- аз пристигнах в темата заради Селджуците. Пишех дълги и напоителни постове
, сега по-рядко се появявам, защото, както вече знаем, Селджуците ги финалиризира "гениалният" продуцент.
Знам, че отдавна не съм писала, но вече ще съм по-редовна.
Нинка - и аз като теб продължавам да гледам любимият ми сериал "Дъщеря ми". И удоволствието се засилва всеки път. 

Тук е момента да кажа, че всеки един фен на "Дъщеря ми" е добре дошъл в темата - може спокойно да коментира епизодите - независимо дали гледа сериала за първи път или повторно.
Онче - радвам се, че "Дъщеря ми" остава в плановете ти. Сигурна съм, че няма да съжаляваш, а буквално ще се влюбиш в този сериал, както и в актьорския състав и историята. 

Когато стигнеш до него кажи и ще ти дам линк, където да намериш епизодите на български.
Ето малко снимки зад кадър с актьорите от "Дъщеря ми" 

"Пробуждане: Великите Селджуци" беше невероятен сериал - всички тук го гледахме с удоволствие.
Сезон 2 ще си е вече отделен сериал със съвсем нова история и съвсем нов каст. Продуцента се подигра и с актьорите и със зрителите си. Затова сме му много ядосани и повечето от нас се отказаха да гледат историята на "Алпарслан" - иначе Баръш и Фахрие са прекрасни актьори и съм сигурна, че ще се справят отлично.
Серхат играе също в сериала"Дъщеря ми" - препоръчвам ти го в случай, че не си го гледала.
Сериала е уникален - много човешки и реален. Историята е невероятна, а актьорите са фантастични. В главните роли са Буура Гюлсой и Лейля Лидия Туутлу, както и малката прекрасна Берен Гьокйълдъз. Но ролите на Серхат Теоман и Тугай Мерджан са също изключително важни и интересни. По-горе можеш да видиш снимка на Серхат от този сериал ... 

Засега нямам много време да гледам сериали онлайн, но ако намеря бих го погледнала - в една друга тема случайно попаднах на резюме за сюжета на въпросния сериал. Звучи доста интересно - очертава се хубав, но и тежък сериал.
Благодарности за превода на сюжета на cvetansk - слагам го в скрит текст, в случай че някой се интересува.

Ще бъде интересно ако той играе в нов сериал със Синем Юнсал. Аз я харесвам от ролята й на Севги в "Дъщеря ми", както и в ролята на Назлъ в "Доктор Чудо" 

Поздрави за сватбата му отправи и Али/ Тапар - но не съм сигурна дали е присъствал или и по това време е бил в казармата.
Той пусна снимка на младоженците и написа: "Желая ти щастие братко" 

Двамата приятели пак са били заедно
Ето малко снимки - не виждам годеницата на Серхат - Лейля Ферай - може би не е била на сватбата заради снимките на новия й сериал.

Разбира се има и тежки и драматични моменти, но през голяма част от времето има и много смях. Комедийната нотка е така добре развита, че много често се заливам от смях с героите.
Освен обичта към детето, в "Дъщеря ми" много добре е показана и истинската любов между мъж и жена - тук няма триъгълници и многоъгълници. Има една чиста любовна история - тази на Джандан и Демир.
Показват ни силата на истинското приятелство. Показват ни на какво е способен човек в името на детето си, на приятелите си, на любимия човек. Въобще много е интересен. Не мисли, че само се плаче - има от всичко - любов, смях, драма, екшън. Вярвам, че ще ти хареса.
А ролята на Серхат Теоман е многопластова и много интересна.
В този проект са събрани на едно място все готини и много талантливи актьори, които в живота са и добри приятели и това се усеща докато човек гледа сериала. 

