"Великите Селджуци", "Дъщеря ми" и актьорският екип след това - Тема 2

• 32 850
  • 528
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, група Blush

Нали си казахме, че ще споделяме новини. Ето, нося две. Blush

Екин Коч ще се снима във фестивален филм през лятото. Партньор ще му е Селлахатин Пашали. Уф, хич не ми допада този актьор. Sunglasses Дано не обидя накого от вас, ако му е фен, но той е един от малкото, които не че нещо са ми направили, просто не ми харесва. Grinning

Ето за този актьор става въпрос.

И още една новина- Лейла Ферай, селджукската  Гевхер  и  добра приятелка на Буура Blush започва снимки в нов сериал- по корейска драма. Ето тиизера.

Стана ми интересно, мисля за видя как е първата серия и ако ми допадне, ще продължа.

# 391
  • Плевен / София
Здравейте, група Blush

Нали си казахме, че ще споделяме новини. Ето, нося две. Blush

Екин Коч ще се снима във фестивален филм през лятото. Партньор ще му е Селлахатин Пашали. Уф, хич не ми допада този актьор. Sunglasses Дано не обидя накого от вас, ако му е фен, но той е един от малкото, които не че нещо са ми направили, просто не ми харесва. Grinning

Ето за този актьор става въпрос.

И още една новина- Лейла Ферай, селджукската  Гевхер  и  добра приятелка на Буура Blush започва снимки в нов сериал- по корейска драма. Ето тиизера.

Стана ми интересно, мисля за видя как е първата серия и ако ми допадне, ще продължа.
Летен сериал ли ще е, или в зимният сезон?

# 392
Гостче, нещо средно. Blush
Снимките са започнали, а излъчването стартира към средата на юли, т.е. в средата на лятото, не като другите летни. А как ще продължи... нали знаеш, зависи от рейтинговия бог. Smirk

# 393
Ще участват и актьори като Долунай Сойсерт, Бестемсу Йоздемир и др.

# 394
Здравейте! Тези дни нямах възможност да пиша, за което се извинявам. Hug Благодаря ви за нещата, които сте споделили. Flowers Bouquet Аз отново започнах да гледам "Дъщеря ми" и вълнението ми отново е същото, че дори го гледам с още по-голямо удоволствие - невероятен сериал - блестящи актьори и уникална история. Буура, Лейля Лидия и Берен са Великолепни - останалите актьори също. HeartHeartHeart Препоръчвам го за пореден път на всички, които не са го гледали - няма да съжалявате. Revolving HeartsBlushNature Star Качват епизодите и на Нова плей - вече има първите 5. Давам линк по-долу в случай, че някой се интересува Animal Heart Eyes Cat

https://play.nova.bg/tvshow/my-little-girl/30

А сега ви нося нещо, което ви бях обещала - най-новото интервю с Лейля Лидия за испанските медии по повод големия успех на "Дъщеря ми" в Испания Purple Heart Това е второто интервю на Лейля за медиите там - направено е на 16 май 2021. Flowers Four Leaf Clover Щях да го пусна и по-рано, но стана това със Селджуците и реших да го отложа. Тези дни не успях, но сега го преведох и ви го нося. Kissing Heart Лейля Лидия говори прекрасни неща - за Буура, за ролите си в "Дъщеря ми" и "Великите Селджуци", за живота си, за хобитата си, за музиката, за спорта, за конете и за много други неща. Супер много ми хареса. Tada За пореден път се убедих колко невероятна е тя и като актриса и като човек. Гордея се, че съм нейна фенка ... HeartTwo HeartsWear Crown

Интервюираме Лейля Лидия Туутлу (Джандан в „Дъщеря ми“): за нейният партньор, предизвикателствата и мечтите й.

Родена преди 31 години в Германия и представляваща Турция в различни международни конкурси за красота, тя израства с традициите на двете страни, с които се чувства дълбоко свързана

https://www.vanitatis.elconfidencial.com/celebrities/2021-05-16/ … antena-3_3069679/

