"Великите Селджуци", "Дъщеря ми" и актьорският екип след това - Тема 2

• 32 061
  • 528
  •   1
Отговори
# 120
Аз се чудех, дали този смут, който настава в държавата и състоянието на Меликшах, няма да са причина за идването на Беркиярук...
Мисля, че Зюбейде няма да пропусне тази възможност да го повика. Още повече знаейки, че има още двама претенденти за престола.
Нещо изостанах с новините покрай сериала.

Али/ Тапар ми е все по- любим Heart

# 121
Здравейте, момичета! Hug
Гостче, ще оцелее Меликшах, ще го излекуват добрита сърца и грижата в Канък, вълшебните билки на Турна и любовта на всички около него. Heart
Юле, идеята ти е много възможна! Това ако не е момента Зюбейде да извика Беркиярук- кой ще е! Още повече везирът и даде властта да се разпорежда в двореца докато и той самият е при султана. Ще видим, много вроятен  и напълно изпълним ход ще е. Hands Plus1

Ето трейлъра с руски превод.

https://vk.com/video-132999259_456247745

Още промо снимки към новата серия  излязоха днес.
Интересен контраст между костюмите на Теркен и Зюбейде.

Интервюто на Али с руски превод- 1 част.

Скрит текст:
ИНТЕРВЬЮ АЛИ ДЛЯ Posta 📌 Часть 1.

Журналист: Али, сейчас Вы играете роль Мелика Тапара, сына Меликшаха, в рейтинговом проекте от Trt1 «Пробуждение: Великие Сельджуки». Играть в таком проекте сложнее, чем в других?

Али: Конечно, это немного сложнее. Наши съёмки — сложный процесс, к которому необходима длительная подготовка. Помимо просто воплощения персонажа и его игры, нужно входить в отдельный процесс подготовки к боевым сценам, обучаться верховой езде, свободному владению мечом. Впрочем, в то же время, это и очень приятный процесс, благодаря нашему каналу, уважаемому продюсеру Эмре, моим старшим коллегам и друзьям на съёмочной площадке.

Ж.: Как именно происходит подготовка к съёмкам сцен со сражениями?

А.: С нами работает команда с мировым именем, привезённая из Казахстана — Nomad Stunts. Всему, что умеем, обучаемся лично у них и с ними. Перед каждой серией, как минимум, неделя тщательной подготовки и обучения. Но сейчас мы настолько усовершенствовали эти навыки, стали более профессиональными в них, что, конечно, процесс подготовки занимает всё меньше и меньше времени.

Ж.: Актёр, сыгравший в историческом проекте, сказал: «На самом деле, спустя некоторое время воплощения такого не экране, герой проникает в мой дух, и, вступи в драку даже со ста людьми, я чувствую, что ничего не произойдет». Правда?

А.: Я согласен… (Смеётся). Если вдуматься во всё это, то исторические костюмы и аксессуары того времени, воссозданой атмосфере той эпизоды, просто невозможно не пропустить это через себя, через свою душу. Это требует колоссальных усилий и затрат. И скоро эта периодическая работа влияет в большей мере, чем просто представление о характере героя. Появляется возможность словно познакомиться с по-настоящему яркими, индивидуальными чертами персонажа.

Ж.: Как работается с Эмре?

А.: О, это очень приятный, замечательный опыт. Он невероятно открытый человек. Эмре очень поддерживает каждого актёра, он большую часть времени проводит с нами, на съёмочной площадке. Обо всём происходящем он заботится лично, всё улаживает сам. Мне очень импонируют его взгляды и подход к работе в целом.

Ж.: Тапар — амбициозный и импульсивный персонаж. Есть ли у вас с ним схожие черты характера, вы похожи?

А.: Мы оба твёрдо и уверенно идём вперёд, к поставленным целями. Конечно же, у нас с ним есть какие-то черты, которыми мы похожи, но это точно не амбициозность и импульсивность. (Смеётся). Амбиции Тапара безграничны только из-за конкретной жизненной ситуации — необходимость бороться за престол, нужда воплощать потребности, о которых говорит жена.

Ж.: Значит, вы не заполнены этим?

А.: Если даже что-то и есть, то очень редко. Я почти не испытываю такого чувства, нет необходимости.

Ж.: Постоянные попытки Тапара доказать отцу, что он что-то из себя представляют, очень утомляют его. Но ведь это чувство присутствует и у большинства людей...

А.: Я почти никогда не пытался показать себя. У меня нет определённо образца для подражания, кумира, но есть вещи, в которых я хочу проявить себя в плане саморазвития, достичь каких-то определённых целей, которые я сам перед собой ставлю. Например, изучение международных отношений или стремление к гармонии внутри себя, к пониманию и ощущению себя. Но всё это без резкого перекоса в сторону, это становится для меня примером.

Ж.: Есть ещё одна известная поговорка. Говорят: «Что бы мужчины не делали, они всегда делают это только с целью произвести впечатление на женщину». Ты согласен с этим выражением?

А.: Не соглашусь. (Смеётся.) По крайней мере, могу сказать, что это никак не относится ко мне.

И аз се чудя, Юле, на извиращите снимки на нашите хора с посещаващи ги - явно началници. Grinning После прочетох, че в понеделник ТРТ1 имала юбилей и преди нашата серия ще пуска някакво тематично предаване. Та правили снимки от сетовете на всичките си проекти.

Ето още от височайшите посещения. Grinning

Това клипче е специално за Рокси и Нина, и за всички нас, разбира се- зад кадър на последната сцена на Лейла Лидия в сериала. Heart Само в Туитър го намерих, затова давам линк.

https://twitter.com/UyanisEkibi/status/1355142771921846278?s=20

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 21:24 от oncee

# 122
Здравейте! Благодаря ви за всички прекрасни снимки, клипчета, колажи и коментари. HugHugHug Винаги ви чета с голямо удоволствие. Revolving Hearts Феновете продължават да творят - ето поредния уникален колаж на Меликшах и Елчин. Обожавам тази сцена - двамата ми пълнят душата. HeartAnimal Heart Eyes CatAnimal Racehorse Великолепни Буура и Лейля Лидия - ролите на Султан Меликшах и Елчин Хатун им паснаха идеално. Брилянтни са във всеки един момент - във всяка сцена. Всички актьори от сериала са страхотни. Nature StarFlowers Four Leaf CloverSparkling Heart И въпреки огромната несправедливост от страна на сценаристите и продуцента - въпреки, че се подиграха с нас феновете на Мелчин и Лейля Лидия - едно нещо не може да ни отнемат и това са прекрасните спомени и невероятните моменти между Елчин и Меликшах в сериала. KissTwo HeartsKissing Heart Каквото и да си говорим между Султана и Елчин се зароди любов. HeartHeartHeart Истинска наслада е човек да ги гледа заедно. YumYumYum Така, че и аз ще продължавам да ви пускам по нещо с тях Stuck Out Tongue Winking Eye

А сега да си кажа мнението за 18-ти епизод на Селджуците. Изгледах най-важните неща и за мен най-интересни бяха последните минути с Меликшах. Hug В началото наистина ми дойдоха в повече гонитбите и битките в горичката, както и жестокостта на едноокия батанит, но поне накрая Сенджер го уби, та един гадняр по-малко. Sunglasses За Хасан Сабах и чудотворното му оцеляване след скока от скалата нямам думи - този излезе с много живота. Горкото конче загина (само в епизода де - в действителност кончето си е живо и здраво), но Сабах е жив - нали трябва да продължи да вреди. Angry Малко нереалистично ми беше това - след такъв скок ако оцелее човек трябва да лежи и да се лекува поне няколко дни, а Хасан Сабах толкова бързо се оправи, че даже накрая направи клопка на Сенджер заедно с Фейсал. Triumph Новата героиня Ливия и на мен ми се струва излишна - бандитка, която се появява навсякъде. От друга страна хвърли око на Сенджер и само ходи след него.  Ясно е, че ще създаде проблеми между Сенджер и Турна - дори вече го направи. Турна доста се подразни първо на отношението на Ливия към Сенджер, после и като ги видя вечерта. Но се надявам Сенджер и Турна бързо да преодолеят проблемите - и без това си имат достатъчно. Unamused Турна тъкмо беше щастлива, че баща й е съгласен да се омъжи за Сенджер и той й каза, че трябва да изчакат. Със сигурност няма да е малко време - и покрай Сенджер проблемите и враговете никога не свършват. Wink От друга страна забелязах, че Маркус също е харесал Ливия и интереса й към Сенджер със сигурност ще го разгневи още повече и омразата му към Сенджер ще нарасне неимоверно. Triumph

От друга страна Султан Меликшах го дадоха за около 30 минути в епизод от 2 часа и половина. Thinking Но поне в последните минути на епизода видяхме невероятни сцени на Султана на кон влизащ в поредната страхотна битка. Animal Horse Two HeartsDart Буура отново е уникален - какви изпълнения само. Особено много ми хареса как успя да избегне стрелата, която летеше към него и как Меликшах успя да се бие с ранената си ръка. Hands Clap Hands Clap Hands Clap За съжаление после пръснаха нещо в очите на Меликшах, на верния му човек Камач и на хората му. Оказа се силна отрова. Горкия Меликшах какво ли не му се случва напоследък. Sob

Въпреки това се справиха с тези гадняри и макар отровен Меликшах се качи на коня и тръгна с хората си, за са помогне на Сенджер. Hug В това време Хасан Сабах и маскирания Файсал заедно с една камара гадняри притиснаха Сенджер и част от приятелите му. Дори бяха заловили и държаха за заложник един от тях. Angry Гледам, че феновете в Турция се ядосват, че сценаристите ни били показвали как Султана ходи на битки с няколко човека охрана, докато батините и византийците и сега хората на Маркус са многобройни. Прави са - лошите все са повече. Rolling Eyes Много силен момент е появата на Меликшах при Сенджер - Хасан Сабах беше изненадан, но се зарадва когато видя, че Меликшах, Камач и хората на Султана започнаха да падат един след друг заради отровата. Disappointed Хората на Сабах убиха един от заложниците, а Фейсал метна нож в гърба на един от гологлавите приятели на Сенджер, но се надявам да не умре. Hands Pray Меликшах с последни сили се изправи и беше готов да се бие, за да помогне на Сенджер, но маскирания Фейсал го прободе със стрелата и покосен от отровата Меликшах падна на земята. Това е една от най-силните сцени за мен в сериала изобщо. Свалям шапка на Буура за брилянтното му изпълнение. Hands ClapHands ClapHands Clap Много силно беше и как Сенджер каза - татко, виждайки Меликшах на земята - веднага се втурна към него, а с последни сили Меликшах промълви - Синко! Браво на Буура и Екин - супер изпълнение. Animal RacehorseTwo HeartsHands Clap

Тук въпроса е защо Меликшах го нарече така - дали подозира, че Сенджер му е син или вече го обича като такъв и затова го каза! Най-вероятно второто, макар че и първото не е изключено. Wink

Според мен Меликшах няма да умре сега - макар, че ще е много зле заради отровата. Sob Явно в новия епизод ще видим Меликшах само на болничното легло и междувременно ще сънува как се вижда с баща си Алпарслан и той му говори различни неща. Heart Така ще видим отново този актьор в сериала след като ролята му приключи още в 1-ва серия. Hug Този постер на Меликшах и баща му Алпарслан е настина страхотен - затова ще го пусна отново. Sparkling HeartTadaAnimal Racehorse

Както стана ясно ще закарат Меликшах в селото Канък като най-близко. Sunglasses Там Башолу ще го види и ето как ще завъртят сюжета и около нея и тайната, която и без това е на път да излезе. Thinking Хаджи притеснен за живота на Султана ще се моли да се оправи и да му каже истината - и без това вече всичко е на път да се разкрие заради Зубейде. Rolling Eyes По отношение на Зубейде - аз не мога да я харесам и това е. За мен тази жена има скрити амбиции и планове - вярно сега не направи нищо грешно и накрая реши да каже истината на Султана, но има нещо в нея, което не ми допада. Rolling Eyes Ще видим дали съм права или не - но според прочетеното от историята и Теркен и Зубейде ще надживеят Меликшах. И двете ще се борят за престола чрез децата си и ще въртят интриги. Weary И нещо важно - от снимката зад кадър на Хатидже Шендил, която Ончето е пуснала става ясно, че Теркен също отива в селото. А от това едва ли ще излезе нещо хубаво - ако тя разбере, че Башолу е жива не мога да си представя какво би направила. Unamused Зубейде може и да има скрити мотиви, но мисля че не би посегнала на живота на невинна жена - но видяхме, че Теркен не би се поколебала да убие някого само и само да постигне целите си. А ако разбере коя е Башолу може да стане още по-опасна Disappointed От резюмето става ясно, че Теркен праща верния си слуга някъде - явно ще влезе в съюз с много опасни хора. Както се говори и в историята. Angry В резюмето пише и нещо друго: Какви събития ще се случат в Исфахан в отсъствието на Меликшах, който умира поради отровата, на която е бил подложен? Как ще предотвратят вълненията сред хората и армията? Confused В новото промо се видя, че Зубейде остава начело в двореца в отсъствие на Меликшах и няма да се поколебае да убие всеки, който се бунтува. Та тук си мисля и аз като Юлето - че ще реши да извика Беркиярук и ето ще се появи и първородния син на Султана. Stuck Out Tongue Winking Eye Интересното е, че още няма обявено име на актьор за тази роля - но може да го пазят като изненада. Те напоследък какво ли не сътвориха - та не бих се учудила. Особено след неприятната изненада, който ни поднесоха покрай заминаването на Елчин. Angry

Тези дни един от фотографите на сериала пусна няколко снимки на Елчин, а продуцентите ги лайкнаха. Нося ви още една красота с моята любимка. HeartDartWear Crown

Така ми се иска да върнат Лейля Лидия в сериала и пак да видим Елчин на бойното поле и близо до Меликшах. Hands PrayHands PrayHands Pray Но покрай всички тези височайши посещения на сета все повече се убеждавам, че излизането на Елчин си е решение на сценаристите, които изведнъж решиха, че ще се придържат повече към оригиналната история - съответно с влизането на Зубейде и борбата между нея и Теркен. Борба за власт, в каквато Елчин не би се впуснала. Тя е прекалено честна, смела и благородна. Далеч от нивото на новата Баш Хатун и Теркен. Disappointed Поради същата тази борба изкараха от сериала и майката на Меликшах. Сега всичко ще се завърти около битката между Зубейде и Теркен - кой от синовете на Султана да седне на престола. Sob Ще ви кажа защо мисля така - прочетох думите на министъра на Туризма и Културата при посещението му на сета на Селджуците:

Бях гост на снимачната площадка на поредицата "Пробуждане: Великите Селджуци", която носи важна част от нашата история на екраните. Simple Smile Семейството на TRT1, продуцента Емре Конук; Поздравявам целия екип, от декора до водещите роли за тази смислена и страхотна продукция.Wink

https://www.instagram.com/p/CKmIOtUgrOY/

И той е наблегнал на това, че този сериал носи важна част от тяхната история. Thinking Това ме наведе на мисълта, че дори първоначално замисъла да е бил друг и продуценните да не се придържаха толкова стриктно към историята, вече ще го правят по един или друг начин. Rolling Eyes Тук вече са замесени и министри, това е националната телевизия и прочие. Може да има и известен натиск. Thinking Разбира се това си е мое мнение, но за този рязък завой не намирам друго обяснение освен историята, в която предстои да видим борбата между Теркен и Зубейде. Unamused Видях, че става ли дума за историческа продукция в Турция и друг път се е случвало да правят подобни рокади и да махат главни актьори за сметка на сюжета. Това мернах при Великолепния Век - Кьосем докато се ровех. И става дума все за известни имена. Wink Но да се върна на Селджуците - Вероятно първо ще се разкрие тайната на Башолу - Султана трябва да научи истината. Затова вярвам, че сега ще се спаси - вероятно с помощта на Турна и лечебните й билки. Flowers Maple Leaf А и покрай новите снимки така ми изглежда, освен ако не са извикали Буура да се види с височайшите. Two Hearts Но лошото е, че започнаха ли с отровите - няма да мирясат. Особено като знаем, че в реалната история Султан Меликшах е бил отровен и от това умира. Disappointed На повечето места пише, че е отровен от Теркен. Но може тук да е от Сабах и батините - не знам. Ще видим какво ще измислят сценаристите. Мисля си, че с идването на Беркиярук малко по малко ще преминат към следващия етап от историята. А от там става ясно, че Тапар не е бил в добри отношения с Беркиярук - и след смъртта на баща им - Султан Меликшах и те ще водят доста битки по между си, същевременно и битките на Теркен със Зубейде. Тогава вероятно ще дойде време и за брака на Махмелек. Въобще Емре Конук ще има база за развиване на действието - как няма да се перчи. Пък и височайши особи го посещават. Stuck Out Tongue Winking Eye Извинете ме, но много му набрах и още съм му сърдита, заради начина по който постъпи, но че иначе е много талантлив и че сериала е страхотен - в това 2 мнения няма. Hug Много се радвам се, че сериала ни е толкова обичан и успешен. Актьорите го заслужават и подобни посещения сигуно ги радват ... Tada