Аз лично така се увличам, че забравям всичко друго - и всеки път го гледам с по-голямо удоволствие.
Ще ти кажа само, че сериала "Дъщеря ми" спечели наградата за "Най-добър комедиен, драматичен, романтичен сериал"
Това говори само по себе си, че няма само драма.
Преди го даваха по Диема Фемили, а сега го повтарят по Нова Телевизия. В момента са на 25-ти епизод. Но ако ти решиш да го гледаш ще ти дам линк, където да намериш епизодите от самото начало.
Забелязвам, че сега когато го пуснаха и по Нова Телевизия зрителите са се увеличили още повече - а сериала е тотален хит в цяла Латинска Америка, в Сащ, Испания и на много други места по света. Финала му е щастлив - въобще струва си. 

В Селджуците също играят Екин Коч, Севда Ергенджи, Хатидже Шендил и Али Гьозюширин, които много харесвам още от преди. Въобще звезден каст, който привлече като магнит зрителите.
Отрицателните актьори също бяха блестящи. Двойките много се харесаха на зрителите - особено тандемите Меликшах и Елчин/ Буура и Лейля Лидия и Сенджер и Турна/ Екин и Севда. Има си и любовна история и всичко.
Сериала не е падал от първото място - така, че не това е причината продуцента да махне всички актьори и да прави продължение с нов каст.
Просто си правеше каквото иска - променяше историята, махаше герои, очевидно се е държал неуважително с актьорите - говореше се, че не им е плащал навреме. Да не говорим за трудните условия при които снимаха заради пандемията. Накрая актьорите се скараха с продуцента и от там той реши да махне всички.
Още не беше свършил сериала и той пусна пост, с който рекламира следващия сезон - отписа се от всички актьори, както и те от него - въобще ужас.
Дори екипа сценаристи напусна - и сега сериала "Алпарслан" ще има нови сценаристи и снимачен екип освен нов каст. Това не се харесва на зрителите, но кой ни пита нас. Дано си е взел поука и да не прави така с новите актьори. И Баръш и Фахрие са много известни и добри актьори. Те също имат безброй много верни фенове, които ще гледат сериала. Емре Конук добре знае на кого да заложи. Аз изкрено им пожелавам успех. Видях, че в техните теми също ще коментират новия им сериал.. 

Благодаря ти, че ни разказа за твоите предпочитания и за сериалите, които си кометирала и харесвала най-много. Кузей Гюней/ Север Юг и аз много го гледах и много го харесвам.
Къванч, Буура и Серхат са Великолепни. Там Серхат си партнира за първи път със своя добър приятел Буура Гюлсой.
"Любов в спешното отделение" успях да го изгледам до някъде. После търсих другите серии на български, но не ги открих. Надявам се някой ден да го пуснат и по някоя от водещите телевизии - така ще привлече доста повече зрители. 

Изпратих ти линка за епизодите с бг аудио на лично съобщение. Ще очаквам отзивите ти в темата.
Когато имаш време и желание можеш свободно да коментираш епизодите. Аз с радост бих ги коментирам отново заедно с теб - стига сериала да ти хареса разбира се.

По-късно ще потърся епизодите под това име

Може някоя руска група да го преведе.
, в малко особено време по отношение на Селджуците попадаш.
Рокси вече е обяснила, накратко- грозна история беше от страна на продуцента. Само един пример ти давам- Екин Коч си нарани ръката, претърпя операция, въртя меча с лявата след 5-та серия, дочака края на сериала, за да направи втората операция, а даже благодарност не получи, напротив. Аз още не съм му простила на Емре Конук и вероятно няма и да се случи. Такава простотия като неговата за пръв път виждам и чувам.

Радвам се, че си решила скоро да го започнеш. Когато това стане - ще очаквам отзивите ти 

Жалко, че Екин няма да участва в сериала със Синем Юнсал, но и аз го разбирам. Човека има нужда от почивка след изморителните снимки на Селджуците.
Благодаря ти и за линка с предаването, в което е участвал - Екин е много готин. Явно са го снимали преди да се подстриже.
Сериала на Лейля Ферай изглежда ще е интересен - може и аз да го погледна, когато ми остане време. 

Пускам и една нова снимка на Лейля Лидия, която тя пусна онзи ден - много е красива. 

Препоръчани теми