"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 848
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Мен ми е интересно какво гореше в двора, докато Неда беше на пътеката. Или и този кадър беше пълнеж?
Стана ли нещо с бащата на Неда ? Не гледах до края

# 601
Забравих да спомена защо майката на Боян не позна Вера сигурно заради операциите.
Стоян в крайна сметка защо замина, пък така тайнствено, ако си спомням добре, и накрая един риболов и се прибра. Това ли беше?
И Вера как си вади костица от устата, това как спомогна на сюжета, че не разбрах? 😁
Сега разбрах кое ме дразни толкова в сериала, доста ненужни кадри( пълнежи) и паузи между репликите.

# 602
Хм, възможно ли е Надежда да не може да има деца и затова така да е приела детето на сестра си. Което е от мъжа, когото обича? 🤔
Нали и Веселин каза на Надежда, когато я посети в затвора "простих ти, че не можа да ми родиш дете"...

# 603
  • София
Надежда не е родила дете на Веселин, но може той да е стерилен 😉

# 604
  • Другата България
Поредна мистерия с нова звезда.
Калина.
Доведена, заварена, да видим.
И на мен ми допадна Ирен как се вписа в пейзажа. Харесвам я.
Надежда обаче видя "умрелия" си мъж. Тоя пък егати и психопата....

# 605
Така ли?! Мигала съм... Къде и кога стана това?

# 606
Ще го види в следващия епизод, в промото го дадоха.

# 607
# 608
Въобще не харесвам Ирен Кривошиева. Серията ми беше скучна.

# 609
  • Другата България
Така ли?! Мигала съм... Къде и кога стана това?
Другия понеделник ще го види, в промото го показаха.

# 610
  • София
И аз съм изпуснала, че Надежда ще види Веселин Simple Smile. Изненадана съм, мислех, че едва към края на сериала ще се засекат.

# 611
  • Пловдив
Е, тя ще мисли, че и се привижда...надали оня ще и се покаже и да гонорят...па знам ли?

# 612
  • София
Изгледах около половината епизод, ще го довърша, ама имам чувството, че все едно и също гледам... Иди си, ела си, напусни къщата, върни се в къщата... Досада... 🙄

# 613
Много муден беше епизода. Племенници, апартаменти, майки, още мистерии...

# 614
Забравих да спомена защо майката на Боян не позна Вера сигурно заради операциите.
Вера не я позна -ок, но след като медиите така гръмко коментираха случая на Надежда и Радост, си мислех че от там ще направи връзката. Боян след репортажа се прибра в България или нещо съм объркала?

Общи условия

Активация на акаунт