Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 159
  • 469
  •   1
Отговори
# 90
Ох, брада ... обожавам! 🤤😀
ММ без брада съм го виждала един път и прилича на ученик от 10 "б" клас. 😀

Моята приятелка пък изобщо на харесва мъже с брада.
Както казват руснаците - на вкус и цвет .. 😊

# 91
Сигурно ще се потретя, но дали един мъж е красавец или не...няма,ама никакво значение
Отношението е важно, жените се печелят с отношение, не с външен вид.

# 92
Според мен много често мимиките и жестовете правят един човек чаровен и привлекателен, дори да не е супер симетричен и като по учебник. Както и отношението, разбира се. Някой беше писал, че му е важно мъжът да е умен, нещо, което и аз винаги съм търсила у някого. Много ме привличат интелигентни мъже, особено ако имат и хубава усмивка и добро отношение към мен, то тогава съм тотално в кърпа вързана Grinning

# 93
Аз не се харесвам с брада, всяка седмица се бръсна и изглеждам като ученик без брада, все едно съм на 18-19. Така се харесвам.

# 94
Скрит текст:
Аз да се изкажа по твърдението, че красотата била субективна и в очите на гледащия. Ами няма такова нещо. За съжаление истински красивите, целунати от съдбата хора с идеални черти са много малък процент от населението, на която и да е държава. Като белите лястовици са. Когато имаш късмета да видиш истински красив човек, с идеални пропорции на лицето тогава няма обективно-субективно, харесва ми, не ми харесва и не е мой тип. Такъв човек си е просто универсално красив по всякакви критерии, без значение дали е рус, чернокос, със сини, зелени или пембени очи.

Виждала съм такива хора, имала съм например такава състудентка навремето, пред очите ми две коли направиха катастрофа, докато шофьорите се въртяха да я зяпат. Като се появеше буквално разговорите спираха и всички се обръщаха да я гледат. Виждах я всеки ден и всеки ден се изумявах на нова сметка колко  съвършена. Другия такъв човек както казах беше моят бивш мъж.

Което не ми попречи да се разведа с него по моя инициатива.

Аз никога не съм виждала човек, който да се харесва на всички. Даже и Моника Белучи и Анджелина Джоли не се харесват на всички. Както видяхме по-горе Брад Пит също. Само хвърли едно око в темите за красивите мъжки и женски лица и сама ще видиш колко различни вкусове има.

Пита се тези които не харесват Моника, мъже ли са? И изобщо хора ли са?
Wink
[/quote]
Не знам. Аз я харесвам, но има доста хора, които не я намират за нещо особено. Въпрос на вкус.

# 95
Ох, брада ... обожавам! 🤤😀
ММ без брада съм го виждала един път и прилича на ученик от 10 "б" клас. 😀
Ама как е възможно, бквално ли не си го виждала без брада? Hushed
Аз харесвам да има малко брада, не обрасъл такъв.. Относно това да е умен - е колко път трябва да е умен? Grinning и аз държах на ума, но като ми завъртяха главата не до там умници и видях, че не е най-важното. А тези с красивите усмивки.. такъв е скандинавския тип. Не ми допадат. Стиснати и пресметливи са. Важна е според мен хармонията между двамата.

# 96
Моят мъж си я поддържа една дължина, скъсява я лятото, но до гола кожа (все едно е минал със самобръсначка) не съм го виждала. Но и той никога не е бил без. И той не се помни без брада. 😀😀😀

# 97
Брадата не отива на всички мъже. Аз харесвам мъже с брада и дълга коса, но моят си го харесвам гладко избръснат с къса коса.

# 98
Селски варварин,
кажи ми като минеш по улицата и срещнеш симпатично момиче с 120 кг кюфтак с дупки по лицето и очите му потънали в лой, намираш ли го са прекрасно?
Марияна5, body shaming-ът отдавна не е актуален, не помня и някога да е бил, 120 килограмови кюфтета и дупки по лицето (от акне?) има единствено в твоята глава. Тъжно.

# 99
Ех, искам и аз да минавам всеки ден по твоя път (буквално)!

# 100
  • България
Пита се тези които не харесват Моника, мъже ли са? И изобщо хора ли са?
Wink
А, хора сме си, да.
Аз не я харесвам, Ева Грийн е моят женски кумир.

# 101
Моника ми хареса в сцена от някакъв филм. Гола. За сефте ме впечатли целулит. Ми отиваше й. Heart Eyes
Виждам горе цитата на Марияна 5, отговарям. Мен ме ужасява само тъпотата.

# 102
Сигурно ще се потретя, но дали един мъж е красавец или не...няма,ама никакво значение
Е, хайде сега.

Никой не отрича важността на отношението, но при равни такива условия (отношение, възпитание, стил, реализация, чар, магнетизъм) кого ще избереш - пълен, нисък и видимо несиметричен в лице мъж или атлетичен, висок и с хубави черти?

# 103
Скрит текст:
Е, хайде сега.

Никой не отрича важността на отношението, но при равни такива условия (отношение, възпитание, стил, реализация, чар, магнетизъм) кого ще избереш - пълен, нисък и видимо несиметричен в лице мъж или атлетичен, висок и с хубави черти?

Равни условия?
Това някаква спекулативна апроксимация ли е?

# 104
Е, хайде сега.

Ще питамe ли двамата, щото ако се окаже, че ни харесва само видимо пълничкия несиметричен в лице мъж, кво праим? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт