"Великите Селджуци", "Дъщеря ми" и актьорският екип след това - Тема 2

• 32 069
  • 528
  •   1
Отговори
# 405
  • София
О, Рокси великолепна е Лейля Лидия! Много, много ти благодаря, че бързо, бързо ми покачи настроението на макс. Лейля Лидия за сетен път показва какъв голям талант е. Без да разбирам думите и смисъла на песента, но от изпълнението , от вложените чувства и искрящ поглед, ми стана разбираема и любима. Аз също продължавам да я слушам. Сега видях, че аржентинките са пуснали прекрасни фотоси.

Всичко добро и до скоро.

# 406
Браво! Hands Clap Поздравления за Лейла Лидия! Champagne
Освен че песента е много хубава, този стил на 70-те с лек хипарски уклон много и отива. Heart Eyes

# 407
Здравейте приятели! Нося ви една любима моя снимки на Буура и Лейля Лидия зад кадър от "Дъщеря ми" - толкова са готини, сладки, забавни и стилни. Невероятни младоженци. Heart Heart Heart

Ето и една уникална снимка на Буура и Берен зад кадър. Как хубаво са се прегърнали - много им се радвам. Големи сладури са Sparkling HeartHugHeart Eyes

О, Рокси великолепна е Лейля Лидия! Много, много ти благодаря, че бързо, бързо ми покачи настроението на макс. Лейля Лидия за сетен път показва какъв голям талант е. Без да разбирам думите и смисъла на песента, но от изпълнението , от вложените чувства и искрящ поглед, ми стана разбираема и любима. Аз също продължавам да я слушам. Сега видях, че аржентинките са пуснали прекрасни фотоси.

Всичко добро и до скоро.
Браво! Hands Clap Поздравления за Лейла Лидия! Champagne
Освен че песента е много хубава, този стил на 70-те с лек хипарски уклон много и отива. Heart Eyes

Нинка, Онче - много се радвам, че новата песен на Лейля Лидия ви харесва. HugTwo HeartsHeart Написали сте прекрасни неща - благодаря ви Flowers BouquetTadaKissing Heart Напълно споделям мнението ви - Лейля е Великолепна. Много е красива и сладка - определено й отива много в този стил от 70-те години ... Sparkling HeartAnimal Heart Eyes CatWear Crown Песента е прекрасна - бърза, хубава и ритмична. Личи си, че Лейля много се е забавлявала докато я е записвала. Notes Microphone Animal Racehorse През цялото време е толкова усмихната и лъчезарна. Тя за пореден път показа, че е невероятно талантлива и има прекрасен глас. Hands ClapNature StarPurple Heart

И аз направих малко стоп кадри с Лейля Лидия от клипа - дано ви харесат! Nature SunnyRevolving HeartsCamera

Нова прекрасна снимка на Буура и сина му Джем от вчера - играят си! BlushTwo HeartsHeart

И за финал една нова невероятна, летна и слънчева снимка на Хатидже със съпруга си Бурак и сина им. Heart Heart Heart Снимката е от преди няколко дни Nature Sunrise Тримата се наслаждават на почивката си - много са готини - уникално семейство ... Heart EyesRevolving HeartsAnimal Kissing Cat

# 408
  • София
Здравейте, момичета!
Рокси, много ти благодаря за напомнянето на великолепния сериал "Дъщеря ми".
Скрит текст:
Много трудно пиша с телефона, но те подпирам с малко, защото още съм в Панчарево и при тези жеги сигурно доста ще сме там.
Видях в ИГ един плакат от списание Hurriyet Kelebek , в който явно рекламират песните на Лейля Лидия. Ако някой може да го преведе ще е интересно.

Скрит текст:

Скрит текст:
Ох докато ги кача три пъти се редактирах.
Хубава вечер, момичета и до скоро.

Последна редакция: нд, 27 юни 2021, 19:53 от Nina NN

# 409
  • Варна
Не мога да повярвам как ме завладя този сериал Дъщеря ми.
Аз сериали и филми не сядам специално да гледам, телевизора е пуснат като фон, ако случайно нещо ме грабне без това да е целта така....
Та отдавна не се беше случвало, дават си там някви сериали, но отдавна не ме беше доковал някой......

