💄Новите ни козметични похождения - 91

• 82 474
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
  • Бургас
   Broken Heart

# 706
Лола, може ли отзив за боята? Може и в другата тема за косата.

# 707
Няма проблем!
До края на седмицата ще я пробвам и ще пиша първи впечатления, тъй като 2 години ползвах само Пермес.

# 708
От SoPharmacy. 🛍 От всичките само олиото на Nuxe съм използвала и е страхотно! Другите ще ги пробвам още днес. 😀

# 709
  • USA
Едно кашонче с ампули Kerastase Specifique Intensive Scalp and Hair Treatment

# 710
  • Стара Загора
В екзотична и слънчева люлякова градина съм 😻 с привкус на дъвка. ❣️
Разкошни и кремести люляци с топъл иланг иланг, увити в бръшлян. Пухкава сметанова основа с младо сандалово дърво и щипка розов пипер. Много ми напомня тази част на Montblanc Signature заради хубавата и кремообразна ванилия. А в комбинация с люляците, е приказен! Благодаря на tuali, че отвори очите ни за тази линия. Сега ще дебна 1.3

# 711
В екзотична и слънчева люлякова градина съм 😻 с привкус на дъвка. ❣
Разкошни и кремести люляци с топъл иланг иланг, увити в бръшлян. Пухкава сметанова основа с младо сандалово дърво и щипка розов пипер. Много ми напомня тази част на Montblanc Signature заради хубавата и кремообразна ванилия. А в комбинация с люляците, е приказен! Благодаря на tuali, че отвори очите ни за тази линия. Сега ще дебна 1.3

Мм...не виждам кой парфюм е този, аз съм пропуснала зарибявката 😀

# 712
  • Варна
В екзотична и слънчева люлякова градина съм 😻 с привкус на дъвка. ❣

Скрит текст:
Мм...не виждам кой парфюм е този, аз съм пропуснала зарибявката 😀
This is not a blue bottle

# 713
# 714
  • Вестерос

# 715
  • София
Pink Dress Само този продукт съм ползвала и количеството е супер малко, това е нещото, което ме дразни.

За да не е спам, пускам и снимка на Philip Kingsley Bond Builder Split End Remedy , който си взех преди месец и не съм очарована. Ефектът ми е подобен с този на маракеш, но цената на маракеш е по-добра.

# 716
# 717
# 718
# 719

Общи условия

Активация на акаунт