"Великите Селджуци", "Дъщеря ми" и актьорският екип след това - Тема 2

• 32 824
  • 528
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден денна Буура Birthday Balloon Heart

Пожелавам му здраве, семейно щастие, още много хубави книги и успешни проекти зад гърба!

Надявам се екипа на снимачната площадка да му спретнат изненада и да ни пуснат снимки днес Simple Smile
Хубав ден момичета Hug

# 181
И от мен честит празник на Буура ! Birthday
Има всичко- любов, прекрасно семейство, кариера, нека щастието да продължава да е винаги негов приятел! Heart Eyes

И аз очаквам да ни изнанадат с нови снимки и видео. Blush

Ето някои поздрави. Blush

https://twitter.com/bugulsoy/status/1363811465417883649?s=20

От жената на Буура- с малкото селджуче Two Hearts

# 182
Честит Рожден Ден на прекрасния Буура! TadaGift Heart Birthday Пожелавам му много здраве, щастие, любов, успехи, усмивки и хубави моменти с неговото семейство и приятели. Heart Heart Heart Той е невероятен актьор и изключителен човек - гордея се, че съм негова фенка. Two HeartsTwo HeartsTwo Hearts Не случайно е един от любимите ми актьори - винаги много земен, красив и талантлив. Блестящ във всяка роля. Много го обичам . Sparkling HeartFlowers Four Leaf CloverAnimal RacehorseNature StarBirthday

Ето една любима моя снимка на Буура заедно с Лейля Лидия и малката Берен зад кадър от партито за рождения му ден на снимачната площадка на "Дъщеря ми" на 22 февруари 2019! Sparkling HeartKissTada Тогава тримата празнуваха заедно - големи сладури са. Много им се радвам ... GiftAnimal Heart Eyes CatHeart

Благодаря ви за всички, прекрасни снимки, които сте пуснали по повод рождения ден на Буура! HugHugHug Всички са страхотни, но супер много ме впечатли снимката на Буура със сина му на коня - големи сладури са!!! Heart EyesRevolving HeartsAnimal Racehorse Много хубаво съобщение е написала жена му - пускам го с превод! Hands ClapHands ClapHands Clap Реших да пусна отново и самата снимка, но като скрийншот - много от приятелите и колегите на Буура я харесаха и му писаха под нея. Сред тях са Лейля Лидия - нашата прекрасна Елчин от Селджуците и Джандан от "Дъщеря ми", Тугай Мерджан / Уур от Дъщеря ми",  Али Гьозюширин/ Тапар, Йозге Йозпиринджи - Бахар от "Една жена", Башак Дизлер - съпругата на Къванч Татлъту и много други. Пускам, за да видите. Много се радвам, че всички те са уважили Буура. Sparkling Heart BirthdayTada

Честит Рожден Ден/ Добре че те има! Revolving Hearts Надявам се и Джем да е толкова честен, трудолюбив, решителен, дисциплиниран и уважителен човек като теб. Sunglasses

Нашият прекрасен Али/ Тапар също пусна снимка с Буура, за да го поздрави за рождения му ден! Снимката не е от днес, но двамата са страхотни. Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Много се радвам на тяхното приятелство Hands PrayFlowers Four Leaf CloverRevolving Hearts Поздрав за Буура отправи и неговия много добър приятел Серхат Теоман, с когото си партнират в "Дъщеря ми" и в други проекти. Animal Heart Eyes CatHands ClapKiss В реалния живот Серхат е годеник на Лейля Ферай, изпълняваща ролята на Гевхер в Селджуците. Серхат пусна снимка, на която той и Лейля Ферай са заедно с Буура и съпругата му. Снимката е от преди време - всички са невероятни ... BlushKissing HeartTada

Още една снимка зад кадър на Буура с детето, което ще изпълни ролята на малкия Тапар. Него ще видим в епизода тази вечер. Hug Hug Hug

Ето и няколко прекрасни колажи направени от феновете на Буура с негови снимки съответно от "Дъщеря ми" и "Великите Селджуци" - страхотен е ... Flowers HibiscusRevolving HeartsFlowers Four Leaf CloverTadaAnimal Racehorse

Направих и едно гифче от клипчето с Буура от сета на Селджуците днес - Великолепен Султан Меликшах!!! HeartHeartHeart

Феновете продължават да творят - още един страхотен колаж на Меликшах и Елчин!!! HeartHeartHeart

Значи в епизода днес се очаква появата на брата на Елчин - Кълъч Арслан. Султан Меликшах ще го освободи. Purple Heart Animal HorseHorse Racing Много се радвам - Меликшах ще изпълни обещанието, което даде на Елчин. Каза й, че при него - брат й е в сигурни ръце и когато дойде време ще го пусне. Wink Явно времето настъпи. Надявам се да споменат и за нея. Hands PrayHands Pray Hands Pray Интересно е да видим кой актьор ще влезе в тази роля - голяма мистерия е! Показват го само в гръб. Надявам се да е някой хубав и добър актьор.  Thinking

Надявам се и че Тапар ще се оправи - ще бъде интересно!!! Hands PrayHeart EyesHeart

# 183
Хубава серия беше, дано утре поне успея да я започна  с превод.

Ето го откъса от новата 23 серия.