Влязах тук да си сверя часовника както се казва, явно е харесван сериал......

# 410
Добре дошъл/а в темата Danny_J! Hug Много се радвам, че сериалът "Дъщеря ми" ти харесва. Revolving Hearts Можеш свободно да коментираш епизодите или моментите, които са те впечатлили в нашата тема. Flowers Hibiscus Аз гледам "Дъщеря ми" отново и удоволствието се засилва всеки път. Purple Heart Други момичета в темата също го гледат отново. Hands Clap Бих се радвала заедно да обсъждаме сериала. "Дъщеря ми" наистина е много харесван сериал - превърна се в един от най-продаваните и успешни турски сериали в света - тотален хит в цяла Латинка Америка - Аржентина, Колумбия, Перу, Чили, Еквадор, Мексико и т.н., също и в Сащ, Испания и много други страни по света. Tada Tada Tada Сериала е много истински, много докосващ - историята е невероятна и завладяваща - актьорите са уникални. Те не играят, а буквално живеят с ролите си. Възхитена съм ... HeartHeart EyesHands Clap Буура, Лейля Лидия и Берен са Великолепни като Демир, Джандан и Ойкю. Revolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts Останалите актьори също са страхотни - Тугай Мерджан като Уур, Серхат Теоман като Джемал, Синем Юнсал като учителката Севги, малкия Мертджан, баба Мюфиде - всички ... BlushBlushBlush Ето малко снимки зад кадър. HeartNature SparklesYum

Не мога да повярвам как ме завладя този сериал Дъщеря ми.
Аз сериали и филми не сядам специално да гледам, телевизора е пуснат като фон, ако случайно нещо ме грабне без това да е целта така....
Та отдавна не се беше случвало, дават си там някви сериали, но отдавна не ме беше доковал някой......

Влязах тук да си сверя часовника както се казва, явно е харесван сериал......

Благодаря ти за хубавото включване! Flowers Bouquet Винаги си добре дошла в темата ни ако искаш да коментираш сериала, да питаш нещо или просто да четеш! Hug Това е един от най-най-най любимите ми сериали. В него има от всичко - смях, любов, драма, екшън. TrophyTwo HeartsAnimal Racehorse Всеки един епизод е супер вълнуващ и натам става дори още по-интересно. TadaTadaTada

Нинка - благодаря ти за статията с Лейля Лидия! Снимката й в списание Hurriyet Kelebek е прекрасна - Лейля е толкова красива и усмихната! Heart Heart Heart До колкото разбрах пише за албума с песни от 70-те години, който Емир Еркой е издал. В него участие са взели няколко известни турски актриси, които изпълняват различни песни на Сезен Аксу - сред тях са Лейля Лидия Туутлу, Седа Бакън, Гьокче Бахадър, Белчин Билгин, Ханде Субашъ и др. Microphone

От това, което видях най-гледаната, слушана и успешна песен е тази на Лейля Лидия - много се гордея с нашата любимка! Неверояна е и има прекрасен глас. И аз си пускам песента й отново и отново ... NotesTwo HeartsHeart Eyes

Ето и една нова невероятна снимка на Буура, която той пусна от онзи ден - страхотен е ... Blue HeartAnimal Heart Eyes CatHands Pray

Пожелавам ви хубав и успешен ден! Бъдете здрави Flowers Four Leaf CloverHugRevolving Hearts

# 411
Здравейте! Скоро не съм ви посещавал, но преди малко ми попаднаха две нови снимки във връзка с новия сезон на Селджуците и ги споделям с вас. Най-вероятно и Фахрие Евджен ще вземе участие в сериала. Надявам се да бъде Сеферие Хатун на младини. Биха били добра двойка с Баръш Ардуч, според мен.