Тя е една от актрисите на момента в много страни, тъй като „Дъщеря ми“ е сред най-изнасяните сериали от Турция през последните години. Лейля Лидия Туутлу играе Джандан в този страхотен залог от Atresmedia за неделните вечери (водещ през април със средно 16,7% и 2,5 милиона зрители и измитащ всички за този месец май). Въпреки че най-запознатите с турската индустрия вече я откриха преди в „Сладко отмъщение“ (по Nova), което ни позволи да я видим в съвсем различен регистър. Лейля Лидия е родена преди 31 години в Германия и представлява Турция на различни международни конкурси за красота, наред с други, Мис Свят, след като беше избрана за Мис в страната си през 2008 г., Тя е дъщеря на турски баща и майка германка, което означава, че у дома тя е израснала с традициите на двете страни, с които тя се чувства дълбоко свързана. Обвързана години наред с Джейхун Ергин, от когото е наследила страстта си към бойните изкуства, тя отговаря на нашия въпросник на много плавен и сложен английски език, така че можем също да кажем, че няма да има езикови бариери за нея да започне международна кариера, ако има възможност. За нейното минало, настояще и бъдеще разговаряхме с Лейля Лидия Туутлу, която има многобройни проекти в ума си и мечтае да ги осъществи, както тя самата признава.
Heart

„Дъщеря ми“ жъне огромен успех в Испания, където се излъчва по Антена 3, както и в други страни. Смятате ли този сериал за преди и след в кариерата си? Blush

Вярвам, че всеки проект идва в точното време. „Дъщеря ми“ е един от най-специалните, над които съм работила. Фактът, че е привлякъл толкова голям интерес и е обичан от толкова много хора ме прави много щастлива. Sparkling Heart

Работите отново с Буура Гюлсой, какво бихте казали/ откроили за него? Blush

Имахме възможността да работим заедно по различни поводи и проекти. Той е професионалист, с когото обичам да работя. Heart

Кое беше най-голямото предизвикателство при изиграването на ролята ти на Джандан в „Дъщеря ми“? Връзката между Ойкю и Демир е много вълшебна. Blush

Въпреки че Джандан произхожда от богато семейство, връзките между тях са много отслабени и достигат точка на пречупване поради трагично събитие. С тази голяма скръб и чувството за вина, което тя е носила от много малка, тя е трябвало да порасне бързо. Джандан напуска дома си много млада и работи, за да се издържа и отдавна е сама. Тя няма на кого да се довери, затова е изградила стени, за да се предпази от външния свят. Универсалността на персонажа е, че Джандан има едновременно студено и силно отношение към хората и е жена с майчински чувства, която се грижи и изпитва състрадание. Hug

Основната тема на сериала е малко момиченце, което намира баща си и се опитва да поддържа добри отношения с него. „Дъщеря ми“ накара ли ви да мислите за собственото си бъдеще, да създадете семейство и да имате деца? Thinking

Мисля, че това доведе до промяна в отношенията ми с децата и моята перспектива. Накара ме да видя най-майчината част от себе си. Също така осъзнах, че децата могат да бъдат засегнати от най-малките неща и че тези събития могат да окажат огромно влияние върху тяхното развитие. Що се отнася до нашата история, отглеждането на дете като самотен родител е голяма отговорност и детето се нуждае само от чувството за семейство. Hug

В последно време сте работили по друг телевизионен сериал „Пробуждане: Великите Селджуци“. Какво можете да ни кажете за вашия характер? Simple Smile

Сериалът е за Селджукския султанат и аз изиграх персонаж на име Елчин, който е много различен от всички, които съм играла досега. Това беше основната причина да приема тази работа. След като губи баща си и брат й е заловен, тя става глава на група номади. Тя е силна, умна, смела и яростен войн. Тя е много горд и решителен човек, който не иска да се връща назад, каквото и да се случва. Animal Racehorse

Какви проекти имате в бъдеще? Simple Smile

Винаги мисля и мечтая за героите, които искам да играя, и смятам, че по някакъв начин те в крайна сметка се срещат с мен. Уверявам се, че всеки герой има нещо, което ме принуждава да се различавам от предишните. Ще избера следващия по тези критерии. Flowers Hibiscus

Имате 2,5 милиона последователи в Instagram. Взаимодействате ли много с феновете си? Какво мислите за социалните мрежи? Simple Smile

Социалните медии са нещо, което използвам за бизнес. Смятам, че те са от полза за работата. Ние като поколение сме свидетели на период, в който социалните мрежи не са съществували и на друг, в който всичко се е превърнало в социални мрежи. Не отделям много от свободното си време за тях и дори има моменти, когато не ги използвам, което ме кара да се чувствам психически по-здрава. От друга страна, обичам да контактувам с хора, които ме следват и подкрепят, да споделям техните мисли и коментари за нашата работа и да ги чета. Мисля, че те намаляват разстоянията между нас и ни сближават. Revolving Hearts