Тапар май събра пъзела.

# 184
  • София
Здравейте, момичета!
Незаменими сте в изясняване на случващото се и коментарите ви. Ако не сте вие след като няма вече български субтитри, а само руски щях да бъда много затруднена. Благодаря ви.
Рейтинга от снощи.
Да се порадваме на Буура :

И една прекрасна Турна:
Хубав ден ви желая, до скоро и бъдете здрави.

# 185
Уаууу, излязоха още невероятни снимки на Буура и сина му от изненадата за рождения му ден на сета на "Селджуците" вчера!!! HeartHeartHeart Всички медии в Турция са отразили тази изненада - много се радвам. HugTwo HeartsAnimal Racehorse Пускам ви превод на статиите пуснати за Буура, както и снимките - от актьорите в сериала заедно с него е бил и актьора в ролята на Камач! Flowers Four Leaf CloverHands ClapBirthday Други актьори от сериала не виждам - но на една от снимките можете да видите и жена му. Flowers Hibiscus Буура е Великолепен. Малкия Джем е голям сладур ... Animal Heart Eyes CatTadaHorse Racing

Изненада за Буура Гюлсой на снимачната площадка на "Великите Салджуци"!TadaTadaTada

Буура Гюлсой отпразнува своя рожден ден на снимачната площадка на "Великите Селджуци" с изненада със семейството си. 🎂

Докато Гюлсой имаше емоционални моменти с тази изненада, синът му Джем стана център на вниманието на целия екип. След забавните моменти Гюлсой, заедно със семейството и колегите си, разряза тортата, която беше специално приготвена за него, с много снимки върху нея. Sparkling HeartNature StarBirthday

Бугра Гюлсой, един от главните актьори в сериала „Пробуждане: Великите Селджуци“, отпразнува 39-тата си година на снимачната площадка с изненадващ рожден ден. Най-голямата изненада за успешния актьор в тези моменти подготвена от екипът на сериала, беше участието на съпругата му Нилюфер Гюрбюз и сина му Джем. Hands ClapRevolving HeartsGift

Джем, който яздеше кон с баща си, стана център на внимание на снимачната площадка.
Horse RacingNature FireKiss

https://www.instagram.com/p/CLoLa4jJWA6/

https://www.instagram.com/p/CLoLYWfhX67/

Малката прекрасна Берен/ Ойкю от "Дъщеря ми" също честити рождения ден на своя екранен баща като пусна и тяхна снимка зад кадър от сериала!  Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart Супер готини и сладки са ... Kiss

# 186
  • София
Здравейте, мили момичета!
Бързам да споделя прекрасната новина: "Буура Гюлсой е един от артистите в Турция с най-разностранни таланти. Макар и известен най-вече актьор, той се изявява успешно и като писател, режисьор и сценарист. До момента има издадени два романа в жанра "фентъзи", носещи основно заглавие "Бедствие" (Kıyamet); написал е сценариите на успешните игрални филми "Квартал" (Mahalle), "Време за щастие" (Mutluluk Zamanı) и "Горчиво, сладко, кисело" (Acı Tatlı Ekşı); режисирал е театралната постановка "Прагма" (Pragma). В момента се подготвя за написване на сценарии за последния си роман."

Пожелавам му много, много успехи.

Хубав ден ви желая и бъдете здрави.

# 187
Здравейте момичета!
Снощи много късно гледах епизода, на места проспивах Grinning

Значи Меликшах не освободи Кълъч Арслан, а просто го използва за примамка... Аз така го разбрах...
Може и да го пусне сега, след като се разплати с Маркус. Има нужда от човек с твърда ръка в Анадола.
Много мистериозно го представиха, изобщо не ни показаха лицето му! А, чаках, чаках... Grinning В гръб изглежда внушителен!
Циркулират слухове, че Баръш Ардуч ще се присъедини към Селджуците Heart

Ако е вярно, да видим коя роля са му отредили- на Кълъч Арслан или Беркиярук Smirk
Мисля, че предпочитам Беркиярук... Ще се впише идеално, като брат на Тапар и Сенджер.
Ще ми е интересно да го видя в подобно превъплъщение Heart Eyes
Става доста звездно в нашата история Grinning

Не мога да повярвам, че Маркус бе покосен  от същото свещено копие, което разнасяше навсякъде Dizzy Face
Мисля, че и на него му беше трудно да повярва Grinning
Възгордя се той...
Рани тежко Тапар, вся смут сред селджуците и се помисли за велик. Принц Изакиус (дано изписвам правилно името) го остави да прави каквото си иска, защото му бил ценен.
Скоро и историята на Ливия ще приключи. Гордата девойка беше оставена на произвола от хора, на които разчиташе. Да си се прибира в Константинопол, и без това ми е безлична.
Ще ми липсва Маркус в цялата му прелест Grinning!
Сега очаквам с нетърпение нова порция злодеи Smirk

Какво ли ще направи Меликшах с въпросното копие?
Има данни, че по време на първия кръстоносен поход, при обсадата на Антиохия, то е открито от кръстоносците заровено в храма Свети Петър. Това върнало вярата на изтощените до смърт кръстоносци и те спечелили битката, въпреки многочислената турска армия...

Според мен актьорът изпълняващ Мелик Текиш, пасва идеално на персонажа. Харесва ми избора Hands V
Шамарът на Меликшах беше огромно унижение! Дори синът му се разплака...
С други думи, войната едва сега започва.
Много смешно ми стана, когато Текиш просъска на Сенджер- " Ти пред кого си мислиш, че стоиш? Аз съм Мелик!" Joy Joy Joy Толкова исках Сенджер да отвърне- " Значи ставаме двама" Joy
За съжаление, обаче, Сенджер е принуден да замълчи...
Мъчно ми е за него и Башулу, дори не могат да страдат спокойно за Тапар без да събудят подозрение.

Рокси да знаеш, че сценаристите четат твоите постове Joy
Думите на Сенджер към Хаджи, пред стаята на Тапар бяха точно копие на твоите Smirk

Зюбейде отново впечатлява!
Тази жена продължава да не стъпва накриво, а аз не спирам да го очаквам от нея Smiley
Дори Теркен ме изненада този път с искрената си загриженост към Гевхер и детето и!

Меликшах, както винаги повече от чудесен! Благодарности на Буура за прекрасното актьорство Heart
Беше, толкова трогателен в страха си да загуби Тапар, както и във вината, която го беше превзела, заради шамара. Каквото и да ни готви историята по нататък, за мен би било непреодолима загуба, ако Султанът умре!
Надявам се, че както пренебрегнаха фактите от историята и оставиха Меликшах жив до тази възраст, така и да сътворят бъдещето отново с негово присъствие.

# 188
Девойки мили, здравейте! Hearts
Прочетох с интерес постовете ви. Hug

Тези дни съм толкова кът с времето,  че още не съм изгледала с превод последната серия. Frowning Представяте ли си, аз! Satisfied Ама това е положението.

Обаче си спазвам дежурството по трейлъри. Grinning Ето го новия. Misc Bomb

Много интересен фрагман. Тапар явно е разбрал всичко, но доколкото схващам само ще преживява безкрайното си щастие  и няма да застраши майка си и брат си. Heart Exl
Гевхер!!! Rage
Моите гълъбчета си гукат. Heart Eyes
И наистина сценаристите четат феновете Grinning- ето ги и сълзите на а Сенджер Broken Heart

Последна редакция: ср, 24 фев 2021, 22:53 от oncee

# 189
Рокси, Нинче, нося ви подарък Heart

Хубав ден момичета!

# 190
  • София
Здравейте, мили момичета!
Юле, много ти благодаря за прекрасната Лейля Лидия. Имам чувството , че доста е променена, но е още по красива.
От мен един великолепен Тапар - като малък и голям.

https://www.instagram.com/p/CLtnNMMpCBB/
Под клипчето е написано: "Една от сцените в която оставих сърцето си".

Хубав ден и бъдете здрави.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 15:30 от Nina NN

# 191
Момичета, здравейте! Hug

Снощи изгледах епизода. Предимството на това ми закъснение е, че го гледах със субтитри. Grinning
Хареса ми почти всичко. И всеобщата любов на семейството и изобщо всички към Тапар, и женската солидарност, даже от Теркен, и доста други неща.
За сцената на майка и син просто нямам думи, само сълзи.Heart Толкова проникновено! Heart
Зюбейде ми се издигна много в очите. Реално тя помогна много за възстановяването, да не кажа спасяването на Тапар- присъствието на майка му се оказа решаващо, както и лекарят каза. Наистина силна жена, в последните серии мога само да я хваля, факт. Hands Clap
Даже Теркен прояви загриженост към Гевхер. Е, както видяхме от фрагмана, после ще последва съюз между двете Smirk, но засега не мога да си изкривя душата- за пръв път видях и у Теркен човечност.

