Всичко добро и до скоро.

Поздравления за Лейла Лидия! 

Написали сте прекрасни неща - благодаря ви 

Напълно споделям мнението ви - Лейля е Великолепна. Много е красива и сладка - определено й отива много в този стил от 70-те години ... 

Песента е прекрасна - бърза, хубава и ритмична. Личи си, че Лейля много се е забавлявала докато я е записвала.
През цялото време е толкова усмихната и лъчезарна. Тя за пореден път показа, че е невероятно талантлива и има прекрасен глас. 

Снимката е от преди няколко дни
Тримата се наслаждават на почивката си - много са готини - уникално семейство ... 

Много се радвам, че сериалът "Дъщеря ми" ти харесва.
Можеш свободно да коментираш епизодите или моментите, които са те впечатлили в нашата тема.
Аз гледам "Дъщеря ми" отново и удоволствието се засилва всеки път.
Други момичета в темата също го гледат отново.
Бих се радвала заедно да обсъждаме сериала. "Дъщеря ми" наистина е много харесван сериал - превърна се в един от най-продаваните и успешни турски сериали в света - тотален хит в цяла Латинка Америка - Аржентина, Колумбия, Перу, Чили, Еквадор, Мексико и т.н., също и в Сащ, Испания и много други страни по света.
Сериала е много истински, много докосващ - историята е невероятна и завладяваща - актьорите са уникални. Те не играят, а буквално живеят с ролите си. Възхитена съм ... 

Буура, Лейля Лидия и Берен са Великолепни като Демир, Джандан и Ойкю. 

Останалите актьори също са страхотни - Тугай Мерджан като Уур, Серхат Теоман като Джемал, Синем Юнсал като учителката Севги, малкия Мертджан, баба Мюфиде - всички ... 

Ето малко снимки зад кадър. 

Винаги си добре дошла в темата ни ако искаш да коментираш сериала, да питаш нещо или просто да четеш!
Това е един от най-най-най любимите ми сериали. В него има от всичко - смях, любов, драма, екшън. 

Всеки един епизод е супер вълнуващ и натам става дори още по-интересно. 

До колкото разбрах пише за албума с песни от 70-те години, който Емир Еркой е издал. В него участие са взели няколко известни турски актриси, които изпълняват различни песни на Сезен Аксу - сред тях са Лейля Лидия Туутлу, Седа Бакън, Гьокче Бахадър, Белчин Билгин, Ханде Субашъ и др. 

Изцяло нов актьорски състав - с нови сценаристи и т.н. Пожелавам успех на Баръш и Фахрие - те са много добри актьори. Дано само не съжалят, че са се хванали да работят с продуцента Емре Конук!
"Пробуждане: Великите Селджуци" приключи - новият сезон или по-скоро новия сериал ще носи името "Алпарслан" в главните роли на който влизат Баръш Ардуч и Фахрие Евджен.
Аз лично едва ли ще гледам този сезон - след отвратителното отношение на продуцента към актьорите от "Великите Селджуци", след неуважението, което показа както към зрителите, така и към актьорите си - не благодаря.
Емре Конук говореше какво ли не, а всичко се оказа лъжа. Изобщо не ми се захваща пак с него.
Видях, че в темата за Баръш ще коментират сериала "Алпарслан", вероятно в темата на Фахрие и Бурак също. Те имат много фенове и зрители няма да липсват. Дано имат успех - актьорите нямат вина за глупостите на продуцента. 

Радвам се, че не убиха Меликшах. За мен финала е отворен, а така аз сама мога да си напиша продължението без да се налага да чакам глупостите на Конук.
Затова поне съм му благодарна.
Въпреки нещата, които пишат в историята имаше и много разлики в сериала - така, че аз за себе си ще си напиша друго продължение на историята на Меликшах - продължение, в което Меликшах и Елчин отново се събират и са щастливи заедно.

Много се радвам - но за мен това не значи, че тя ще бъде с Меликшах - да изпрати го на битка, но преди това това правеха и Зубейде и помощниците на Меликшах - включително Камач. Аз не чух да казва ясно, че избира която и да е.
Битката между селджуците и византийците беше епична- Меликшах и синовете му Тапар и Сенджер спечелиха и вдигнаха селджукското знаме в замъка Куели.
Накрая Меликшах даде на синовете си да упраляват различни райони и те заминаха с жените и децата си. Сбогуването им беше тъжно - Меликшах много хубаво ги прегърна и там пак ни показаха пръстена му от Елчин. 

За мен финалът на сериала е отворен - така че си представям, че след като Тапар отиде в Анадола, Елчин ще се върне и ще бъде с Меликшах, за да му помогне да управлява Шелемзар или Куели. 

Знаем, че Меликшах изпрати Елчин в Анадола да брани границите им, защото имаше доверие само на нея. Сега когато Тапар отива там тя може да се върне и да е близо до Меликшах.
Той ще има нужда от верни хора до себе си - а Елчин освен невероятна жена е и страхотен войн. Знаем как млати всички гадняри.
Това, че Башолу се върна в двореца, не означава, че тя ще е с Меликшах.
За мен Меликшах беше най-щастлив в моментите си с Елчин - когато Елчин беше с Меликшах, усмивката озаряваше лицето му, а в очите му се четеше любов. 
Това не се случи нито с Башолу, нито със Зубейде и Теркен - поне не и според мен.
И Елчин, и Меликшах са живи - всичко е възможно в бъдеще. До края на сериала Меликшах носеше пръстена, който му подари Елчин - пръстенът е символ на връзката им, на доверието между тях. Не случайно до края наблягаха на него.
И така, след като оставиха финала отворен, си представям как ще се промени историята и Елчин и Меликшах един ден ще бъдат отново заедно. 

Това е моето продължение - поне мога да помечтая. Но с отворения финал всеки може да направи свое. 

В момента там върви повторното излъчване на сериала и феновете са много щастливи. 

За пореден път "Дъщеря ми" е на първо място по рейтинг там, оставайки далеч зад себе си всички други сериали. 

Супер много се радвам ... 

И аз гласувах в темата за нашите любими Селджуци - за мен каквото и да правят в бъдеще няма как да стигнат нивото на Буура, Лейля Лидия, Екин, Севда, Хатидже и Али - те са незабравими и недостижими. 

Не знам коя е Акча Хатун - вероятно първата жена на Алпарслан и Емре Конук е решил да започне с нея, което значи че героинята на Фахрие едва ли ще играе през всичките предвидени сезони.
Явно и сега Конук стартира с интересна двойка Баръш и Фахрие, но после ще я разкара и ще докара друга актриса да поеме ролята на майката на Султан Меликшах - Сеферие Хатун. Знаем, колко е била важна тя - и в нашия сериал я видяхме.
Това едва ли ще се хареса на феновете, но знаем че на Емре Конук не му пука особено за тях и си прави каквото иска. Точно затова не смятам да му гледам новия сериал.
Все пак актьорите не са виновни и аз пожелавам успех на Баръш и Фахрие - те са много добри и талантливи актьори. 

Препоръчани теми