знам как да подходя.

# 130
  • София
Уж осъзнава и той своите грешки. Дори ми говори колко съм изумителна и колко ясно виждам нещата, когато съм емоционално спокойна.
В превод: харесва ми, като си послушна, потуп по главичката. И УЖ осъзнава и своите.

Друг е въпросът, че аз не познавам телец, изтърпял истерии и лабилност. Пък кой крив и кой прав, не мога да кажа. Просто това е нещото, което не понасят. На тях им дай една стабилна жена, да знае как се случват нещата в живота.

# 131
Какъв е проблема, като и двамата искате да си оправите отношенията?

# 132
Какъв е проблема, като и двамата искате да си оправите отношенията?

Той не показва, че иска да си оправим отношенията. Просто и двамата говорим и анализираме защо се е стигнало до раздялата. Къде са били пробойните. Нещо, което преди не правихме, а просто заравяхме проблема. Не знам дали това, че все пак се поддържа комуникация може да доведе до подновяване на отношенията ни.

# 133
Нали си му липсвала и осъзнавал грешките, и си била изумителна? Човекът е даже супер красноречив за Телец. Някакъв огнен асцендент има тука. Thinking
Още малко поема ще напише... Wink

# 134
"осъзнавам си грешките" = "чудесно се знам каква съм стока"
т. е. дори и да поиска да си оправите отношенията (което дори не иска за момента), не разчитай на нещо по-различно в дългосрочен аспект

Общи условия

Активация на акаунт