Сцените на султана с Тапар бяха много силни.Heart Exl И много се радвам, че имаше флашбек и видяхме, че Меликшах е показвал любовта си към Тапар в детството и винаги. Пиша това, защото често чета критики към Меликшах, че едва ли не трябвало Тапар да е смъртно ранен, за да покаже бащината си обич. Изобщо не съм съгласна и затова се радвам, че видяхме сцената от детството. Винаги е показвал обичта си Меликшах към синовете си, по различен начин в деството и след това /11 век/, но го е правил. Просто Тапар е по-раним и се нуждае да вижда повече и по-често тази обич.

Много ми хареса сензитивността на Турна към Башолу, тя винаги се е отличавала с изключителна човечност, но към майката на Сенджер е особено чувствителна. Отношенията снаха-свекърва много ми допадат. Ще се разбират чудесно, намериха се точно като майка и дъщеря. Heart Decoration  
Обаче тази огромна доброта на Турна ще и изиграе лоша шега по отношение на помощник- доктора, към него май е добра до наивност.
Разбира се, това се дължи на уменията на батанитите да влизат с памук в душите на хората. Trollface Видяхме такъв пример и с начина, по който „добрият чичко“ Хасан Сабах Smiling Imp нахрани и обеща светли бъднини на бедната жена и децата и, и при търговците, раздаващи платове. Добре, че Газали усети накъде вървят нещата, умен човек. Много се радвам, че видяхме обединението им с Турна по въпроса с училището в Шелемзер.

За Текиш няма какво да говоря, за синчето му също. Човекът иска престол и това е. Не мога да повярвам на искреното му намерение да отмъсти за племенника си, ясно бе, че преследва други цели. А нафуканото му синче май много иска смъртта на Сенджер. Ами не е единствен, да се нарежда на опашката. Satisfied

Впечатли ме идеята и сцената за направата на нов календар. Помните ли, бях писала преди време за Омар Хаям и неговия календар, който е даже по-точен от Грегорианския. Ето точно за този календар става въпрос и се радвам, че правят такъв акцент на науката, техниката, астрономията и изобщо знанието. Hands Clap

Враговете. Не ми допадна как съвсем принизиха Маркус.Head Band Идеята да го направят и изнасилвач накрая просто бе излишна. Нямаше нужда от това. Какво ли са замислили за Ливия- дали ще си я изпратят по живо по здраво в Константинопол, защото вече няма нито войници, нито чичо, при който да стои в Шелемзар. Не че ми е много интересен образ, но се чудя дали няма да направят още един враг човек на селджуците- заради обидата и отмъщението. Но не ми се вярва, по-скоро някак ще продължат да я пришиват към батанитите.
Исакиос- ами какво да кажа, типичен византийски номер направи на всички. Smiling ImpТук уцелиха с образа. Просто класика- лукав византиец, както знаем от деца.
А аз като всички нямам търпение да разбера ще ни покажат ли Калъч Арслан или направо ще го изпратят в Анадола.  Номерът на Меликшах да направят засада на засадата бе много добър, браво.

Постът ми ще стане много голям, но излязоха и кадри  от новата серия.
Сватба ни очаква, момичета! BalloonНай-после! Wear Ring People Bride With Veil

Няма да слагам много снимки, че ще задръстя темата. Започвам с булката. Heart Eyes

Младоженецът я посреща. Revolving Hearts Свекървата сияе. Sparkling Heart

Щастливият младоженец. И Зюбейде е там.

И още нещо просто чудесно- брат до брата. Heartpulse

Влюбените- тази снимка е като илюстрация от приказка. Nature Sparkles

И аз като всички се чудя дали султанът ще поиска да бъде на сватбата и какво правим тогава. Smiley
На тази снимка си е в двореца.

Тук обаче къде е?

Има още снимки, и още ще излязат. Интересна серия ни очаква, както всяка впрочем. Blush

# 192
  • Плевен / София

Сватба ни очаква, момичета! BalloonНай-после! Wear Ring People Bride With Veil

Няма да слагам много снимки, че ще задръстя темата. Започвам с булката. Heart Eyes

Младоженецът я посреща. Revolving Hearts Свекървата сияе. Sparkling Heart

Влюбените- тази снимка е като илюстрация от приказка. Nature Sparkles

Най после и нещо хубаво за моята любима двойка

# 193
Онче, благодаря за снимките.
Турна е много красива булка Heart Eyes
Султанът сигурно няма да присъства, но си мисля, че може и да трогне с някакъв жест Сенджер по случай сватбата и от там да последва целуването на ръка и сълзите на Сенджер, които видяхме в трейлъра.

# 194
Здравейте,къде го гледате с превод,/не знам турски/аз го загледах по телевизия TRT 1 защото прочетох ,че участва  Буура Гюлсой и чакам да се появи ,а той с тази брада и дрехи е неразпознаваем,разгеле накрая от темата разбрах,кой е .

Последна редакция: пт, 26 фев 2021, 15:19 от Nаnа

Общи условия

Активация на акаунт