Пожелавам му здраве, семейно щастие, още много хубави книги и успешни проекти зад гърба!
Надявам се екипа на снимачната площадка да му спретнат изненада и да ни пуснат снимки днес

Хубав ден момичета

Пожелавам му много здраве, щастие, любов, успехи, усмивки и хубави моменти с неговото семейство и приятели.
Той е невероятен актьор и изключителен човек - гордея се, че съм негова фенка. 

Не случайно е един от любимите ми актьори - винаги много земен, красив и талантлив. Блестящ във всяка роля. Много го обичам . 

Тогава тримата празнуваха заедно - големи сладури са. Много им се радвам ... 

Всички са страхотни, но супер много ме впечатли снимката на Буура със сина му на коня - големи сладури са!!! 

Много хубаво съобщение е написала жена му - пускам го с превод! 

Реших да пусна отново и самата снимка, но като скрийншот - много от приятелите и колегите на Буура я харесаха и му писаха под нея. Сред тях са Лейля Лидия - нашата прекрасна Елчин от Селджуците и Джандан от "Дъщеря ми", Тугай Мерджан / Уур от Дъщеря ми", Али Гьозюширин/ Тапар, Йозге Йозпиринджи - Бахар от "Една жена", Башак Дизлер - съпругата на Къванч Татлъту и много други. Пускам, за да видите. Много се радвам, че всички те са уважили Буура.

Надявам се и Джем да е толкова честен, трудолюбив, решителен, дисциплиниран и уважителен човек като теб. 

Много се радвам на тяхното приятелство 

Поздрав за Буура отправи и неговия много добър приятел Серхат Теоман, с когото си партнират в "Дъщеря ми" и в други проекти. 

В реалния живот Серхат е годеник на Лейля Ферай, изпълняваща ролята на Гевхер в Селджуците. Серхат пусна снимка, на която той и Лейля Ферай са заедно с Буура и съпругата му. Снимката е от преди време - всички са невероятни ... 

Много се радвам - Меликшах ще изпълни обещанието, което даде на Елчин. Каза й, че при него - брат й е в сигурни ръце и когато дойде време ще го пусне.
Явно времето настъпи. Надявам се да споменат и за нея. 
Интересно е да видим кой актьор ще влезе в тази роля - голяма мистерия е! Показват го само в гръб. Надявам се да е някой хубав и добър актьор. 

Всички медии в Турция са отразили тази изненада - много се радвам. 

Пускам ви превод на статиите пуснати за Буура, както и снимките - от актьорите в сериала заедно с него е бил и актьора в ролята на Камач! 

Други актьори от сериала не виждам - но на една от снимките можете да видите и жена му.
Буура е Великолепен. Малкия Джем е голям сладур ... 

Супер готини и сладки са ... 

В гръб изглежда внушителен!

! 

Толкова исках Сенджер да отвърне- " Значи ставаме двама" 

Представяте ли си, аз!
Ама това е положението.
Ето го новия. 

- ето ги и сълзите на а Сенджер

Толкова проникновено! 

, но засега не мога да си изкривя душата- за пръв път видях и у Теркен човечност.
И много се радвам, че имаше флашбек и видяхме, че Меликшах е показвал любовта си към Тапар в детството и винаги. Пиша това, защото често чета критики към Меликшах, че едва ли не трябвало Тапар да е смъртно ранен, за да покаже бащината си обич. Изобщо не съм съгласна и затова се радвам, че видяхме сцената от детството. Винаги е показвал обичта си Меликшах към синовете си, по различен начин в деството и след това /11 век/, но го е правил. Просто Тапар е по-раним и се нуждае да вижда повече и по-често тази обич.
Видяхме такъв пример и с начина, по който „добрият чичко“ Хасан Сабах
нахрани и обеща светли бъднини на бедната жена и децата и, и при търговците, раздаващи платове. Добре, че Газали усети накъде вървят нещата, умен човек. Много се радвам, че видяхме обединението им с Турна по въпроса с училището в Шелемзер.

Идеята да го направят и изнасилвач накрая просто бе излишна. Нямаше нужда от това. Какво ли са замислили за Ливия- дали ще си я изпратят по живо по здраво в Константинопол, защото вече няма нито войници, нито чичо, при който да стои в Шелемзар. Не че ми е много интересен образ, но се чудя дали няма да направят още един враг човек на селджуците- заради обидата и отмъщението. Но не ми се вярва, по-скоро някак ще продължат да я пришиват към батанитите.
Тук уцелиха с образа. Просто класика- лукав византиец, както знаем от деца.
Най-после!

Свекървата сияе. 

Най-после!

Свекървата сияе.