Направих това гифче от едно тяхно съвместно интервю по повод старта на сериала "Дъщеря ми" в Турция 

Обожавам това тяхно интервю - винаги ми носи добро настроение и усмивка. 

Затова реших да направя гифче да им се порадвате и вие. А някои път може да ви пусна и интервюто. 

Толкова са естествени, красиви и стилни всички - пълнят ми душата. 

Онче - много се радвам, че имаш план в бъдеще да изгледаш сериала "Дъщеря ми"!

Убедена съм, че много ще ти хареса. 

Когато решиш да го направиш само кажи и ще ти пратя на лично съобщение линка с епизодите на български.
Вече изпратих линка и на Нинка. Мисля, че на лично съобщение е най-добре. 

Нинче - и аз съм като теб. Когато ми хареса някой сериал си запазвам епизодите и си го гледам когато реша. Така правя и с "Дъщеря ми" - него мога да го гледам без да ми омръзне. Наистина е уникален.

Честит Рожден Ден и от мен на Али Гьозюширин - нашият прекрасен Тапар! Пожелавам му много здраве, щастие, любов и успехи. Много го харесвам ...

Феновете на Али/ Тапар са направили няколко клипа по случай рождения му ден. Давам ви линкове за 2 от тях - много са хубави:

https://www.instagram.com/p/CKhboIWnYZS/
https://www.instagram.com/p/CKhdAIbHEtt/
Най-новата снимка на Лейля Лидия е прекрасна - благодаря ти Юле!

Супер много й се зарадвах още, когато тя я пусна в инстаграма си - тази снимка носи такова спокойствие и позитивизъм. Лейля Лидия е много красива, а природата е невероятна. 

Когато преди 3 дни тя пусна снимката си - Буура веднага я хареса 

Харесаха я също Али, Севда и Хатидже - много се радвам ... 

Пускам скрииншот да видите, както и един скрииншот от една уникална снимка на Буура като Султан Меликшах, която той пусна наскоро. Лейля Лидия я хареса, както и Али/ Тапар - който дори писа на Буура, а той му отговори. Невероятни са - обичам приятелството им 

Благодаря ви за хубавите коментари и снимки.
За финал ви нося една невероятна снимка на Буура/ Меликшах заедно с актьорите в ролите на Хаджи и Камач - снимката е зад кадър от епизода, който излъчиха този понеделник в Турция! И тримата са страхотни - много ги харесвам ...

Пускам и една нова прекрасна снимка на котката на Лейля Лидия, която тя пусна в профила си - много е сладка...

За прекалено многото битки и гората, която вече всички познаваме и като че ли е единствената в Селджукската империя- също. Много са бойните сцени, да, като че искат да компенсират с това други неща. Аз лично ги преминавам бързо с помощта на мишката. Вече знам и кой как се бие от основните герои.
За сцената с камъка в главата- отвратително беше, даже не ми се пишеше за това.
И в новия трейлър има основно битки- кой, кого, защо, пълна бъркотия.
Ама в коя от битките- не се знае.