В Испания сте известна и със „Сладко отмъщение“, което се занимава с грешките, които сме допуснали и за които понякога трябва да носим отговорност. Има ли нещо, за което съжалявате в миналото и с което се гордеете особено? Thinking

Мисля, че не трябва да се чувствате виновни за миналите си преживявания, защото именно онези дела от миналото са ни довели до настоящето. Трябва да се помирим със себе си, независимо дали сме направили нещата правилно или не, и да се приемем такива, каквито сме. Hands Clap

Знаем, че подкрепяте УНИЦЕФ и че се грижите за световните проблеми. Какви са причините, с които сте се ангажирали и как мислите, че можете да помогнете на другите, след като сте публична личност? Simple Smile

Можем да достигнем до масите чрез социалните медии и това ни дава възможност да станем ефективни фигури, поради което е важно да станем модел за подражание. Вярвам, че можем да предадем важно послание, ако използваме тези платформи по правилния начин. Hands Pray

Родена сте в Германия. Ходите ли често там? Следвате ли някаква немска традиция у дома? Simple Smile

Израснала съм и с двете култури. Поради тази причина традициите на двете страни винаги са присъствали много в моето семейство. Аз също ходя в Германия всяка година. Hug

Изучавали сте немски и немска литература в Истанбул. Какви са вашите предпочитания в тази област? Бихте ли помислили да напишете роман, както направи Буура? Blush

Обичам да чета книги и намирам това преживяване за много ценно, особено в днешната дигитална атмосфера. Писателите и жанровете, които чета, се променят от време на време. Например има периоди, в които чета само романи, а в други започвам да чета поезия. Опитвам се да чета и на различни езици. Все още не съм мислила да напиша книга, но не мога да кажа, че няма да променя мнението си в бъдеще. Purple Heart

Една от страстите ви е музиката. Научихте се да свирите на пиано и цигулка. Все още ли практикувате? Blush

Започнах да свиря отново, когато бях много дълго време вкъщи в резултат на пандемията. Понякога трябваше да си взема „почивка“, когато имах натоварени сезони. Затвореността беше трудна за всички нас, но аз се опитах да прекарам времето си продуктивно, така че започнах да свиря на инструментите си. Musical Keyboard

Вие също обичате да яздите коне. Имате ли свой собствен? Simple Smile

Нямам коне. Притежаването на кон означава много отговорност и разбира се не знам много за него. Има много добри конеферми, затова предпочитам да отида до една от тях и да ги яздя там. Правенето на това сега е трудно в резултат на пандемията. Horse Racing

Тренирате бойни изкуства. Кога започна да го правиш и какво те привлече в тази сфера? Simple Smile

Приятелят ми е бивш борец. Интересът ми към тези изкуства започна от него. Трябва да помислим, че тези спортове са не само за борба, но и като система за самозащита. Вярвам, че бойните изкуства са много важни за жените да осъзнаят собствените си лични сили, да ги използват правилно и да развият самочувствие. Nature Star

Били ли сте някога в Испания? Simple Smile

Все още не съм имала възможност, но ще го направя, когато е възможно да пътувам. Flowers Four Leaf Clover

Тъй като говорите няколко езика, замисляли ли сте се някога да направите международна кариера? Simple Smile

Ако се появи правилният проект, разбира се, че мога да участвам и в международен. Wink

Имаш ли тайни за красота? Simple Smile

Тайните ми за красота са редовен сън, пиене на много вода и витаминни добавки. Също така използвам редовно слънцезащитни продукти и овлажнители. Промяната на възприятията ви за живота и това на другите също е много важно, защото може да направи хората красиви във всяко отношение. Wear Crown

Какви са вашите цели за в бъдеще, има ли конкретни, които бихте искали да постигнете? Simple Smile

Има някои неща, които искам и за които мечтая. Искам да развивам различни музикални проекти, да продължавам да участвам в проекти, които ми харесват и да стартирам нещата, които пиша. Бих искала също да пътувам много, когато възникнат правилните обстоятелства след тези тежки времена, през които всички ние преминаваме. Animal Kissing Cat

# 395
  • София
Привет!
Рокси, мила здравей! 
Хиляди благодарности за преведеното интервю с Лейля Лидия.
Почетох го с голямо любопитство и удоволствие. Великолепна е тази Лейля Лидия - като  актриса,  като визия, като човек и като сбор на  много таланти. Любима ми е:
Рокси, аз също отново гледам "Дъщеря ми" и то с много голямо увлечение. Прекрасен е сериала и за мен един от най-добрите турски.

