Мъжете - важно ли е да са красиви?

• 16 281
  • 469
  •   1
Отговори
# 375
Просто оставям това тук Grinning

# 376
Малка съм на години и като цяло опит, но видя ли мъж с приятно лице , тяло и т.н бягам с 300 .. такива батки, гларуси, магьосници трябва да са ясни ,че не са стока 😄 е стават за едно и пак с изключения 🙈

# 377
  • пустинята Гоби
Така е - друго си е да е с неприятно лице и тяло.

# 378
Те пък щото неприятните са цвете. Обикновено вървят с една торба комплекси.

# 379
  • пустинята Гоби
Не исках да го казвам, но е точно така. Освен това красотата не означава наблъскан със стероиди маймуноподобен.

# 380
Имах навремето за кратко едно гадже. По нисък от мен, закръглен, с бледо лице. Изобщо не беше мой тип, но реших да му дам шанс заради уж добрата душа. Но явно си имаше комплекси човека. Един ден ми вика милият -трябва да свалиш още някое кило, жената до мен трябва да е перфектна. Стана ми смешно. Тогава бях 175 см, 20 годишна тежаща 54 кг и спортуваща всеки ден. Скъсах с него де, но няма да ви говоря колко трудно се отървах. Месец след това висеше пред вкъщи и ме беше срам от съседите вече.
Та мъж с лош външен вид не е гаранция за успешна връзка.

# 381
хахаха, виждането му за перфектна жена са били изкривени от явлението Кейт Мос вероятно.
Какви ли са били представите му за перфектен мъж?

# 382
Знам ли... Но при него прозираха яко компелси. Въпреки, че се опитваше да ги скрие зад фалшиво самочувствие. Позволяваше си да ми казва как да се обличам, ревнуваше маниакално. Последните неща разбира се не са запазена марка само за грозноватите, бащата на голяма щерка беше хубавец, висок, добре сложен, но пак маниакално ревнив. За мен ревността е липса на увереност в мъжа и много ме отблъсква. Често обаче ми се е случвало да попадам на много ревниви мъже въпреки, че не съм шавлива.

# 383
Малка съм на години и като цяло опит, но видя ли мъж с приятно лице , тяло и т.н бягам с 300 .. такива батки, гларуси, магьосници трябва да са ясни ,че не са стока
Като пораснеш и натрупаш опит ще разбереш, че не бива да съдиш за човека само по външния му вид.

# 384
Не е лошо да е симпатичен мъжа, не казвам красавец, но да не е супер грозен и тн, то е относително понятие красив- грозен, но ако е хубав, добре сложен и децата ще са хубави. Само за това.

# 385
  • София
Гените се смесват произволно. ММ е висок, обаче нито щерката, нито синът (засега) са високи. А моят род сме едни "снажни"...

# 386
  • пустинята Гоби
И това го има. Дядо ми беше слаб и висок, баща ми е нисък и закръглен. Ама аз приличам на дядо ми, та гена не се е загубил.

# 387
  • Агент под прикритие
Гените се смесват произволно. ММ е висок, обаче нито щерката, нито синът (засега) са високи. А моят род сме едни "снажни"...
Четох преди време за резултати от изследвания, че наличието на висок мъж НЕ гарантира това (особено в комбинация с по-ниска жена) и ако има въобще някакъв растеж, то е от порядъка на до сантиметър макс. На поколение!
Това обаче не пречи да се разпространяват подобни градски легенди (основно сред жените)... Grinning

# 388
Какъв егоист съм била едно време! Мислих само за себе си и усещанията, които предизвиква мъжа в мен. Как не съм се замислила, какво дете бихме създали..
Още ме е страх да кажа, че съм късметлийка, въпреки, че до сега резултата е перфектен..Но някои гени се проявяват на по-късен етап.

# 389
  • София
Няма нужда да се замисляш, природата си знае работата. Аз затова вярвам в любовта от пръв поглед.

Общи условия

Активация на акаунт