"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 905
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Така де... Simple Smile

# 541
  • Другата България
Да, и аз така мисля

# 542
Бързо са се развили нещата между Вера и Стоян, защото сестра му така контрира Вера в разговора между двете. Вера нали й каза "бързо се сближихте с доктора", а Силвия й отвърна, че и при тях със Стоян е било така.

На мен пък много ми харесва Вера Йорданова. От няколкото интервюта, които й гледах по бТВ, останах с много добро впечатление от нея.

Повече ме дразни Надежда. Някак антипатична ми е, изглежда в пъти по-злобна, отколкото е сестра й. Радост също е изключително неприятна, сякаш тя е разглезената лигла, каквато уж се очаква да е Неда, например, като богаташко дете.

Сериалът като цяло е добър засега, харесва ми. Simple Smile

# 543
Много хубаво играе Вера, супер и се отдава ролята на студена надувка. Не се учудвам Веселин да обича Надежда и да я бие, доколкото знам насилниците така правят

# 544
В следващата серия ще се появи Ирен Кривошиева /майка на Боян/

# 545
  • Пловдив
Сестрата на Стоян каза на Вера, че тяхната връзка също е била като нещо несериозно пък виж какво стана...почти буквално Simple Smile

# 546
Знам, че Вера е модел, но походката ѝ ми е много неприятна. Гърбът отпуснат назад, една разкривена...
На снимки не личи това, ако е предимно фото модел.
Какво излезе в жълтата преса и Радост има пръст в това, че съм мигала точно тогава?

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 13:21 от Анонимен

# 547
  • Пловдив
Радост звънна на една репортерка да напише къде живеят в момента близките на Вера...отиде и снима майка си как мие стълбите на блока.

# 548
Благодаря, Мистик! Мигала съм дълго. 😃

# 549
Сега повторно изгледах серията и започвам да харесвам повече Вера от Надежда. Да и двете изглеждат супер противни, но Вера ми е една идея по-добра от сестра си Надежда. Но това с изнудването на Веселин изобщо не ми харесва и Вера става така по-уязвима. Изобщо аз лично се надявам Вера да каже на Радост че тя е истинската й майка. Да може да каже Вера защо е направила това нещо и искренно се надявам че Радост ще й прости.

# 550
  • Пловдив
Ще прости на Вера, а жената дето я е отгледала какво...? Да я намрази?
Мисля, че като тръгнат да разказват трябва да са двете, но като на филм Вера ще я изпревари, по-хитра е...и Радост е обсебена от нея и съответно ще и повярва. Надежда ще е отритната и вероятно ще се сближат с Боян. Сестрата на Стоян ще е наранена от това, другата дъщеря и тя заради онова лекенце доведеният син и въобще тъжен филм се очертава...

# 551
Не мисля, че ще си простят взаимно всички замесени и ще "плеснат с ръце, да се прегърнат" . Подозирам, че накрая всеки ще е по пътя си в търсене на щастието.

# 552

Кога Надежда да е познавала сестра си, след операцията ли? Аз останах с впечатлението, че не са се виждали след раждането, та ...няма как.
Според мен доктора е бил преди Веселин и не се знаят двамата.

В първия епизод, когато Радост гледаше интервю на Вера по Тв и ѝ се възхищаваше, Надежда реагира остро и на няколко пъти настоя да смени канала, даже накрая май изключи Тв. Та, от това съдя, че тя знаеше коя е Вера. Сестри са, все пак, не вярвам да не може да я разпознае по говор, маниери и т.н., дори и да си е променила лицето.

Последна редакция: вт, 16 мар 2021, 15:29 от Вαнuлuя ~🌸~

# 553
  • Пловдив
М да, вярно...ама някак не ми се връзва Simple Smile

# 554
Може и просто да се е подразнила, че дъщеря ѝ ламти по лъскав и луксозен живот, знам ли.
Но доста акцентираха на тази сцена и според мен целта беше да ни покажат, че Вера не е някоя случайна богаташка.

Допълвам се - сега се сетих и, че когато Вера и Стоян отиха у Надежда и чуха скандала с Радост, там тя ѝ разказваше как Вера се е омъжила за него само заради парите и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт