"Великите Селджуци", "Дъщеря ми" и актьорският екип след това - Тема 2

• 32 064
  • 528
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте момичета! Нося ви едни прекрасни, усмихнати и очарователни Буура, Лейля Лидия и Берен, които ни махат и ни поздравяват! HeartHeartHeart Направих това гифче от едно тяхно съвместно интервю по повод старта на сериала "Дъщеря ми" в Турция Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Обожавам това тяхно интервю - винаги ми носи добро настроение и усмивка. YumTwo HeartsNature Star Затова реших да направя гифче да им се порадвате и вие. А някои път може да ви пусна и интервюто. HugHeart EyesKiss Толкова са естествени, красиви и стилни всички - пълнят ми душата. Sparkling HeartFlowers Four Leaf CloverTada

Онче - много се радвам, че имаш план в бъдеще да изгледаш сериала "Дъщеря ми"! HeartTadaHands Pray Убедена съм, че много ще ти хареса. HugFlowers Four Leaf CloverPurple Heart Когато решиш да го направиш само кажи и ще ти пратя на лично съобщение линка с епизодите на български. Sparkling Heart Sparkling Heart Sparkling Heart Вече изпратих линка и на Нинка. Мисля, че на лично съобщение е най-добре. BlushBlushBlush Нинче - и аз съм като теб. Когато ми хареса някой сериал си запазвам епизодите и си го гледам когато реша. Така правя и с "Дъщеря ми" - него мога да го гледам без да ми омръзне. Наистина е уникален.HeartYumKiss

Честит Рожден Ден и от мен на Али Гьозюширин - нашият прекрасен Тапар! Пожелавам му много здраве, щастие, любов и успехи. Много го харесвам ... TadaBirthdayHeartHorse RacingHands Pray

Феновете на Али/ Тапар са направили няколко клипа по случай рождения му ден. Давам ви линкове за 2 от тях - много са хубави: HeartDartAnimal Horse

https://www.instagram.com/p/CKhboIWnYZS/

https://www.instagram.com/p/CKhdAIbHEtt/

Най-новата снимка на Лейля Лидия е прекрасна - благодаря ти Юле! HugRevolving HeartsHeart Супер много й се зарадвах още, когато тя я пусна в инстаграма си - тази снимка носи такова спокойствие и позитивизъм. Лейля Лидия е много красива, а природата е невероятна. Hands ClapFlowers Four Leaf CloverAnimal Racehorse Когато преди 3 дни тя пусна снимката си - Буура веднага я хареса Animal Heart Eyes CatNature FireHands Pray Харесаха я също Али, Севда и Хатидже - много се радвам ...  Kissing HeartTwo HeartsNature Star2 Пускам скрииншот да видите, както и един скрииншот от една уникална снимка на Буура като Султан Меликшах, която той пусна наскоро. Лейля Лидия я хареса, както и Али/ Тапар - който дори писа на Буура, а той му отговори. Невероятни са - обичам приятелството им Purple HeartHands PrayNature Fire

Благодаря ви за хубавите коментари и снимки. Hug Hug Hug

За финал ви нося една невероятна снимка на Буура/ Меликшах заедно с актьорите в ролите на Хаджи и Камач - снимката е зад кадър от епизода, който излъчиха този понеделник в Турция! И тримата са страхотни - много ги харесвам ... Blush Animal RacehorseNature Star

Пускам и една нова прекрасна снимка на котката на Лейля Лидия, която тя пусна в профила си - много е сладка... Animal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes CatAnimal Heart Eyes Cat

# 106
Здравейте отново Hug
Да, Гостче- за любовта се борят, така е...  Просто ми се иска да е друг вид борба в този сериал, не традиционната за турския дизи сектор. Blush
Рокси, непременно ще ти пиша, преди да започна "Дъщеря ми", но може да не е преди лятото. Blush
Много хубави клипове. Heart Eyes  И аз да помахам на тази великолепна тройка! Hands Open Hands
Още ми става весело като гледам каста на Селджуците как се  забавлява с навиците и езика на тялото през 11 век, в единия клип с Али точно този момент от интервюто са включили. Blush
Юле, за фантастичните моменти има доста обсъждания, наистина са такива. Hands Plus1 За прекалено многото битки и гората, която вече всички познаваме и като че ли е единствената в Селджукската империя- също. Много са бойните сцени, да, като че искат да компенсират с това  други неща. Аз лично ги преминавам бързо с помощта на мишката. Вече знам и кой как се бие от основните герои. Satisfied За сцената с камъка в главата- отвратително беше, даже не ми се пишеше за това.

Обаче се въоръжи с търпение Grinning  И в новия трейлър има основно битки- кой, кого, защо, пълна бъркотия.

Ето го, пуснаха го.

Отново са в гората- почти всички. Grinning

А султанът май прави тематичен  обзор на случващото се пред баща си /докато е в безсъзнание/. Blush

Турна скоро не се беше била, ето и я нея с хладно оръжие. Sunglasses Ама в коя от битките- не се знае. Grinning

Някои фенове предполагат, че този път може да видим рамо до рамо в бой  Тапар и Турна. Веднага разбира се си спомних за а Елчин и Тапар. Heart Eyes И много би ми харесало ново  сближаване на Тапар с  човек, който е важен за близък до сърцето му човек. Heart Eyes

Ще видим дали е така, наистина не е ясно кой с кого и кога се бие.Grinning
Сенджер е притиснал Таджимулк, това поне се видя.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 22:12 от oncee

# 107
  • София
Здравейте, мили момичета!
Сега най-после успях да прочета всичките ви постове и много ви благодаря за доставеното удоволствие.
 Всички сте прекрасни!
Рокси, браво за великолепните гофчета. Тъй като все още имам няколоко извънредни задължения ще пиша малко, но ще сложа снимката на  Лейля Лидия, която май е от вчера защото е при навалял сняг, а сигурно и още вали, защото е с чадър. / И моя поздрав е с чадър/

И един прекрасен афиш с рейтинга, който много ми хареса, а и не видях да го повтарям.

Хубава вечер, лека нощ и бъдете здрави.

Последна редакция: ср, 27 яну 2021, 22:49 от Nina NN

# 108
Буура и Екин на корица Heart

Фотосесията Heart

Последна редакция: чт, 28 яну 2021, 19:16 от Juliya07

# 109
  • София
Здравейте , момичета!
Юле, прекрасните са нашите "патрони" във фотосесията им, а и въобще. Разликата им е само 10 години в полза на Буура,  но в сериала са великолепни баща и син.  Това показва, че са много талантливи и се справят блестящо с ролите си.
Буура със замечтан поглед:

И красивата Лейля Лидия:
Хубава вечер и бъдете здрави.

# 110
Харизматични и магнетични Буура и Екин! Hands Clap
Много ми е интересно какво са казали в интервюто. Надявам се да се появи превод.
Лейла Лидия е наистина много красива.Flowers Cherry Blossom

Днес заместник министърът на културата и туризма е бил на сета на сериала и така получихме спойлери за следващата серия. Grinning Wear Tophat

Ето ги наредени барабар с гостенина в поселището на племето Канък. Sunglasses

И поседнали Smiley

И в двореца са го водили, но снимките от Канък показват, че Меликшах е там по някакъв повод.
В туитър започнаха  версиите. Пишат, че най-вероятно Сенджер и хората му са го отнесли там след отравянето, за да го лекуват, може би е по-близо. И ще стане интересно, ако вземе та се събуди още в поселището. Smirk
И също така има предположение, че Турна се е запътила към Канък точно с такава цел- да помогне на султана, нали вече спаси един отровен. И по пътя към поселището може да се случи тази битка, в която ще се намеси Тапар.
Това, разбира се, са само предположения, но Меликшах в Канък ще е факт в следващата серия. Blush

# 111

Радвам се и на двамата талантливи актьори!
Желая успех на сериала, защото в него не само тях харесвам. Кастът е направо супер!
С удоволствие го гледам, но с руски субтитри. Знам, че трудът е доброволен и може би има и други сериали, които са по-вълнуващи.
Благодаря за превода на български на епизодите! Flowers Hibiscus

# 112
С удоволствие го гледам, но с руски субтитри. Знам, че трудът е доброволен и може би има и други сериали, които са по-вълнуващи.

ивман, всички се принудихме да гледаме с руски субтитри Smirk
Има достатъчно вълнуващи сериали наистина, но рейтингите сочат, че нашият е в челните позиции сред тях. Така и не разбрах, защо не се превежда, както други...
Но сме доволни и на това, което имаме Hands Plus1
Щом го следиш ще ми е интересно да чета и твоите впечатления. Колкото повече мнения, толкова по- добре Simple Smile

аз планирам утре да догледам епизода и ще се включа по- адекватно с коментар Smirk

Баща и син Heart които пишат история Hands Facepunch

# 113
Yum Ще се включа! В момента гледам последната серия след маратона на 3 поредни.

# 114
  • Плевен / София

Преводачът се разболя от Ковид и от там се забавиха с преводите, но не съм чела да са се отказали....

# 115
HugЗдравейте, момичета! Hug

Излязоха снимки от предстоящата серия. Много са хубави. Освен, че потвърждават някои теории на феновете- като например, че Турна и Тапар ще се срещнат в гората и Меликшах може би ще бъде заведен в Канък, има и нови костюми, много хубави.  Някои фенове ги сравниха с костюмите от "Игра на тронове" Hushed

Тапар бил с цветовете на Таргариен. Blush

А Турна- на Тайрел. Blush

Аз не помня цветовете на родовете от Троновете, но че са много хубави костюмите- факт. И е супер, че Тапар ще помогне на снахичката. Blush

Ето го и Меликшах. Wear Crown

С Арпаслан.

Групата на Сенджер са притиснали някого. И Арсланташ е там. Значи наистина е възможно тай да пристигне на помощ в критичния момент от края на 18 серия.

Сенджер в поселището  Канък.

И една картинка, която много ме кефи Grinning

Харизматимният Каан Ташанер като автентичен злодей. Laughing

Хайде малко и в двореца да надникнем. Двубоят Хаджи- Зюбейде.

Озетът- руски превод.

Скрит текст:
Озет ✍🏻

Хасан Саббах заманил Сенджера в засаду, чтобы отомстить ему за смерть Рустема, Бехрама и многих других. Меликшах, который подоспел в последнюю минуту, чтобы спасти Сенджера из этой засады, был отравлен в результате договоренности Саббаха и упал на землю под действием этого яда.Сенджер прикрыл его собой,чтобы ему не навредили. Сможет ли Сенджер защитить Меликшаха от Фейсала и Саббаха? Кто их спасет из этой сложной ситуации?

С другой стороны, Теркен, которой удалось получить козырь в борьбе с Зубайдэ забеременев, предупредилТадж Аль Мулька о необходимости заключения новых союзов против Низам аль Мулька и Зубейдэ,чтобы стать сильнее. В результате чего, с каким опасным противником Тадж аль Мульк окажется на грани сотрудничества? Что он предпримет, чтобы в этот раз попасть в яблочко?

Сможет ли Хасан Саббах, которому удалось достать многие секретные документы сельджуков во время своей службы во дворце, доставить эти секретные документы графам крестоносцев, которые приняли меры по уничтожению сельджуков, и Маркусу, который напал на земли сельджуков? Удастся ли Сенджеру получить эти документы и предотвратить совместные действия Саббаха и Крестоносца?

Какие события произойдут в Исфахане в отсутствие Меликшаха,который при смерти из-за яда, которому он подвергся? Как предотвратить волнения среди людей и армии?

Последна редакция: пт, 29 яну 2021, 11:49 от oncee

# 116
Здравейте момичета!
Най- накрая изгледах епизода Grinning
Ами, аз съм го спряла точно преди най- интересното Stuck Out Tongue Winking Eye

Последвалите сцени след първоначалните схватки в гората, които ме изнервиха си бяха страхотни!
Разговорите на Зюбейде с Хаджи и Меликшах са ми фаворити. Башулу също е готова на всичко- стига жерви да става, каквото ще!
Сенджер и Турна, в капана на Ливия.
Сцената с Тапар и византийският принц в Куели ми е топ Heart Eyes
Да започна от нея...
Мноооого ми хареса Тапар- истински син на баща си Grinning

"Как ще сме равни?! Аз съм син на Султан Меликшах, а ти си византийски принц склонил глава пред нас!

В този момент си казах, че ако и Тапар го накара да коленичи ще припадна от смях Joy
Горкият принц, унижението му не свършва- първо бащата, сега сина накърниха гордостта му. За негово добро се моля да не се среща със Сенджер и Беркиярук Sweat Smile
Браво на Тапар!
Момчето впечатлява все повече и повече. Меликшах ще се гордее с него!

Ливия е безполезен герой според мен... Създаден, само за да създава драми между Сенджер и Турна. За момента присъствието и ми се вижда излишно. Най- малко, защото двамата влюбени си имат достатъчно главоболия и без нея.
Сенджер отново избра дълга си пред личното щастие. С две думи каза на Турна, че не може да мисли за сватба преди да реши проблемите си.
Разбирам го, мисля, че и Турна го разбира, но не си представям, че която и да е жена няма да се натъжи от подобен развой... При това Сенджер е магнит за проблеми и решаването им изглежда по- скоро невъзможно към днешна дата Smirk Тази тяхна драма породена от невъзможността им да са заедно към момента ми беше напълно достатъчна. Фръцливата константинополска принцеса ми идва в повече Stuck Out Tongue Winking Eye

Голямата тайна в нашата история ще бъде разкрита. Надявам се Султан Меликшах първо да оцелее Hands Pray Освен, ако вече не е разбрал...
Знаете, че отдавна смятам, че Меликшах има подозрения, но след разговора му със Зюбейде, като че ли съм убедена, че се усети...
Зюбейде се държеше странно и нетипично, а кой я познава по- добре от Султана. Гордата, самоуверена, смела и непреклонна жена, която никога не се страхува да изказва мнение, изведнъж се държа, като плаха ученичка. Видимо притеснена, колеблива и трепереща. Мислите ли, че Султанът не го забеляза? И целият този интерес към Сенджер... Беше повече от очевидно, че тя крие нещо, което я тормози.

Харесах Зюбейде!
В края на деня, тя е майка на първородния син и се опитва да си гарантира, че редът ще се спази.
Не знам, дали крои планове как да елиминира всички, които застрашават този ред, но за мен в този епизод тя не направи нищо грешно.
Направи ми впечатление също, че Хаджи се държеше доста уважително към нея и решенията и. Нямаше я тази тънка подигравка в тона и думите, които съм усещала в отношението му към Теркен.
Което ме навежда на мисълта, че може би Зюбейде наистина е друга класа... Което не означава, че няма да стане опасна, ако позицията на сина и бъде застрашена, но предстои да видим.
Истинската история сочи, че именно Низам ал- Мулк се е борил най- много Бериярук да наследи престола от баща си.

Като се сетя още нещо пак ще пиша Smirk
Малко снимки без сценичен грим Heart Eyes

Любимият Хаджи в различна светлина Heart
Сочи ни послание на тениската, но като не разбирам...

Двама герои от враждуващите лагери, единият, с когото се сбогувахме Simple Smile

Един, по- луксозен Арсланташ, реабилитацията на когото очаквам с нетърпение Heart

Любимият злодей Маркус в в по- приемлив вариант Heart Smirk

Усмихнат Файсал Smiley

Сладката ми Махмелек Heart
Кога ще го женим това момиче?! Sweat Smile

# 117
  • София
Добро утро, момичета!
Снощи до късно изгледах и последния епизод и очаквам с нетърпение следващия. Аз не гледам онлайн, защото чета с интерес вашите коментари, а след това и превода с  руските субтитри. Благодаря ви!
Едни прекрасни снимки, които много ми харесват:

Рокси, вярвам, че ще ти хареса публикацията на мексиканските фенове за "обиколката" на "Дъщеря ми" по Света:

Хубави почивни дни, момичета! До скоро и бъдете здрави!

# 118
Хайде на топлия фрагман 2 Misc Bomb

Всички са в Канък! Nature Fire

И като казвам всички, наистина е навалица, и Теркен е там! Grinning
Това не е скрин от фрагмана, Хатидже Шендил публикува тази снимка. Blush

# 119
  • Плевен / София
Сенджар коли наред...дано султана оживее....Чака ни силна серия отново...

Общи условия

Активация на акаунт