# 412
Благодаря ти за информацията относно новият сезон на "Селджуците" PGGP - то това си е направо нов сериал. Sunglasses Изцяло нов актьорски състав - с нови сценаристи и т.н. Пожелавам успех на Баръш и Фахрие - те са много добри актьори. Дано само не съжалят, че са се хванали да работят с продуцента Емре Конук! Thinking "Пробуждане: Великите Селджуци" приключи - новият сезон или по-скоро новия сериал ще носи името "Алпарслан" в главните роли на който влизат Баръш Ардуч и Фахрие Евджен. Wink Аз лично едва ли ще гледам този сезон - след отвратителното отношение на продуцента към актьорите от "Великите Селджуци", след неуважението, което показа както към зрителите, така и към актьорите си - не благодаря. Disappointed Емре Конук говореше какво ли не, а всичко се оказа лъжа. Изобщо не ми се захваща пак с него. Angry Видях, че в темата за Баръш ще коментират сериала "Алпарслан", вероятно в темата на Фахрие и Бурак също.  Те имат много фенове и зрители няма да липсват. Дано имат успех - актьорите нямат вина за глупостите на продуцента. Flowers Hibiscus

Това са Великите Селджуци - Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда, Хатидже и Али! Без тях не би било същото ... Sparkling Heart

И като стана дума за "Селджуците" да кажа нещо относно финала, защото така и не го направих. Stuck Out Tongue Winking Eye Радвам се, че не убиха Меликшах. За мен финала е отворен, а така аз сама мога да си напиша продължението без да се налага да чакам глупостите на Конук. Revolving Hearts Затова поне съм му благодарна. Hands Pray Въпреки нещата, които пишат в историята имаше и много разлики в сериала - така, че аз за себе си ще си напиша друго продължение на историята на Меликшах - продължение, в което Меликшах и Елчин отново се събират и са щастливи заедно. Animal Horse YumSparkling Heart

Много съм щастлива, че Турна също остана жива - роди прекрасно момиченце на Сенджер и тримата са щастливи заедно! Sparkling HeartTadaFlowers Four Leaf Clover

Върнаха Башолу в двореца, за да получи признанието и уважението, което са й отнели. Hands Clap Много се радвам - но за мен това не значи, че тя ще бъде с Меликшах - да изпрати го на битка, но преди това това правеха и Зубейде и помощниците на Меликшах - включително Камач. Аз не чух да казва ясно, че избира която и да е. Stuck Out Tongue Winking Eye Битката между селджуците и византийците беше епична- Меликшах и синовете му Тапар и Сенджер спечелиха и вдигнаха селджукското знаме в замъка Куели. Sparkling Heart Накрая Меликшах даде на синовете си да упраляват различни райони и те заминаха с жените и децата си. Сбогуването им беше тъжно - Меликшах много хубаво ги прегърна и там пак ни показаха пръстена му от Елчин. Wear Ring

Накрая Меликшах отиде на гроба на баща си Алпарслан и Хаджи реши да му разкаже историята на баща му. С това историята на нашите Селджуци приключи - натам вече като нов сериал ще показват историята на "Алпарслан" Rolling Eyes

Аз поздравявам от сърце Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда, Хатидже, Али и останалите актьори - бяха блестящи!!! Hands ClapHands ClapHands Clap

А феновете на Буура и Лейля Лидия не спират да правят клипове с моменти между Меликшах и Елчин. За повечето фенове на сериала - това е жената за Меликшах . за мен също! Ето 3 прекрасни клипа с тази уникална двойка Sparkling HeartHeart EyesKiss

