Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 60/

• 32 640
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден изпълнен с много позитивни емоции Hug

От репетицията на "Гласът"

# 151
Добро утро, мили момичета! Yellow Heart
Желая усмихнат и ползотворен ден, изпълнен с много обич и топлота! Flowers Blossom

# 152
Добро утро! Приятен и усмихнат ден!
Снощи с баба изгледахме 24 направо ми иде да я халосам тази бабушкера с един чехъл и Балджато толкова мекотелни и подмолни и това с крадеца ме застреля просто толкова евтин номер,че няма накъде да я взема принца нали и той е със С ама я....то бива номера на ...ама нищо не прилича....

# 153
Добро утро

# 154
  • София
Добро утро, дами!

Желая ви една успешна и много усмихната седмица. Simple Smile

# 155
  • София
Ето как гледат влюбените...

# 156
Програмата тази седмица Simple Smile

Gift Heart

# 157
Здравейте момичета, записвам се и аз в новата тема. ❤️
Много хубави мнения прочетох, на Барборанка последното в миналата тема, Друон великолепна, както винаги, Дари и другите момичета, да не ви изброявам всички.
Първо да кажа, че ги обожавам тези двамата

Без техните погледи, излъчващи толкова много любов, съпричастност и топлина, тази сериал отдавна да е останал в историята. Как не разбраха до сега сценаристи и прочее, че ние искаме тях да гледаме! 🤔
Добре разделени, разделени, но трябва ли да запълват серията с ААА. То при тях дори история някаква не развиват. Айфер от цветарка изведнъж стана готвачка. От къде тръгват, накъде отиват не се знае. Фифи статистка. Не разбирам при толкова млади и хубави актьори, има толкава сюжетни линии за развиване, те се въртят около Сашо! 🤔
На мен Айдан лично не ми е смешна. Прекалено много си криви лицето и се присингьосва (тази дума сигурно за първи път я пиша в живота си 😀😀).
Виж бабата много хубаво играе, истинска злодейка!
Тук съм съгласна с Барборанка за предната серия, че Еда още се чудеше иска ли да е със Серкан или не? 🙄
Ми то тогава добре, че дойде бабата, че да се сети! Това, че се поддава на натиска на баба си е нормално. Много по-силни и властни хора са го правили в реалния живот. Това е слабото място на всеки човек-хората, които обича! За поведението на Серкан нямам забележки, във всички ситуации в последната серия постъпи като истински мъж, който знае как да обича.
Многа писах, нищо не казах! 😀
Лек ден момичета! 😘😘😘

# 158
Здравейте, момичета!💐

За миналата седмица сериала е на 10-то място по рейтинг в АВ и АВС1 .

# 159
Simple Smile

Напредването ни в соц. мрежи за изминалата седмица

# 160
  • Пришълец

Добър ден и от мен Hug

# 161
  • София
Чакаме Керем да си изпълни обещанията         
handemiyy  self 5

thebursin: ОК Ханде, предполагам, че ще направя колаж, наречен "позите на Ханде" (знам, че все още чакате) това е втората снимка.

handemiyy   @thebursin  Направи го за пръв път the bursin!!!

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 13:02 от БлагаВест

# 162
  • Кърджали
Това с обещаните пози не знам ще го доживеем ли 🤣🤣🤣🤣Ослушва се кат свине в папрат.
И май снимката след облога няма да я видим скоро. Сега пък Ханде упорства че онова не се брояло, не било честно. В последния лайф го водиха отново този спор 😂😂 Керем вика "Виж, аз загубих последният ни облог, излезнал и пях, а ти не си изпълняваш твоя" 😂😂
Това за добро утро и добър ден едновременно. Че нещо съм се разчисти Ла из вкъщи и почти не поглеждам телефона

# 163
  • Пришълец
Прихванали са от Серкан и Еда когато се занасяха с трите му желания, кое се брои и кое не Joy

# 164
Тези три желания са временно замразени, остават две. Но подозирам, че Еда ще трябва да "размрази" правото на Серкан за желания, чак, когато Серкан разбере, че е скрила от него за шантажите на бабата.

Гледам гривната на ръката на Еда, някой беше писал , че е същата като тази, която Серкан й подари, но аз не виждам висулките и сякаш е различна, но продължавам да се чудя дали е същата. Много ми се иска Еда да носи гривната...

Общи условия

Активация на акаунт