Намерих един репортаж от новото посещение на сета - този път на Председателят на парламента д-р Мустафа Шинтуб! Simple Smile

https://twitter.com/i/status/1355924073570775045

Забелязах и друго - вече не изпращат актьорите, които напускат сериала със специални послания. Нямаше за Лейля Лидия/ Елчин, намаше за майката на Султана - Сеферие Хатун, нямаше за Коркут Бей, нямаше за помощницата на Елчин и за тази на Теркен, а сега нямаше и за едноокия батанит. Wink Явно след като не поздравиха Лейля Лидия за великолепното й предстовяне са решили да не рискуват и да не пускат за другите. Thinking Поне за тези нямаше - натам ще видим. Другите може и да пропуснат, но Лейля Лидия определено заслужаваше благодарност и признание. Angry Но ако решат да ни я върнат няма да им се сърдя. Blush

Онче  - специални благодарности за клипа зад кадър с Лейля Лидия! Hug Благодаря ти и за интервюто с Али/ Тапар - страхотен е. Личи си, че е научен да уважава хората - много е земен, което ми харесва. Heart Юле  - благодаря за новата снимка на Лейля, както и за тази на Али. Kissing Heart Нинка - благодаря и на теб за прекрасните снимки и информация. Heart ивман - радвам се, че отново се включи. Blush Гости - така е, до колкото разбрах не са се отказали от превода на сериала на български. Поне така ме увериха последния път - но доста се бавят с превода. Нищо, когато тогава - важното е да имаме. Излезе ли ще го пусна. Flowers Hibiscus

Сцената, в която Меликшах купи храна на кучето беше много хубава - невероятен е! Yum

И аз като вас много си харесвам Тапар - забравих да кажа, че супер много ми хареса сцената му в новия епизод, когато се изправи срещу византийския император. Достоен син на баща си. Hands ClapKissAnimal Racehorse

Снимките за новия епизод също са много хубави - и аз ви нося една нова на Сенджер! Невероятен е ... Sparkling HeartHands PrayHorse Racing

Мале пак написах роман - извинете ме. Stuck Out Tongue Winking Eye Намерих още интересни неща, но тях ще ви пусна в друг пост. Revolving Hearts Бъдете здрави ... Heart

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 01:57 от Roxis

# 123
Според Бирсен в поредицата влиза нов актьор- Атилган Гюмюш, който ще изпълнява ролята на брат на Султан Меликшах-  Мелик Текиш

Моето търсене доведе до тук Grinning

https://www.tv100.com/amp/camdaki-kiz-dizisi-icin-dugmeye-basild … r_impression=true

Става все по- заплетено Smirk

# 124
Малеее, само нов претендент за властта ни липсваше! Hushed
Ясно защо ще се появи този нов Мелик. Слухът за тежкото състояние на султана явно се разпространява и хищните птици започват да кръжат.
Потърсих информация за този брат, признавам си- набързо, че нямах много време, но засега нищо не намерих. Като съм по- свободна пак ще търся.
Очевидно обаче ще е отрицателен герой, то и по физиономията му личи. Grinning

Предполагам първият му сблъсък ще е със Зюбейде. По-нататък ще видим, но е ясно, че няма да му се зарадват Хаджи, Тапар, Сенджер, че и Теркен.  
Хайде, Меликшах, ставай още в тази серия! Heart

Тази вечер от 19,30 /турско време/ щял да е репортажът по ТРТ1 с кадри от сетовете на проектите им, не знам дали ще успея. После така или иначе ще качат всичко  в мрежата.

Малко снимки на едни сладури, нови. Blush

Ето този див европеец ни кани да гледаме серията. Grinning Той ми е най-забавен, така се кокори, ха ха Joy Падам от смях като ги гледам всички от пилотния отряд на Маркус, но този ми е фаворит.Joy

Хатидже също ни кани. Като гледам кадъра, пак се закъхарих за Махмелек. На кого ли ще я даде жадната и за власт майка... Pensive

Много покани има от каста, но ще добавя само този сполучлив кадър на най-пъргавия от баретите на Сенджер. Sunglasses

И една великолепно- красива  покана за серията от самия Арпаслан. Blush Animal Racehorse

Sign Triangular Flag On Post Връщам се да добавя нещо. Току що продуцентът- режисьор Емре Конук пусна туит, че ни очаква един от най-добрите епизоди за сезона. Ха да видим! Blush