Сега като се замисля установявам, че всички артисти /големи и малки/ са неповторими. Горещо го препоръчам на тези, които не са го гледали, а тези които са - те вече го гледат отново.
Лейля Лидия, като една много талантлива актриса, всяко преживяване - добро или лошо, радост или тъга,  преминава през душата й и се изразява в очите й.

Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.

# 396
И аз благодаря за преведеното интервю с Лейля.
Аз също гледам отново Дъщеря ми с най-голямо удоволствие.
Надявам се да бъде излъчен и другия сериал с нейно участие- Сладко отмъщение (Tatli Intikam).

# 397
Рокси, много благодаря! Hug Много е хубаво интервюто! Hands Clap
Ще го изгледам и аз "Дъщеря ми", като се поосвободя малко. Blush

# 398
  • София
Здравейте, мили момичета!
Видях една приятна изненада и бързам да я споделя с вас. Днес в Турция празнуват "Ден на бащата" / третата неделя на месец юни/. В тази връзка щастливия баща Буура и малкият му син са сложили прекрасни снимки:

Лейля Лидия поздравява баща си със снимка като малко момиченце:

Пожелавам ви хубав ден .
Бъдете здрави.

# 399
Днес Екин Коч е рожденик. Birthday

Първо му желая да е много здрав! Heart Той се раздава и не жали себе си на снимачната площадка, нека късметът е с него!
И много щастие в личен и в творчески план! Heart Exl

Чакам го в нови проекти.Blush

# 400
Здравейте приятели! Нося ви още няколко прекрасни снимки зад кадър от "Дъщеря ми". HeartHeartHeart Каквото и да кажа за този сериал ще е малко - колкото повече го гледам, повече ми харесва! YumFlowers Four Leaf CloverRevolving Hearts Великолепни и супер сладки Буура, Лейля Лидия и Берен - много ги обичам и не спирам да им се радвам Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Ето и едни нови невероятни снимки на Буура - той лично ги пусна преди няколко дни! Heart EyesTwo HeartsHeart Много ми харесва новата му визия - изглежда просто уаууу - много е готин ... KissNature StarNature Fire

И една нова невероятна снимка на Буура и семейството му от днес Sparkling HeartTadaHands Clap

Рокси, мила здравей!  
Хиляди благодарности за преведеното интервю с Лейля Лидия.
Почетох го с голямо любопитство и удоволствие. Великолепна е тази Лейля Лидия - като  актриса,  като визия, като човек и като сбор на  много таланти. Любима ми е:
Рокси, аз също отново гледам "Дъщеря ми" и то с много голямо увлечение. Прекрасен е сериала и за мен един от най-добрите турски.

Пожелавам ви хубав ден и бъдете здрави.
И аз благодаря за преведеното интервю с Лейля.
Аз също гледам отново Дъщеря ми с най-голямо удоволствие.
Надявам се да бъде излъчен и другия сериал с нейно участие- Сладко отмъщение (Tatli Intikam).

Рокси, много благодаря! Hug Много е хубаво интервюто! Hands Clap
Ще го изгледам и аз "Дъщеря ми", като се поосвободя малко. Blush

Нинка, Онче, mimchyyy9 - много се радвам, че интервюто с Лейля Лидия ви харесва! Нямаше как да не отразя прекрасните ви коментари. Страхотни сте ... HugHugHug Нинка - напълно съм съгласна с теб. Лейля Лидия е невероятна и като актриса и като човек - тя е любимата ми турска актриса. Sparkling Heart Харесва ми начина й на мислене, стила й на обличане. Особено в "Дъщеря ми" се облича с такива уникални дрехи и тоалети, че ми пълни душата. Animal Heart Eyes Cat Харесва ми, че и Лейля подобно на Буура е всестранно развита личност - от една страна пее и свири прекрасно. С нетърпение чакам да излезе най-новата песен, която тя записа наскоро. Microphone А в Селджуците видяхме, колко добра е тя и в язденето на кон и в стрелбата с лък и в бойните сцени - от интервюто стана ясно, че това не е случайно. Animal Racehorse А освен всичко друго помага и на нуждаещите се. Подкрепя и УНИЦЕФ - като стана дума ако си спомняте по време на пандемията и Буура беше пуснал снимка в подкрепа на Уницеф. Чудесно е, че  нашите любимци се ангажират с подобни инициативи. Възхищавам им се Hands ClapHands ClapHands Clap mimchyyy9 - дано някой ден пуснат и "Сладко отмъщение" в България. Hands Pray Онче - радвам се, че не си се отказала и когато намериш време ще изгледаш "Дъщеря ми". Само, че в Нова плей държат епизодите по 5 дни и ги махат - затова, когато решиш да гледаш ми пиши и ще ти дам друг сайт, където да ги намериш всички. Purple HeartFlowers BouquetAnimal Kissing Cat