https://www.youtube.com/watch?v=Vdw92ORoK58&ab_channel=SWORLD

https://www.youtube.com/watch?v=SnSIUiYwxqk&list=LL&inde … annel=RGCreations

https://www.youtube.com/watch?v=balOybH-VyA&ab_channel=TheOldTurks

Елчин Хатун и Султан Меликшах са и винаги ще бъдат любимата ми двойка в "Пробуждане: Великите Селджуци". Буура и Лейля Лидия имат невероятна химия. Всичките им сцени са уникални. HeartHeartHeart За мен финалът на сериала е отворен - така че си представям, че след като Тапар отиде в Анадола, Елчин ще се върне и ще бъде с Меликшах, за да му помогне да управлява Шелемзар или Куели. Hands PrayDartHorse Racing Знаем, че Меликшах изпрати Елчин в Анадола да брани границите им, защото имаше доверие само на нея. Сега когато Тапар отива там тя може да се върне и да е близо до Меликшах. Hands Pray Той ще има нужда от верни хора до себе си - а Елчин освен невероятна жена е и страхотен войн. Знаем как млати всички гадняри. Hands Facepunch Това, че Башолу се върна в двореца, не означава, че тя ще е с Меликшах. Wink За мен Меликшах беше най-щастлив в моментите си с Елчин - когато Елчин беше с Меликшах, усмивката озаряваше лицето му, а в очите му се четеше любов. Heart EyesTwo Hearts Kiss Това не се случи нито с Башолу, нито със Зубейде и Теркен - поне не и според мен. Wink И Елчин, и Меликшах са живи - всичко е възможно в бъдеще. До края на сериала Меликшах носеше пръстена, който му подари Елчин - пръстенът е символ на връзката им, на доверието между тях. Не случайно до края наблягаха на него. Nature Sparkles И така, след като оставиха финала отворен, си представям как ще се промени историята и Елчин и Меликшах един ден ще бъдат отново заедно. Hands PrayRevolving HeartsHeart Това е моето продължение - поне мога да помечтая. Но с отворения финал всеки може да направи свое. Hug

Надявам се, че не съм ви отегчила. Желая ви приятна и спокойна вечер Flowers HibiscusNature FireRevolving Hearts

# 413
  • София
Здравейте, мили момичета!
Рокси, какво отекчение????? Ти така прекрасно си сътворила заключителния сценарий, че пожелах веднага да ги гледам.
Вярвам, че отново ще имаме великолепни преживявания с любимите актьори и актриси в нови проекти. За мен също "Пробуждането на селджуците" завърши и каквото продължение да има, няма да е същия сериал. Нека да е по хубав сериала, ама нада ли , защото за мен нашите селджуци са недостигаеми в тази сюжетна линия. И като съм започнала да пиша  - да споделя, че гласувах за тях в темата за турсите сериали и който ги харесва и не е още да побърза. Буура с прекрасния си син и съпруга, които почиват през лятото.
Хубава вечер и бъдете здрави.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 20:08 от Nina NN

# 414
И аз гласувах, Нинка🥰
Рокси, прекрасно продължение на нашия сериал!😍🌹
Напълно съм съгласна- Селджуците свърши, това, което  предстои е просто един нов сериал.

# 415
Здравейте! Ето един страхотен постер на сериала "Дъщеря ми" пуснат в Перу! HeartHeartHeart В момента там върви повторното излъчване на сериала и феновете са много щастливи. Heart EyesTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover За пореден път "Дъщеря ми" е на първо място по рейтинг там, оставайки далеч зад себе си всички други сериали. Hands ClapTadaPurple Heart Супер много се радвам ... Animal Heart Eyes Cat

Нося ви и едни нови прекрасни снимки на Лейля Лидия, Буура и Берен - изключителни са! Sparkling HeartBlushAnimal Racehorse SunglassesKiss

Али/ Тапар също пусна нова невероятна снимка - много е готин! Sparkling HeartSparkling HeartSparkling Heart

Моят любимец Берк Октай с кучето на Исмаил Еге/ Файсал - много сладка снимка. Берк е страхотен. KissHeart EyesSparkling Heart

Ето самият Исмаил Еге с нова визия - супер е ... Purple Heart

Рокси, какво отекчение????? Ти така прекрасно си сътворила заключителния сценарий, че пожелах веднага да ги гледам.
Вярвам, че отново ще имаме великолепни преживявания с любимите актьори и актриси в нови проекти. За мен също "Пробуждането на селджуците" завърши и каквото продължение да има, няма да е същия сериал. Нека да е по хубав сериала, ама нада ли , защото за мен нашите селджуци са недостигаеми в тази сюжетна линия. И като съм започнала да пиша  - да споделя, че гласувах за тях в темата за турсите сериали и който ги харесва и не е още да побърза.
И аз гласувах, Нинка🥰
Рокси, прекрасно продължение на нашия сериал!😍🌹
Напълно съм съгласна- Селджуците свърши, това, което  предстои е просто един нов сериал.

Нинка, Онче - благодаря ви за прекрасните думи! Много се радвам, че моят сценарии за продължението на Селджуците ви харесва! HugFlowers BouquetPurple Heart И аз гласувах в темата за нашите любими Селджуци - за мен каквото и да правят в бъдеще няма как да стигнат нивото на Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда, Хатидже и Али - те са незабравими и недостижими. Animal RacehorseFlowers Four Leaf CloverHeart

Намерих и един невероятен колаж на Султан Меликшах и двамата му прекрасни и смели синове Сенджер и Тапар! Фантастични са ... Sparkling HeartTadaHands Clap

Радвам се, че всички сме на едно мнение, че това което подготвя Конук си е съвсем нов различен сериал. Hug

Само информативно да кажа, че в сериала "Алпарслан" - Фахрие ще играе ролята на Акча Хатун, което значи, че няма да играе ролята на майката на Меликшах - Сеферие Хатун. Thinking Не знам коя е Акча Хатун - вероятно първата жена на Алпарслан и Емре Конук е решил да започне с нея, което значи че героинята на Фахрие едва ли ще играе през всичките предвидени сезони. Rolling Eyes Явно и сега Конук стартира с интересна двойка Баръш и Фахрие, но после ще я разкара и ще докара друга актриса да поеме ролята на майката на Султан Меликшах - Сеферие Хатун. Знаем, колко е била важна тя - и в нашия сериал я видяхме. Sunglasses Това едва ли ще се хареса на феновете, но знаем че на Емре Конук не му пука особено за тях и си прави каквото иска. Точно затова не смятам да му гледам новия сериал. Triumph Все пак актьорите не са виновни и аз пожелавам успех на Баръш и Фахрие - те са много добри и талантливи актьори. Kissing Heart

А ние си имаме нашите прекрасни Селджуци и те ще останат в сърцата ни. Purple Heart

# 416
Рокси, с удоволствие четох поста ти! Hug
Момичета, нали си казахме, че ще споделяме новини за каста на сериалите, които обичаме.
Снимките на филма на Екин вървят. Hands Plus1
Излезе втория тийзър на новия сериал на Лийла Ферай. Пускам го, може да ви заинтригува. Аз мисля да погледна как е в началото, пък по-нататък ще видим. Някъде прочетох, че би могъл да бъде сравнен с "Жена" и "Дъщеря ми", та ме заинтригува. Blush

# 417
  • Плевен / София

Прочетено във ФБ....
Започнаха снимките на новия сериал „Може би някой ден“ / „Elbet Bir Gün“ от компанията Most Yapım, в който Синем Унсал и Екин Коч  ще играят главните роли

# 418
Записвам се,да Ви следя!!!

# 419
  • София
Здравейте мили, момичета!
usmivkata20, добре дошла при нас!
Днес реших да споделя с вас, какво гледам в момента. Ще се радвам да ми препоръчате и нещо ново.
Първо : "Дъщеря ми" за кой ли път и отново намирам все  интересни и стойностни моменти. Великолепен е сериала! Това е снимка от тържеството при приключване на снимките:
Гледам отново и "Доктор Чудо". Препоръчам го горещо.  Пиша тук за него защото там играе и прекрасната учителка на Ойкю - Синем Юнсал, но вече като великолепна лекарка.
Започнах да гледам "Сладко отмъщение" - нищо не зная за този сериал, но скоро разбрах, че там играе Лейля Лидия и Фуркан Андъч, който също харесвам. Не зная дали ще ми хареса сериала, но за сега продължавам. Видях една снимка на двамата със "Златна пеперуда" и вероятно са награждавани, но ще го проверя.

Ще завърша с най-новите снимки на Буура с малкия му син. Забавляват се, а малкият  държи хвърчило /хвърчилото не се вижда, защото лети/
Пожелавам ви хубави и прохладни дни. До скоро.

Последна редакция: сб, 10 юли 2021, 18:05 от Nina NN

Общи условия

Активация на акаунт