Ямбол - 10

• 27 257
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
Днес нашият тати има рожден ден,а вчера сестра ми навърши 25 години.Черпя ви! Grinning

# 196
  • Ямбол
Добро утро и честито на рождениците на Краси! Да са живи и здрави и много щастливи.

ivka10, и аз чакам къща, но близките 5-6години май няма да стане. Готов е само първия етаж, където ни е магазина, вторият ще е за живеене, но още не е готов, иска средства...

# 197
  • Там където е семейството ми
Къде строите къща,в Елхово ли?
Grinning
Да там.В Елхово сити градът на мечтите. Grinning

# 198
  • Там където е семейството ми
Добро утро и честито на рождениците на Краси! Да са живи и здрави и много щастливи.

ivka10, и аз чакам къща, но близките 5-6години май няма да стане. Готов е само първия етаж, където ни е магазина, вторият ще е за живеене, но още не е готов, иска средства...
Честито на рождениците на Краси и от мен.Да са ти живи и здрави.
Лилянче и ние това правим.
Магазина отдолу а къщата отгоре.Ние още до никъде не сме стигнали но мъж ми обеща а той като обещае си изпълнява обещанието,че 2008 год,къщата ще е готова и ще трябва само да почваме да обзавеждаме.
Ако не е тайна какъв ви  емагазина?

# 199
  • Ямбол
Лилянче и ние това правим.
Ако не е тайна какъв ви  емагазина?
Хранителен, но има и доста други неща.

# 200
Добро утро!Не съм влизала от няколко дни,а вие напредвате,браво.Ровя се и аз за мебели из нета,че цял апартамент имам да обзавеждам(от - до).Краси за кухня съм си избрала моделче,такова което ще ми пасва на стаята и съм решила да отида в някоя фирма и да попитам могат ли да ми я направят и колко ще излезе,а и ЧРД на мъжа ти на патерици.В една стара теме видях ГОЛЯМАТА ти тераса,какво стана оправихте ли я?
 Ония ден моето свраче падна от паяка,абе как ги правят тея неща нали са за деца,ами да са по-стабилни тогава.Сега не я слагам,ама тя иска движение,така че съм все след нея.Ох, докато проходи ще сме така,ама то после пак ще е чудо.
 Хайде стига за сега,пийте си кафето и на разходка,че и днес се очертава хубаво време.

# 201
Здравейте, всъщност добро утро, Мариелка ме е изпреварила Mr. Green хайде обзавеждай по-бързо мила, че да имаме на кого да завиждаме Joy Joy Joy
Краси, вие каква изолация правихте, на мен ми трябва спешно да направя външна на спалнята, но много време се бавят беееееееее. Егати чудото, да чакам месец и половина и по средата на зимата да започна да слагам. Хайде моля те пиши ми на лични и дай телефона ако го пазиш на майсторите.
Честито на рожденниците ти на патерици. Да е жив и здрав мъжа ти, много да те обича и слуша newsm59
В къщи е голям купон в момента, не мога да се добера до компа, всъщност, добирам се но моята малка хакерка постоянно ми натиска някой клавиш и хайдеееееееее отива всичко на вятъра. Чакай да побързам да го публикувам докато не ми е направила пак някой номер.

Да ви попитам, някой знае ли къде има хубави палтенца в Ямбол. Може и късо, не съм решила точно какво да е, важното е да ми хареса от пръв поглед. Засега съм си харесала едно велурено късо срещу водопада в смесения магазин, много е фешън, но нямах време да обикалят по надолу по магазините та затова питам, ако някой е забелязал. Тенкс.

# 202
Здравейте! Първо:ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДАНЧО на Лили  bigdance2 newsm59  bigdance2 bdbaloni  costumed034да е жив и здрав,много успехи в училище,много да слуша и да помага на мама и тати!                    Аз съм се захванала с една гозба на Звездев и отивам да видя какво става с нея ,а и Нина само ме дърпа за ръката и немога да пиша.Чао за сега.

# 203
Честито на рожденника!  ura
Щастливо детство,здраве и още здраве!  bigdance2 newsm59  bigdance2 newsm59  bigdance2
Роуз,моят мъж е майстор на изолациите и сам я направи в къщи-и външна и вътрешна слагахме. Wink
Мариелче,терасата не сме я правили още нищо.Имаме други планове,няма да живеем още дълго в Ямбол.Гледаме да оправим вътре апартамента,дето се казва супер лукс,та да му вземем хубави пари. smile3521
Лек ден на всички! newsm10

# 204
Здравейте и от мен!не съм влизала от два дена и не мога да ви изчета.
поздрави на всички рожденници ,да здрави,щастливи много обиииичаниии!  bouquet  bouquet

rouz ,моя мъж работи във фирма за топлоизолации ,ако искаш пиши ми на лични да ти дам телефон или там каквото искаш.

Изчезвам че малката ме викаааааа! Laughing Heart Eyes

# 205

Честит рожден ден на Данчо !!!

И много поздрави на всички ви.

# 206
  • Ямбол
Добро ви утро!
Днес пак мъгла, пфууу Angry
Благодаря на всички за пожеланията! РД-то го изкарахме в сладкарница "Ивета". Поиграха и св повеселиха децата и на мен ми беше много по-спокойно.
Замислих се, че в Ямбол няма такова място, център за деца, където да се организират такива партита. Който се захване с такъв бизнес, струва ми се, че ще е печелившо начинание. Като гледам и слушам за големите градове, защо тук си нямаме Rolling Eyes
Лек ден на всички и дано скоро се вдигне мъглата!

# 207
 doh doh doh голяма съм паткааааааааааааа
Лилянче, да ти е жив и здрав Данчо, да порасне голям мъж и много да се гордееш с него! Tada  bigdance2 Tada

Мимито вчера си изгори ръчичките на фурната. Зелепи си дланите на стъклото, добре че я бях изключила от преди 15-тина минути иначе, незнам....... Колко плака горкото. Лелеееееееееее, колко са палави само мъниците #Crazy

# 208
Честит рожден на патерици на Данчо newsm59  ura dance

# 209
Добър ден
Аз много хубаво се наспах.Дени се успа днес,стана в 11 без нещо.Сега ми е малко странно,но пък ми е отпочинало.
Браво на Лиляна и компания ,че са си изкарали вчера добре.Данчо е бил много щастлив сигурно
ох бързам да пращам,че детето нахалства

Общи условия

Активация на акаунт