Последна редакция: пн, 01 фев 2021, 18:27 от oncee

# 125
Здравейте и от мен! Благодаря ви за новините и снимките. Hug HugHug Аз идвам специално да ви пусна тази прекрасна снимка на моят любимец Берк Октай с Исмаил Еге/ Фейсал. Heart Eyes Flowers Four Leaf CloverAnimal Racehorse Снимката е от днес - Исмаил я пусна и много ме зарадва. Двамата с Берк са големи приятели - много са готини. А Берк е изключителен - красив, сладък и усмихнат ... Heart Heart Heart

Новата фотосесия на Буура и Екин е повече от невероятна. Те я снимаха още декември, но снимките ги пуснаха сега - много са готини и стилни. Ето още снимки, които намерих ... Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

И още 4 невероятни снимки от новата фотосесия на Али/ Тапар - страхотен е!!! HeartTwo HeartsHeart Eyes Приятно гледане на всички, които ще гледат сериала тази вечер. Hug

# 126
Момичета, гледах тук там онлайн, както и  откъси и обяснения в социалните мрежи. Общото впечатление е, че този епизод наистина е по- добър от предишните.
Разбрах основното, ама да не пускам спойлери. Grinning Ще чакам с нетърпение превода.  

Сега публикувам само откъса, който традиционно  дават след серията, че за друго нямам сила. Blush
Доколкото схванах, Меликшах иска да прави Сенджер бей на Канък.
Хайде, имаме  вече Сенджер бей! Grinning

# 127
  • Плевен / София

# 128
Здравейте момичета!
Още не съм гледала епизода..., за него друг път Smiley

Нашият талантлив Буура е пуснал новата си книга. Всичките издания са подписани от него и, това което ме впечатли най- много, чрез сканиране на някакъв QR код ще може да чуеш финала на историята от гласа на автора Thinking Sunglasses Heart Eyes Звучи доста интересно Sunglasses

https://twitter.com/i/status/1356627235420188677

Али Heart Eyes Heart

# 129
Здравейте, момичета Hug
Снощи изгледах епизода, но накрая вече много ми се спеше, та днес да споделя някои впечатления набързо. Blush

Започвам с началото- както и предполагахме, Арсланташ пристигна навреме, супер стана така. Хем ги спаси, хем вероятно така ще започне да връща доверието на султана. Беше интересно и друго- Сенджер се замисли за 2 секунди при предложението да отидат в Канък, но тревогата за живота на султана и негов баща надделя над  другата тревога- разкриването на тайната.
Да кажа колко се смях с Хасан Сабах Grinning То не че е смешно де, но какъв е "смелчак"- пръв се приготви да бяга, а през това време викаше на другите да нападат. Satisfied

Зюбейде показва могъщество и вярност. И  ми направи силно впечатление,  жените са равни с мъжете в тази династия, хайде- да не кажа равни, но с много права. Както пише в историческите справки- жените при селджуците са имали силно влияние, после при османците се променят нещата.
Физиономията на Таджимулк в сцената, в която Зюбейде  му показа кой кой е  беше  безценна. Joy
Зюбейде  се притеснява много от Сенджер, това също стана ясно. Не само защото е поредният наследник. Притеснява я силата на характера му, смелостта, може би това, че след като са били разделени толкова време с баща си, ще вземе да му стане любимец  
Писмото от другия кандидат за престола  също я напрегна, и правилно. Кой знае каква неприятност ще излезе от това.
Гевхер отново  залитна в нехубава посока. Готова е с Теркен да се съюзи, като че ли забрави на какво е способна. Изобщо, както подозирам от 1 серия, с тази снахичка ще имаме неприятности. Най-вече ми е жал за Тапар. И отношенията с братята му ще се опита да развали, кой знае още колко ще му пили на главата, кой знае в какви съюзи ще се намеси. Жадно за власт момиче, ако и да има хубави качества.
Харесва ми впрочем това, че при повечето герои /без византийците и кръстоносците Grinning/ има и хубави, и отрицателни черти. Ето, Гевхер е такъв пример- обича Тапар, грижи се за семейството, но е алчна за власт и свръх амбициозна.
Зюбейде- вярна, почтена, държи на Меликшах, даже не си помисли кой ще наследи в този случай, само за Меликшах и за държавата мислеше. Hands Clap Сложи два пъти Таджимулк на мястото му. Hands Facepunch Едновременно с това не пропусна да се надскача с Теркен.

