"Белези" - новия сериал по bTV

• 44 833
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
А на тази племенница каква ще и е ролята? Къде е майката, сестрата на Боян?

# 706
  • Пловдив
има време...все някога ще разберем...надявам се. Smile

# 707
  • София

Тепърва ще се изяснява тази линия. Разбра се само, че Боян и майка му крият от племенницата какво се е случило с майката.

# 708
  • София
Дали Вера наистина го е обичала Боян, аз не съм много сигурна нещо.

# 709
  • София
Май по-скоро е искала да направи напук на сестра си. Как може красивия Боян да е влюбен в невзрачната и сестра. Чакай, чакай, задължително ще ти го отнема, пък после кучета ни яли. Аз това виждам от нея. И да го е обичала, не го е показала. От лошотия и нарцисизъм се е възползвала от него, а после много бързо го зарязва и се хвърля на врата на мутрата.

# 710
  • Разпиляна във въображението
Ее, тя толкова време пази спомена за него. Даже се развълнува, когато го видя. Имало е нещо, но той не е искал да й дава нищо, обичал е сестра й, а тя е имала нужда да избяга от селото и бедността. Намерила е мутрата. Не мога да наместя всичко обаче в по-малко от две години.

Обаче Вера как се извисява над Боян Simple Smile

# 711
Много мудна серия и тайни след тайни, лъжи след лъжи. Дано ги разплетат до 14 серия, че това чудо трудно ще се търпи по-дълго.

# 712
  • През девет планини в десета...
Повтарят ли сериите някъде?

# 713
  • Пловдив
Повтарят ли сериите някъде?
Бтв +.

# 714
  • София
Значи, накратко, целият епизод беше "Бояне, кажи какво криеш?" - "Ей сега ще ти кажа, слушай моята история." Остана ли човек в тоя сериал да не е поискал да говори с Боян и той да не му е разказал историята си? Grinning Май само майка му.

# 715
  • Разпиляна във въображението
ААА, майката попита Simple Smile

# 716
  • Другата България
Аз го гледах полузаспала, но мен лично най-много ме втрещи това как Веселин, който се води умрял, така свободно си живее като баровец, регнал се е в скъпарски хотел, ходи си наляво-надясно, влиза си съвсем необезпокояван в къщата на Вера и се разхожда по коридори и стаи, с колата обикаля района, в магазина на Надежда влиза и я следи....освен, че е психарско, психопатско или там каквото и да е друго, е някак.....не мога да схвана каква е целта на "занятието".  Малко недоизпипана ми се струва тази нишка, и не само тя де, но това ми води класацията.

# 717
Аз го гледах полузаспала, но мен лично най-много ме втрещи това как Веселин, който се води умрял, така свободно си живее като баровец, регнал се е в скъпарски хотел, ходи си наляво-надясно, влиза си съвсем необезпокояван в къщата на Вера и се разхожда по коридори и стаи, с колата обикаля района, в магазина на Надежда влиза и я следи....освен, че е психарско, психопатско или там каквото и да е друго, е някак.....не мога да схвана каква е целта на "занятието".  Малко недоизпипана ми се струва тази нишка, и не само тя де, но това ми води класацията.
Не разбирам Дерменджиеви от къде намериха най - безполезната охрана? Всеки си влиза от където и както му е удобно, разхожда се из къщата не забелязан, излиза си пак спокойно  Simple Smile Декоративно кученце да си бяха взели щеше да им свърши повече работа.

# 718
  • Другата България
Да, именно.
Някакъв ръб седи в будка, чува тропот, не излиза да види какво става.
Има камери, на които после се оказва, че ИМА записи /Вера нали ги изтри/, ама той и камерите не гледа.
Е, защо седи там тогава?
Две овчарки ще пуснат Веселин вътре, ама друг път.....
Много нескопосано около тоя Веселин, то просто дразнещо нескопосано.

# 719
Вера нали даде на Веселин нови документи, лична карта, предполагам, с ново име - Иван Благоев. Най-вероятно с тях се е регистрирал в хотела.

Общи условия

Активация на акаунт