"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 910
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
Както и предположих още в началото, че Боян е баща на радост.
Абсолютно нищо изненадващо, жалко.

# 526
  • София
Надежда, след като видя Боян, каза на Вера, че искат да и вземат детето. Вера отрече, било недоразумение и доктора не я е познал. Според мен е сигурно, че детето е негово.

Някой назад пита къде е къщата, няма представа, но разговорът между двете сестрие сниман в Княжево, над "колелото" на трамвая и чешмата за минерална вода Simple Smile.

Все още не съм разочарована от сериала. Разбирам, че наподобява турските сериали, но може би защото не съм гледала и за това нямам база за сравнение. Като семейна драма на мен ми е ОК.

# 527
  • Разпиляна във въображението
Боян и Надежда са били влюбени доста. Силно. От видяното /макар да изпуснах една част/ Боян не иска да гледа Вера, но иска да говори с Надежда. Имал е момент на слабост, Вера се е възползвала. Забременяла е. Надежда знае кой е бащата и затова не ги иска около Радост.

Трябва отново да си пусна епизода.

Никола иска да е част от бизнеса, но нищо не знае за него.
Не мисля че е било само момент на слабост, или че Вера се възползвала. Защо иначе ще й казва, че сега е по-красава от преди... Не искаше да я гледа защото не е било просто момент, в който тя се възползвала и забременяла. Според мен са били по-влюбени с Вера, но тя е била с мафиота и Боян се е хванал със сестра й, за да е по-близо до нея

Той й каза, че е красива, но я отпрати. Тръгна веднага след Надежда, сигурно, за да говорят, а след това бе разочарован, когато Вера му каза, че тя няма да говори с него. После Вера направи срещата между тях и тя не мина добре. Според мен голямата любов е между Надето и Боян. След раждането на дъщерята и изоставянето й, Вера се е хванала с мафиота. Било е за кратко, взривоопасно и след операцията Вера си създава ново минало и среща настоящия си съпруг и го връзва с бебе. Не може да е минало много време, защото разликата между полусестрите не е голяма.

# 528
Другият понеделник се появява Ирен Кривошиева и ще им намести чакрите на всички. 🤣
Тя ще е майка на Боян.

# 529
Знам, че Вера е модел, но походката ѝ ми е много неприятна. Гърбът отпуснат назад, една разкривена...

# 530
Добре де, аз това с операциите съм го пропуснала, нещо за катастрофа спомена снощи, а кой е спонсорирал операциите? /Те ли видяха от Влад или той от тях Stuck Out Tongue Closed Eyes/

# 531
  • Пловдив
М да...а сестра и как я позна...? Насилника и той...глупости.

# 532
Знам, че Вера е модел, но походката ѝ ми е много неприятна. Гърбът отпуснат назад, една разкривена...
Назад в темата и аз я критикувах, но някой писа, че е претърпяла тежка операция на гръбнака.
Та ѝ прощавам.

# 533
  • Mediterraneo
Моите чакри вече нямат наместване. Не върви сериалът изобщо, едва ги издържам. Мудно, заспало, нищо не се случва. Като летящ куршум в индийски сериал, в третата серия куршумът улучва някого, три серии само лееееееетииии.
Кривошиева пък така да не я понасям.

# 534
Тези сцени " пълнеж" са толкова скучни. Гледането на картината и яденето на ябълка, Боян в колата, труженичката...
Вера чак и таксиджията я знае какви ги е вършила..

# 535
Сцената с таксито беше много тъпа. Уж Дерменджиеви са богати и известни, а таксиджията не знаеше, че това е дъщерята .

Вера излъга Боян, че причината е катастрофа. Взривили са колата на гаджето ѝ мутра, тя също е пострадала и затова си е правила пластични операции в чужбина. Кой ги е плащал не е ясно.
Сестра ѝ я познаваше, това не е толкова странно все пак, Веселин научи от медиите.
Но в историята на Вера има много неизвестни и не знам ще могат ли да ги изяснят правдоподобно. Кога е била с мутрата, кога с Боян, кога е родила Радост, кога си е сменила физиономията, кога е срещнала Стоян... това за има-няма 2-3 години....

# 536
  • Другата България
На мен повечето от нещата са ми ясни....уж.
Засега.
Само Веселин продължава да ми е мътен образ и нямам идея къде е той в картинката.
Парадира, че обича Надежда, но ѝ посягаше същевременно в началото, от друга страна пък явно страда, че не е могла да му роди дете, идея нямам и дали самия Веселин знае за Боян и връзката между него и жена му....
И какво цели сега продължава да не ми е ясно.
Направил бил копия на записа.....смях в залата.
На кого ги е дал? На арменския поп? Трябваше да го шитнат окончателно и Вера щеше да си реши проблемите относно него, ама нали трябва да има интрига.....

# 537
  • Пловдив
Това с веселин ми е толкоз тъпо и глупаво, че не ми се гледа...

Кога Надежда да е познавала сестра си, след операцията ли? Аз останах с впечатлението, че не са се виждали след раждането, та ...няма как.
Според мен доктора е бил преди Веселин и не се знаят двамата.

# 538
  • София
И според мен нещо с Веселин не са премислили добре нещата, уж мъртъв, уж трябва да се крие- той си обикаля и си прави, каквото иска.

# 539
  • Разпиляна във въображението
Освен Веселин да се е оженил за Надежда, за да оправят нещата и с Радост документално.

Според мен времево са Надежда и Боян. Вера между тях. Надежда и Боян се разделят. Вера е забременяла. Надежда и Веселин се женат и взимат детето. Вера е с мафиота. Бум. Операция. Среща Стоян и забременява с Неда.

Общи условия

Активация на акаунт