Даже и при най-положителните герои има шарени черти на характера. Blush Ето например- Сенджер показа невъздържаност и  избухливост с Турна. Да, разбирам го, засегна се , че не му вярва, но можеше да не избухва така, без да я пита на нея пък какво и е. Хайде, ще го оправдаем с напрежението покрай цялата ситуация. Grinning Изобщо, това леко скандалче между тях изобщо не ме притеснява, то е част от опознаването и наместването на характерите. Grinning Ще се сдобрят бързо, при тях конфликтите не траят дълго, като мартенски сняг им минава сърденето.

Турна се представи много хубаво, ето, и султана спаси. Показа ум и находчивост, и вярност. Смело и интелигентно момиче, Тапар вече знае, че ще му става снаха, Башолу отдавна я харесва, остана султана- няма начини  той да не я одобри. Heart Eyes

Тапар милият беше много напрегнат, толкова, че изнервяше обстановката. Grinning Хубаво, че Турна запази самообладание.

Башолу. Heart Какви красиви сцени имаше с Меликшах! Сцената с меча! Heart Колко много казва тази сцена, браво! Топлите сълзи на Башолу и думите и, усещането за присъствието и отпуснаха душата и ръката на Меликшах. Heart

Разбира се, очакваше се че нещо ще попречи на идилията на Башолу и Меликшах- ама точно пък Теркен! Joy Ох, хич не ми харесва, че Махмелек върви по нейните стъпки, дано нещо я промени!
Да видим кой ще помогне на Башолу да не се покаже на Теркен. Или Турна, или другия лекар, или някой от   войниците ще влезе.

Обаче се питам- аз ли не разбрах или наистина не стана ясно защо Башолу се притеснява да я види Теркен. Доколкото си спомням Теркен не я познава. Пък кой знае...  
Или няма да я види Теркен- някой ще влезе, може пък Меликшах да извика Теркен, или нещо друго ще стане. Но тайната няма да се разкрие сега, така мисля.
Султанът в следващата серия предлага на Сенджер да стане бей на Канък, това означава че или не е разбрал, или е разбрал, но се опитва да го пази от двореца. Особено пък и ако  брат му, който очевидно е мераклия за трона е пристигнал.  Така хем ще го държи далеч от двореца, хем прави Канък нещо като седалище на селджуксите барети. Sunglasses

Да не пропусна нещо да споделя- хеле за пръв път видяхме нормално изглеждащ европеец. Joy
Този новият граф наистина има аристократичен вид и е чист. Grinning
Не че по- малко се забавлявам с Маркус Joy Каан Ташанер също се забавлява според мен и  чудесно го представя. Grinning Русото Барби е напълно безлична- и като персонаж, и като актриса. Никаква нужда няма от нея.

Днес има много снимки зад кадър. И Екин и Севда  имат обща снимка- отново майтапчийска. Grinning Севда е направила физиономия, подхождаща на сърдитата Турна. Grinning И  със закачка към  станалата вече знакова фраза на ТурСен "Какъв орел?" Joy И е с шлема на Андреас. Grinning

Ето ги и  тук с част от бандата. Grinning

Sign Triangular Flag On Post Момичета, тази вечер може да има трейлър.

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 16:49 от oncee

# 130
Здравейте! Нося ви прекрасните Буура, Лейля Лидия и Берен на корицата на най-новия брой на испанското списание Pronto! Както вече ви споменах сериала "Дъщеря ми" се превърна в най-гледаната турска продукция в Испания, оставяйки зад себе си и редица други техни родни сериали. Много се радвам. HeartHeartHeart "Дъщеря ми" е изключително качествена продукция, която продължава да жъне успехи във всички части на света. Сериала е безкрано обичан и успешен - хората са очаровани. Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart Аз също съм запленена от тази уникална история - актьорите са фантастични! Purple HeartKissing HeartRevolving Hearts Много се радвам за огромния успех на сериала по света. Буура, Лейля Лидия, Берен и останалите актьори го заслужават! Hands ClapHands ClapHands Clap

Рокси, непременно ще ти пиша, преди да започна "Дъщеря ми", но може да не е преди лятото. Blush
Много хубави клипове. Heart Eyes  И аз да помахам на тази великолепна тройка! Hands Open Hands

Разбира се Онче - когато искаш само кажи! HugHugHug Пък и живот и здраве лятото може да имаш повече време Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts Нинка - благодаря за снимките за успеха на сериала "Дъщеря ми" по света - картата със страни, в който сериала се излъчва и в които жъне успехи става все по-голяма. Това ме прави безкрайно щастлива. TadaTadaTada