Нинка - пуснала си прекрасни снимки на Буура за деня на бащата. Снимката на Лейля Лидия като малка с баща си е толкова сладка. Благодаря ти ... Flowers HibiscusKissing HeartPurple Heart

Онче - благодаря ти, че ни подсети за рождения ден на Екин! TadaTadaTada

Честит Рожден ден на Екин и от мен! Да е жив и здрав - винаги много обичан и щастлив. Пожелавам му още много успехи. Той е страхотен актьор. Удоволствие беше да го гледам в ролята на Сенджер в Селджуците ... HeartBirthdayTada

# 401
# 402
Здравейте! Минавам набързо, за да ви пусна 2 нови снимки на Али - Тапар. Много е готин. Предполагам, че на първата е заедно с приятелката си. Sparkling HeartHeart EyesFlowers Four Leaf Clover

Хатидже вече е с нова визия - подкъсила е косата си! Сега се наслаждава на почивката си заедно със съпруга си Бурак и сина им. Purple Heart

# 403
  • София
Здравейте, мили моличета!
Прекрасни са  постовете ви. Не пиша много сега, защото  от телефона ми е трудно и може да сбъркам някоя буква, но ще ме извините. Искам да споделя, че отново  започнах да гледам "Дъщеря ми"  /за кой ли път?/  и  отново с увлечение. Препоръчам ви  горещо. Няколко снимки ще се опитам да сложа, които ми харесаха и дано успея.
Чаровния Буура 
и Лейля Лидия /много е красива/
Всичко добро, бъдете здрави и до скоро.

# 404
Здравейте приятели! Днес излезе дългоочакваната нова песен на Лейля Лидия за албума на Емир Ерсой с песни от 1977! Heart Heart Heart Песента е много хубава, а изпълнението на Лейля е невероятно. Microphone Направо останах без думи - пускам си клипа отново и отново. Yum Лейля Лидия има толкова хубав глас - Великолепна е и пее фантастично. Гледам я и я слушам с голямо удоволствие ... Revolving HeartsHeart EyesTada

https://www.youtube.com/watch?v=0WnVn8l5zw4&ab_channel=EmirErsoyVEVO

Малко след О часа през нощта Лейля Лидия пусна линк за песента си - а веднага след това Буура я хареса, дори писа на Лейля под нея, за да я подкрепи. HeartHeartHeart Предварително тя беше обявила, че песента ще излезе на 25 юни - явно и той е чакал да я чуе и си личи, че много му е харесало изпълнението й. MicrophoneNature StarKissing Heart Супер много се радвам ... Sparkling HeartAnimal Heart Eyes CatNature Fire

Ето и скриншот с превода на думите й и отговора на Буура - пускам ги и иначе: Two Hearts

Лейля Лидия: Албумът на 1977 излиза вече на всички дигитални платформи. Толкова съм развълнувана People Dancer "Бяхме измамени" е една от любимите ми песни ... беше такова удоволствие да пея. Tada Благодаря ти скъпи Емир Ерсой ... благодаря на невероятните жени и музиканти в албума, златни ви ръце. Blush Приятно слушане на всички Hands Pray

Буура: Hands ClapNotesHeart

Нинка - благодаря ти за прекрасните снимки на Буура и Лейля Лидия! Flowers Bouquet Аз също гледам "Дъщеря ми" за пореден път - и всеки път удоволствието се засилва Sparkling HeartTadaTv Толкова красива човешка история  - изпълнена с прекрасни моменти. А за актьорите просто нямам думи - свалям им шапка - особено на това трио - моите любимци Heart Heart Heart

Общи условия

Активация на акаунт