Ето и една специална изненада - както знаете Лейля Лидия - нашата прекрасна Джандан от "Дъщеря ми" и Елчин от "Великите Селджуци" освен много красива е и невероятно талантлива. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Преди време стана дума за това, че известно време тя е учила музика в консерваторията и свири на редица инструменти. Нинка ни пусна прекрасни изпълнения на Лейля Лидия на пияно, а в Селджуците я видяхме да свири и на друг инструмент. Hands ClapHands ClapHands Clap Но вероятно малко от вас знаят, че освен всичко друго Лейля има и прекрасен глас - пее много хубаво и макар да няма записан албум или издадени песни съм гледала някои неини изпълнения в някои от продукциите й. Yum

През 2017 година някаква музикална група е направила инициатива - канили са различни актьори, които могат да пеят, за да запишат по една песен докато те им свирят. Notes Notes Notes  Главен инициатор и водач на групата е Емир Ерсой. Wink Една от поканените да пее е била и Лейля Лидия - тя е изпълнила песента Senden Daha Güzel - "По-красива от теб" Hands ClapHands ClapHands Clap Ето снимка на Лейля с музиканта Емир Ерсой зад кадър от записа на песента. Wink

Направих няколко снимки от клипа с изпълнението на Лейля - толкова е красива, усмихната и лъчезарна! Много й се радвам ... Heart Heart Heart

Ето видео с изпълнениено на Лейля Лидия специално за Нина, Ончето, Юлето и всички, които харесват моята любимка - надявам се да ви хареса! Kissing HeartKissing HeartKissing Heart  Насладете се на прекрекрасния й глас.Flowers Hibiscus Песента е много хубава, а Лейля пее невероятно ... HeartMicrophoneNature Star

https://www.youtube.com/watch?v=XC4JGtOHbNc&ab_channel=EmirErsoyVEVO

Много се възхищавам и на Буура и се радвам на успехите му! Той е уникален актьор, прекрасен човек и както се вижда страхотен писател. Sparkling HeartFlowers Four Leaf CloverBook Поздравявам го за новата му книга. Kissing Heart Интересна хрумка е това с кода - браво ... Hands Clap

На 28 януари пожелавайки Добро утро - Буура сподели снимка на сина му като бебе! HeartFlowers Palm TreeStuck Out Tongue Winking Eye Снимката веднага беше харесана от Лейля Лидия, Али, Екин, Севда, Хатидже и Исмаил от Селджуците, както и от Берен и Серхат от "Дъщеря ми"  Tada Tada Tada А Лейля Лидия, Берен и Хатидже дори му писаха под нея. Много им се радвам - ето скрииншот ... KissRevolving HeartsBlue Heart Малкия е голям сладур. Blush

# 131
  • София
Здравейте, мили момичета!
Прекрасни сте! Прочитам по няколко пъти постовете ви и много съм впечатлена.
Рокси, много ти благодаря за всичките новости, които си споделила. Аз също много се вълнувам когато научавам, че "Дъщеря ми" жъне  успех след успех в много скрани и то много заслужено. Браво на любимците ни!
Великолепната, красива и много талантлива Лейля Лидия

И Буура с издадената му нова книга:
 Един хубав плакат на другия ми любим сериал:

Хубава вечер момичета и бъдете здрави.

# 132
Здравейте отново и от мен Hug
Браво за успехите на "Дъщеря ми"! Hands Clap И за другите таланти на Буура и Лейля Лидия - писателски и музикален, също браво! Heart Eyes

Нося трейлъра за 20 епизод.  Както обикновено, и този първи трейлър е повече боен. Misc Hammer

# 133
  • Плевен / София

Нося трейлъра за 20 епизод.  Както обикновено, и този първи трейлър е повече боен. Misc Hammer

Битките вече ми идват в повече.....

# 134
Гостче, карай ги по-накратко бойните сцени Grinning

Започнаха да излизат снимки от новата серия, качвам някои.

Хайде и Зюбейде пристигна в Канък! Joy
Меликшах изглежда просто супер! Heart Eyes

Новият бей. Blush

Султанът в двореца.

Гълъбчетата вече си гукат. Kissing Face

Мама е доволна от снахичката. И как няма да е- хем искрено обича сина и, хем спаси любовта на живота и. Heart

Ами хубаво ни е момичето. Flowers Blossom

Големият брат, как искам вече да разбере, че има не само духовна, а истинска майка. Heart

Очакваме още картинки. Blush

Общи условия

Активация на акаунт